Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bildiğin canlı tavuk :) da sen kimsin hoşgeldin:)
Hoşbulduk:)Öyle arama yapıyordum diyetler hakkında mesajını gördüm ve komik geldi:)evet casusum başarılı önerileri istenmeyen kilolarından kurtulamayan tüm tanıdıklarıma yetiştircem:))Valla gözünüz kara bu arada ben böcek görsem on metre öteye zıplarım kaldı ki tavuk kesmek!!!

Gunaydinn hanimlarr.. ben bu sabah apar topar ciktim tartilamadim o yuzden.. ama hissediyorum sisim :( dun ordekcim ödül verdi diye lahmacun yiyem dedim anammm bi yakti ki beni tum gece su sayikladim 2lt icmisimdir uykumun arasinda..tovbe bi daha yaz gunu hamur kebab yemem bi daha unutmusum yemeye yemeye zatii. Bugun saglam odem atmaliyimmm.

Orticim sen iyi misin simdi kahvalti iyi gelmistir belki??

Hoşbulduk:)Öyle arama yapıyordum diyetler hakkında mesajını gördüm ve komik geldi:)evet casusum başarılı önerileri istenmeyen kilolarından kurtulamayan tüm tanıdıklarıma yetiştircem:))Valla gözünüz kara bu arada ben böcek görsem on metre öteye zıplarım kaldı ki tavuk kesmek!!!
Ben balıkesirde oturuyorum şekerim kumesim tavuklarım var yumurtlamayanı affetmiyorum kesiyorum:D
Toplanıp gelin burda beraber zevkli kilo verelim;)

Gunaydinn hanimlarr.. ben bu sabah apar topar ciktim tartilamadim o yuzden.. ama hissediyorum sisim :( dun ordekcim ödül verdi diye lahmacun yiyem dedim anammm bi yakti ki beni tum gece su sayikladim 2lt icmisimdir uykumun arasinda..tovbe bi daha yaz gunu hamur kebab yemem bi daha unutmusum yemeye yemeye zatii. Bugun saglam odem atmaliyimmm.

Orticim sen iyi misin simdi kahvalti iyi gelmistir belki??
Ben iyiyim canım ama tatlı krizindeyim yemin ediyorum evde un kurabiyesi var ama yemiyorum :) dunku toplatdan yapıcam hergun bir tane kahvemin yanında yiyicem

Ben balıkesirde oturuyorum şekerim kumesim tavuklarım var yumurtlamayanı affetmiyorum kesiyorum:KK70:
Toplanıp gelin burda beraber zevkli kilo verelim:KK66:
Ahh teşekkür ederim:)Aslında bir süredir marketlerden tavuk almayı bıraktım ben organik bulursam anca..Ama o şekilde de içim rahat etmez kıyamam onlara ya belki hayvanların psikolojik sorunu vardır o ara kesme sende hemen:):)

Ahh teşekkür ederim:)Aslında bir süredir marketlerden tavuk almayı bıraktım ben organik bulursam anca..Ama o şekilde de içim rahat etmez kıyamam onlara ya belki hayvanların psikolojik sorunu vardır o ara kesme sende hemen:):)
Ay tavuklarım ruh halini bekleyemiceğimmm:)
2tane bebe yumurta bekliyo:D

Ay tavuklarım ruh halini bekleyemiceğimmm:)
2tane bebe yumurta bekliyo:KK70:
Yumurtlama dönemini boş geçen tavuklara acıyorum valla sahipleri çok katı:)))Bir de bir şey soracağım organik tavukların eti lezzetli oluyor kırmızı ete yakın tadı..Ama bazen marketten ya da kasaptan aldıklarımız çok daha sert,kart oluyor..O kart olanlar horoz heralde değil mi horoz kesip yedin mi hiç canım:)

Yumurtlama dönemini boş geçen tavuklara acıyorum valla sahipleri çok katı:)))Bir de bir şey soracağım organik tavukların eti lezzetli oluyor kırmızı ete yakın tadı..Ama bazen marketten ya da kasaptan aldıklarımız çok daha sert,kart oluyor..O kart olanlar horoz heralde değil mi horoz kesip yedin mi hiç canım:)
Yok kız zaten şimdi civcivlerin çoğu horoz çıkıyor kumeste büyük horoz diğer hırozları çok fena kakıyor kafaları falan kanıyor o yüzden horoz keserim ben tavuk kesmiyoruz çok yaşlı olursa öyle ay aynı kırmızı et haşlıyormuşsun gibi kokuyor ev süper lezzetli

Horoz eti çok daha sert ve daha geç pişiyor.

