Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım zaten geç pişiyor merak etme normal tatlım yok valla hayvan severim ama hayvan seviyorum diye çocuklarımın sağlığı ile ıynamam tatlım buraya taşınıp tavuk bakmaya başladıktan sonra bakkaldan aldığım yumurtaları yiyemiyorum lastik gibi geliyor ben ist geldim inanınki kızlar marketlerde organik diye satılan yumurtalar bile benim kumesten aldıklarımın yerini tutmaz:)
Biz ölmüşüz ağlayanimiz yok..

Kuralları okudum kabul ediyorum ilk menümle karşınızdayım :halay:
Kahvaltı 2 yumura sarısı 3dilim ekmek açık şekersiz çay:kahve:
Öğlen 1 tabak kabak yemeği 2dilim ekmek 1tatlı kaşığı ayva reçeli :oops:
Akşamada semizotu yemeği vAr :KK55:
10 mekik çektim şimdi temiZlik zamanı oda spor sayılırmı acaba :temizlik::temizlik:
Canım ekmekler diyet değil mi?
Sabah ki ekmeği 2 Ogleni ilk aşamada 1 dilime indirsen. Sonra yavaş yavaş azaltirsin

Orası kesin zaten marketteki hazır tavuk ve yumurtalar korkunç durumda,uzmanlar sürekli bas bas bağırıyor hazır tavuklar zehir diye..Dediğim gibi çok mantıklı ama şartlar el vermiyor bir gün imkan olursa benimkilere de bir el atarsın canım:)))
Denetleme diye bisey yok bu ülkede ya
İmkanı olmayanlar. Büyük şehirde, apartmanda yaşayanlar ne yapacak o zaman
İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor bunlar yüzünden

Kuralları okudum kabul ediyorum ilk menümle karşınızdayım :halay:
Kahvaltı 2 yumura sarısı 3dilim ekmek açık şekersiz çay:kahve:
Öğlen 1 tabak kabak yemeği 2dilim ekmek 1tatlı kaşığı ayva reçeli :oops:
Akşamada semizotu yemeği vAr :KK55:
10 mekik çektim şimdi temiZlik zamanı oda spor sayılırmı acaba :temizlik::temizlik:
Canim oncelikle hosgeldin tekrar aramiza.. emziriyodun sanirim sen. O yuzden canin bisey cekerse tadina bakabilirsin ama abartma ayva recelini hos görebilirim o yuzden.. ama o ekmeklerr aman tanrim didimmm :KK57: o kadar fazla karbonhidrat almamalisin canim.sütünün kalitesini arttirmak icin bol bol su ve spor sart burdaki annelerimizden onaylidir merak etme ;) cok cok dayanamiyorim diyosan ekmek kahvaltiya tamam diyoruz sadece ama 3dlm de yeme :) biz gordukce yazariz yavas yavas sekillenir menulerin zaten canim. ;)

Canim oncelikle hosgeldin tekrar aramiza.. emziriyodun sanirim sen. O yuzden canin bisey cekerse tadina bakabilirsin ama abartma ayva recelini hos görebilirim o yuzden.. ama o ekmeklerr aman tanrim didimmm :KK57: o kadar fazla karbonhidrat almamalisin canim.sütünün kalitesini arttirmak icin bol bol su ve spor sart burdaki annelerimizden onaylidir merak etme :KK66: cok cok dayanamiyorim diyosan ekmek kahvaltiya tamam diyoruz sadece ama 3dlm de yeme :) biz gordukce yazariz yavas yavas sekillenir menulerin zaten canim. :KK66:
Maalesef emzirmiyorum kızımı göğüs yaraları mahvetti bizi kızım bıraktı memeyi :cry:
Ayy bende az yiyorum diye hevesle yazmıştım :-) Ekmeğe son ozaman bundan sonra ama kahvaltıda izin bar galiba :KK8:

O
Canim şüphem varsa eğer Dr gitmende fayda var.
Bencede git canım mutlaka bencede var spiral
Haha oda birşeymi ameliyathanede elimi kolumu bağlıyolar o arada doktor yan smeliyattan çıkmış kapıdan hazırmı diye sordu boyundan ayaklarına kadar beyaz muşamba kan içinde aynı korku filmlerindeki gibi :KK70: sonrada bayıltılar zati beni:)
ay Allahtan normal yaptım dogumumu

