- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.961
timsah yılan akrep hepsini seviyorumtabi canlı canlı ceylan yiyiyor gerçekten çok hisli bir hayvan anam senin his tarifin timsahla oluyosa sen zaten betüşü hayli hayli harcarsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
timsah yılan akrep hepsini seviyorumtabi canlı canlı ceylan yiyiyor gerçekten çok hisli bir hayvan anam senin his tarifin timsahla oluyosa sen zaten betüşü hayli hayli harcarsın![]()
var sende öyle bir tip zati betüşüde tosba yaptığına göretimsah yılan akrep hepsini seviyorum![]()
oda başka forumlarda geziyo beni sinir ediyo az burda takılsa ne var pöfffvar sende öyle bir tip zati betüşüde tosba yaptığına göre![]()
ay kuzum yazık sana kızın canına nasıl geçirdiysen dayanamıyo sana demekkioda başka forumlarda geziyo beni sinir ediyo az burda takılsa ne var pöfff
yaptim yes, sabah yedim onu da aksam ekmegi abarttim; yedigim yemegi sevemedim yiyemedim oyle olunca da abardim ekmege.
5 mil mi yaptin her aksam hadi oradan.
suppersin, evet bugunden basliyoruz.
ahahahaha sevgili gibi sürekli benlen ilgilen yazıyorum ya ondan bunaldı heraldeay kuzum yazık sana kızın canına nasıl geçirdiysen dayanamıyo sana demekki![]()
senin çocuklar zaten uyanıktıhadi kızlar çocuklar uyandı kahvaltı yaptırıcam birazdan gelirim
ay kuzum yazık sana kızın canına nasıl geçirdiysen dayanamıyo sana demekki![]()
neyyyy bunları hepinatettimolacak olacaktan öğreniyon demi hanım hanım diyo bak hele bak...
sonuna kadar haklısın hepsine küs ,gel betüşle benim takıma alalım seni bırak onları
sevgimi oda ne olaki...
beni ? benide sev..
canım benim ,ben sütlü kahve içiyorum hemen kesiyor . yanındada çiğ badem yiyebilirsin kalorisi okaadr düşük ki :)
triplere gel
nasıl ezdi geçti seni,nasıl kaçtı öyle, iki kalp atamadı ,iki sevgi sözcüğü sallayamadı , sen karadenizlisin kızaaaammm çekk vurrr topuğundan haketti yaniiiii![]()
Ben :)Ablalarım aramızda kapadokyaya giden oraları gezen var mı acaba![]()
Olmaz bir 5'le dene yahu :)bir gün 4 mil bir gün 3 mil şeklinde yaptım ...
ya tabii takilmayin kaptanim ya, siz guzel saglikli bir diyet uygulayin eger - gormek istiyorsaniz sebze agirlikli gidin, ekmegi biraz azaltin; sporu artirin. Bence 1 hafta tartilmayin, psikolojiniz normale donsun.günaydınlarrr
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişlerr
kızlar gecen hafta çok yoğun hatırlamak bile istemediğim bir haftaydı haftasonu da yoğun geçti tartıda eksi beklerken bi de cumaya göre + çıktım akşam eşim bi sürü konuştu benimle mutsuz olma sen kafya çok takıyorsun o yüzden gitmiyo bu kilolar diye
hatta bugün isveçe başlayacaktım başlatmadı bana sanırım sıcak havalarda ben fazla ödem yapıyorum neyse artık fazla takılmamam lazım takıldıkça kg - ye değil + ya doğru gidiyor
kayisi :)Heeeyy gidii heeeyy herkesciklerin bi görevi varmis baksana..ben olmayinca millete kiste yapip hani p.tesi kilosu diye cemkiren olmamis..neyse diyem ben de kilomu
Cuma 76dan sabitim
Guncel 75,8
Ama cok kötü wc sorunum var kac gundur napicam bilmiyorum
Sen ne alemdesin beni unutan orticim sayinnilsub
emdi emdiii ruh emici kadınnnnnkız sende varya iyice vasfiye teyze gibi oldun başımıza haaa.... seni artık böyle hayal ediyorum :))) enerji emici....
Eki Görüntüle 1867754
Ben :)
Olmaz bir 5'le dene yahu :)
ya tabii takilmayin kaptanim ya, siz guzel saglikli bir diyet uygulayin eger - gormek istiyorsaniz sebze agirlikli gidin, ekmegi biraz azaltin; sporu artirin. Bence 1 hafta tartilmayin, psikolojiniz normale donsun.
emdi emdiii ruh emici kadınnnnn![]()
teyze çok genç oldu sürahi nine diyelim miona bundan sonra vasfiye teyze diyelim biz :)))
hani gelirkende korkunç bir ses efekti koyarlardı :)))) iyi saatte olsunlar geliyomuş gibi töbe töbe :))))