Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişlerr
kızlar gecen hafta çok yoğun hatırlamak bile istemediğim bir haftaydı haftasonu da yoğun geçti tartıda eksi beklerken bi de cumaya göre + çıktım akşam eşim bi sürü konuştu benimle mutsuz olma sen kafya çok takıyorsun o yüzden gitmiyo bu kilolar diye
hatta bugün isveçe başlayacaktım başlatmadı bana sanırım sıcak havalarda ben fazla ödem yapıyorum neyse artık fazla takılmamam lazım takıldıkça kg - ye değil + ya doğru gidiyor

Heeeyy gidii heeeyy herkesciklerin bi görevi varmis baksana..ben olmayinca millete kiste yapip hani p.tesi kilosu diye cemkiren olmamis..neyse diyem ben de kilomu
Cuma 76dan sabitim
Guncel 75,8
Ama cok kötü wc sorunum var kac gundur napicam bilmiyorum :(
Sen ne alemdesin beni unutan orticim sayin nilsub nilsub

ay kuzum yazık sana kızın canına nasıl geçirdiysen dayanamıyo sana demekki:KK70::KK70::KK70::KK70:

kız sende varya iyice vasfiye teyze gibi oldun başımıza haaa.... seni artık böyle hayal ediyorum :))) enerji emici....

vasfiye_teyzeden_basbakana_kufur.webp

neyyyy bunları hep inatettimolacak inatettimolacak olacaktan öğreniyon demi hanım hanım diyo bak hele bak...

sonuna kadar haklısın hepsine küs ,gel betüşle benim takıma alalım seni bırak onları :KK70:

sevgimi oda ne olaki...

:KK70::KK70:

beni ? benide sev..
canım benim ,ben sütlü kahve içiyorum hemen kesiyor . yanındada çiğ badem yiyebilirsin kalorisi okaadr düşük ki :)

triplere gel :KK70:

nasıl ezdi geçti seni,nasıl kaçtı öyle, iki kalp atamadı ,iki sevgi sözcüğü sallayamadı , sen karadenizlisin kızaaaammm çekk vurrr topuğundan haketti yaniiiii :KK70::KK70::KK70::KK70:

Seni sevmeyen ölsün be feyza:)

Ablalarım aramızda kapadokyaya giden oraları gezen var mı acaba:KK49:
Ben :)

bir gün 4 mil bir gün 3 mil şeklinde yaptım ...
Olmaz bir 5'le dene yahu :)

günaydınlarrr
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişlerr
kızlar gecen hafta çok yoğun hatırlamak bile istemediğim bir haftaydı haftasonu da yoğun geçti tartıda eksi beklerken bi de cumaya göre + çıktım akşam eşim bi sürü konuştu benimle mutsuz olma sen kafya çok takıyorsun o yüzden gitmiyo bu kilolar diye
hatta bugün isveçe başlayacaktım başlatmadı bana sanırım sıcak havalarda ben fazla ödem yapıyorum neyse artık fazla takılmamam lazım takıldıkça kg - ye değil + ya doğru gidiyor
ya tabii takilmayin kaptanim ya, siz guzel saglikli bir diyet uygulayin eger - gormek istiyorsaniz sebze agirlikli gidin, ekmegi biraz azaltin; sporu artirin. Bence 1 hafta tartilmayin, psikolojiniz normale donsun.

Heeeyy gidii heeeyy herkesciklerin bi görevi varmis baksana..ben olmayinca millete kiste yapip hani p.tesi kilosu diye cemkiren olmamis..neyse diyem ben de kilomu
Cuma 76dan sabitim
Guncel 75,8
Ama cok kötü wc sorunum var kac gundur napicam bilmiyorum :KK43:
Sen ne alemdesin beni unutan orticim sayin nilsub nilsub
kayisi :)

Ben :)

Olmaz bir 5'le dene yahu :)

ya tabii takilmayin kaptanim ya, siz guzel saglikli bir diyet uygulayin eger - gormek istiyorsaniz sebze agirlikli gidin, ekmegi biraz azaltin; sporu artirin. Bence 1 hafta tartilmayin, psikolojiniz normale donsun.

bu gün kendimi hiç enerjik hissetmiyorum sorryy... başka zaman olsa atlardım biliyosun atlama huyumla meşhurum... sen bu hafta başla bakalım ben halılarım gelesiye kadar bisikletlen takılcam :)

kaç kg ile başladın? hedefin kaç ?

bşr de 5 mil çoook uzun beyaaa...

hani gelirkende korkunç bir ses efekti koyarlardı :)))) iyi saatte olsunlar geliyomuş gibi töbe töbe :))))

Back
X