Maalesef emzirmiyorum kızımı göğüs yaraları mahvetti bizi kızım bıraktı memeyi :cry:
Ayy bende az yiyorum diye hevesle yazmıştım :-) Ekmeğe son ozaman bundan sonra ama kahvaltıda izin bar galiba :KK8:
Gecmis olsun da o zaman seni istedigimiz kadar sıkabiliriz ;) alisana kadar kahvaltida ye sadece ama dedigim gibi abartma.. ben kac ay oldu aramıyorum artik ekmeksiz yasanabiliyo daha saglikli beslenebilirsin örneğin 3dl ekmek tek ogunde yemek yerine.. az yemek degil saglikli beslenmek onemli canim hepimiz onu yapmaya calisiyoruz becerebildigimiz kadar.. mesela kahvaltina peynir sut ekle domates yesillik salatalik yazin nimetlerini kullan bebisinin sana ihtiyaci var enerjisiz kalmamalisin

Öğle yemeğinde bi tane dürüm yedim. Akşam için çiğ köfte söyledi arkadaşlar. Lavaşsız kaç tane yesem sorun olmazo_O ders kayıtlarını da açmamışlar boşuna gelmişim:kızgın:
Tatlim porsiyn halinde tuketmeye calis dürüm görüyorum kactir menuerinde.. cigkofte de 5-6tane yiyebilirsin bence max.ama o da cogu bulgur zaten sisirir seni sonra arti görünce aglama.. market bulabilirsen semizotu yogurt bile yapabilirsin aksam icin kendi alternatiflerini yaratmaya calis bence.. ben de ogrenciyim bunu bulduk bunu yedik mantigi maalesef kilo almamiza neden oluyo canim

Tatlim porsiyn halinde tuketmeye calis dürüm görüyorum kactir menuerinde.. cigkofte de 5-6tane yiyebilirsin bence max.ama o da cogu bulgur zaten sisirir seni sonra arti görünce aglama.. market bulabilirsen semizotu yogurt bile yapabilirsin aksam icin kendi alternatiflerini yaratmaya calis bence.. ben de ogrenciyim bunu bulduk bunu yedik mantigi maalesef kilo almamiza neden oluyo canim
tek olunca hallediyorum da arkadaş ortamında dikkat edemiyorum işte. Avm tarzı bi yerde arkadaşlarım burger king yedi ben tavuk dürüm, sonra onlar çiğ köfte dürüm yedi ben marulla. Yavaş yavaş alışıyorum işte:KK51:

Hello kızlar

Ben bugun kosusturmacadan pek giremedim. Simdi de havaalanındayım annemin yanina tatile gidiyorummm :KK55:

Sanmayin ki mor ordek tatile gitti dilediginiz gibi takilabilirsiniz :lülülü: gene sıkça girip sizi pataklamaya devam ediciiim tabikisi :sopa:
Rakibem kilo alma ama dikkat lütfen..

tek olunca hallediyorum da arkadaş ortamında dikkat edemiyorum işte. Avm tarzı bi yerde arkadaşlarım burger king yedi ben tavuk dürüm, sonra onlar çiğ köfte dürüm yedi ben marulla. Yavaş yavaş alışıyorum işte:KK51:
Valla ortamlardan kurtulamayiz maalesef.. ben ilk basladigimda daha 3gun gecmisti yarim tuttu kolumdan zorla burgera goturdu.acim ölüyorum diye tutturdu ama amac bana pislik yapmakti.. en sevdigimiz menuyu soyledi ben de tavuklu salata soyledim. Inadina da bi patatesine bile elimi surmedim.. demem o ki ne kadar hizli kendi çözümlerini yaratmaya alisirsan o kadar çabuk yol almaya baslarsin ;)

Hello kızlar

Ben bugun kosusturmacadan pek giremedim. Simdi de havaalanındayım annemin yanina tatile gidiyorummm :KK55:

Sanmayin ki mor ordek tatile gitti dilediginiz gibi takilabilirsiniz :lülülü: gene sıkça girip sizi pataklamaya devam ediciiim tabikisi :sopa:
Aha betus gormesin bizim leylek havalandi dicek gene :D neyse hayirli yolculuklar tatlim iyi tatiller biz buralardayiz merak etme sen.. toprak olur das olurum -ins dasss oluruz amen - yolunda yoldas olurum istersen gardas olurum merak etmeee sennnn diririmmm.merak etme sennn :KK75: hergune bir serenat artik :D sesim de nasil kotudur anca yazarak oluyo bende iste :D

bugün :
sabah : vaktim olmadı

öğlen : tavuk
ayran
salata
1 poğaça

ara : 1 hurma
1 avuç çiğ badem
1 kaşıktan az dondurma

akşam : tavuk
ayran
salata