Yok kız zaten şimdi civcivlerin çoğu horoz çıkıyor kumeste büyük horoz diğer hırozları çok fena kakıyor kafaları falan kanıyor o yüzden horoz keserim ben tavuk kesmiyoruz çok yaşlı olursa öyle ay aynı kırmızı et haşlıyormuşsun gibi kokuyor ev süper lezzetli
Ayy Miss gibi
Ne şanslı hatunsun.
Bizde küçücük sehirdeyiz ama hiç öyle dogal şeyler bulamadım
Aslında köylere gitsek koyluden satın alirdık ama oda nerdeeee

Anladım canım teşekkür ederim..Benim feminist damarım tuttu demekk ki suçu hemen horozlara attım:)Aslında çok mantıklı bir şey doğal tavuk yetiştirip yumurta ve etinden faydalanmak ama apartman ortamında mümkün gözükmüyor bir de ben beslesem sanırım ecelleriyle ölürler,kesemem onları :D Horozlar saldırgan olur bir de bunları yakalayıp,keserken gagalamıyorlar mı:))Geçen haberlerde vardı bir çocuğu ne hale getirmiş horozun biri saldırıp!!

Horoz eti çok daha sert ve daha geç pişiyor.
Evett onu demek istemiştim bazen marketten veya kasaptan organik aldığımda bazıların pişme süresi daha uzun oluyor,eti de diğerlerine nazaran sert.O nedenle acaba bunlar horoz mu düşünmüştüm:)

Evett onu demek istemiştim bazen marketten veya kasaptan organik aldığımda bazıların pişme süresi daha uzun oluyor,eti de diğerlerine nazaran sert.O nedenle acaba bunlar horoz mu düşünmüştüm:)
Evet canım zaten geç pişiyor merak etme normal tatlım yok valla hayvan severim ama hayvan seviyorum diye çocuklarımın sağlığı ile ıynamam tatlım buraya taşınıp tavuk bakmaya başladıktan sonra bakkaldan aldığım yumurtaları yiyemiyorum lastik gibi geliyor ben ist geldim inanınki kızlar marketlerde organik diye satılan yumurtalar bile benim kumesten aldıklarımın yerini tutmaz:)

Kuralları okudum kabul ediyorum ilk menümle karşınızdayım :halay:
Kahvaltı 2 yumura sarısı 3dilim ekmek açık şekersiz çay:kahve:
Öğlen 1 tabak kabak yemeği 2dilim ekmek 1tatlı kaşığı ayva reçeli :oops:
Akşamada semizotu yemeği vAr :KK55:
10 mekik çektim şimdi temiZlik zamanı oda spor sayılırmı acaba :temizlik::temizlik:

Evet canım zaten geç pişiyor merak etme normal tatlım yok valla hayvan severim ama hayvan seviyorum diye çocuklarımın sağlığı ile ıynamam tatlım buraya taşınıp tavuk bakmaya başladıktan sonra bakkaldan aldığım yumurtaları yiyemiyorum lastik gibi geliyor ben ist geldim inanınki kızlar marketlerde organik diye satılan yumurtalar bile benim kumesten aldıklarımın yerini tutmaz:)
Orası kesin zaten marketteki hazır tavuk ve yumurtalar korkunç durumda,uzmanlar sürekli bas bas bağırıyor hazır tavuklar zehir diye..Dediğim gibi çok mantıklı ama şartlar el vermiyor bir gün imkan olursa benimkilere de bir el atarsın canım:)))

Anladım canım teşekkür ederim..Benim feminist damarım tuttu demekk ki suçu hemen horozlara attım:)Aslında çok mantıklı bir şey doğal tavuk yetiştirip yumurta ve etinden faydalanmak ama apartman ortamında mümkün gözükmüyor bir de ben beslesem sanırım ecelleriyle ölürler,kesemem onları :KK70: Horozlar saldırgan olur bir de bunları yakalayıp,keserken gagalamıyorlar mı:))Geçen haberlerde vardı bir çocuğu ne hale getirmiş horozun biri saldırıp!!
Ayy ben tavuktan horozdan çok korkarım
Sesini duysam ruyalarima girer. Küçüklükten gelen bir korku

Back
X