• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 hafta da nasıl olacak yaa
Azmine hayranım.Hiç pes etmiyorsun.
yok canım olacak derken 1 haftada degil tabii ki :)

Ayy bi keyifsizim işte niye bilmiyom öyle aman aman bi derdim de yok için sıkılıyo sadece..dur bakalım geçer bi ara :KK66:

Ayarlamayı öğrenicen o zaman bebişim.. dediğim gibi git burgera tavuklu salata ye.. başka bi yere gidin ızgara köfte ye salatayla.. valla bahane istemem basarım cezayı sen kendi çözümünü bulana kadr..durduramıyosun sen kendini çünkü..Bu arada bu ısrar devam ederse cazaların da katlanarak artar millete 1 yazınca sana 3 yazarım ona göre :sopa:

Anammm çirkinn ördek yavrusundan heber alıcaz bugun heyooo :KK71:

tamam canım haftasonu için biraz tolerans gösteririz sana o zaman.. sen de ekstra dikkat edersin inş :KK66: ha yok yaparsan yaramazlık 3günlük cezayı da pazartesi toptan keserim ona göre :KK66:

Herkes öyle yaa noldu anlamadım merkür venüse kafa mı attı ay kavgayı ayırmaya girdide ara dayağımı nedir yani :KK70: :KK70: :KK70:

ilk günki mantı olmamış sadece canım..haftasonu hareket durumun nasıldı? durgun geçtiyse işyerinde kalk dolaş bugün azıcık seni zıplatamıyoduk hatırladıgım kadarıyla

bi alerji testi mı yaptırsan acaba?? hassasiyetin olabilir bazı şeylere.. miden çabuk bozuluyo bi görün dr çok sık hasta oluyosun :KK43: geçmiş olsun tekrar canım

hatun yürüyen azim :KK70:

olsun iyi toparlamışsın yine de ebruşum :KK66:

çıtır anne olacak bu da başımıza :işsiz::KK53::p :KK70:

kızzz benim zıplama cezalarıma suç mu buluyosun sen yapmıcaksın o zaman yaramazlık küçük hanım aaaa hanımefendi çizgimden kaydırmayın beni beeeaaeee -içime şahika kaçtı birden :KK70: :KK70: -
senin bu liste de 3kilo ekleyelim başlangıcına ve hedefine bi bak sen karar ver yazarsın ona göre bana

geldim canım geldim :KK66:
ya aslinda hasta olmuyorum, sadece eger midemi bozarsam hemen cikariyorum yediklerimi. Yani cok nadiren cikardiktan sonra hasta gibi oluyorum, genelde saglikliyim cok sukur. Sadece bi alerji testi yaptirmam lazim belki de... Sebze meyve oranimi artirmam lazim yemeklerde de...

5.takım Pazartesi Bildirimleri

tatlitambak (76,5/76,4/0,1)
denhizx (68,1/) yarın sabah bildirim yapılacak
inatettimolacak (73/72/1)
parkbyull (89,1/89,1) sabit
tugce1325 (58,5/58,7/-0,2)
Nanelibal (82,2/)

ebrusonmez (60,6/)
blanche_ea (59,5/59,2/0,3)
morordek ( /59,5/ )

hayat masal (68,4/66,7/1,7/%2,49) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
baharakcil (78,5/75/3,5/%4,46) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
ricouchjade (95/) yeni üye başlangıç: 5 Eylül, başlangıç kilosu 95, hedef kilosu 60

tamam yarın sabah sen çık yine de bakalım haftasonu neler yapmış :KK66:
olur çıkarım ama reglyim artı olabilirim :( dün tartıldım artıydım ama cumaya kadar gider diye düşünüyorum.Kaçamak filan yapmadım bu hafta sıkı tutucam tatilede gitcem diye :KK48:

Be regl olduğum için tartılmadım, cumaya kadar bitcek direk kilo bildirimi yaparım:KK43:
sen de çık sabah bi tartıya görelim yine de.. bak datlum tek tek söylüyorum bi kez daha.. banyoda tek kare bi fayansın üstüne koy tartını.dengede oldugundan emin ol. aç karna sabah tuvalate gittikten sonra tartıl yaz olar mı :D valla saldıracak sana ördekcim en sonunda.. cumaya kadar gider zaten hem tartı farkını da ekleriz o gün ama biz bi bugune bakalım

5.takım Pazartesi Bildirimleri

tatlitambak (76,5/76,4/0,1)
denhizx (68,1/) yarın sabah bildirim yapılacak
inatettimolacak (73/72/1)
parkbyull (89,1/89,1) sabit
tugce1325 (58,5/58,7/-0,2)
Nanelibal (82,2/) yarın sabah bildirim yapılacak

ebrusonmez (60,6/)
blanche_ea (59,5/59,2/0,3)
morordek ( /59,5/ )

hayat masal (68,4/66,7/1,7/%2,49) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
baharakcil (78,5/75/3,5/%4,46) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
ricouchjade (95/) yeni üye başlangıç: 5 Eylül, başlangıç kilosu 95, hedef kilosu 60

Bir kac bisey sormak istiyorum tartilmayi cumadan cumayami yapiyoruz yoksa pazartesinden pazartesiyemi bide neye gore yuzdelik hesapliyoruz aciklarsaniz cok sevinirim
Asıl tartılma günümüz cuma sabahları. Ancak biz takım içerisinde pazartesi sabahları da tartılıp kilo bildiriyoruz ki hafta sonu yapılan kacamakları görelim, ona göre önlem alalım

Kilo yüzdesi de şöyle hesaplanıyor:
Kilo farkı = Gecen haftaki kilo-Bu haftaki kilo
Kilo yüzdesi = (Kilo farkı/Gecen haftaki kilo)*100

tamam simdi oldu buyuk ihtimalle cok bi fark goremicem bu cuma kilomda am olsun yinede paylasicam morordek morordek
Sen diyetini duzenle ilk haftalar daha hizli gider motive olursun hem.. bu arada bebek var mi canim?? Ödem atmak için yesilcay benzeri seylere de yönelebilirsin..emzirenlere onermiyolar ama herkesin kendince gelistirdigi bi ödem atici tarifi var bakarsin sen de ;)

Sen diyetini duzenle ilk haftalar daha hizli gider motive olursun hem.. bu arada bebek var mi canim?? Ödem atmak için yesilcay benzeri seylere de yönelebilirsin..emzirenlere onermiyolar ama herkesin kendince gelistirdigi bi ödem atici tarifi var bakarsin sen de :KK66:

Cocuk yok ama cocugum gibi gordugum iki kedim var :KK48: Ben biraz zor kilo veren bir bunyeye sahibim hormonal bozukluklarimdan dolayi ama bu bir bahane olmamali benim icin bugun mesela iki bardak yesilcay ictim yarinda detoks sularuyla desteklicem bende cok sislik oluyor simdilik 1800 kalorilik diyetlerden birini yapiyorum cok sikmadim bianda kendimi iyimi kotumu yapiyorum bilemedim

sen de çık sabah bi tartıya görelim yine de.. bak datlum tek tek söylüyorum bi kez daha.. banyoda tek kare bi fayansın üstüne koy tartını.dengede oldugundan emin ol. aç karna sabah tuvalate gittikten sonra tartıl yaz olar mı :KK70: valla saldıracak sana ördekcim en sonunda.. cumaya kadar gider zaten hem tartı farkını da ekleriz o gün ama biz bi bugune bakalım
Tartı odamda parkenin üstünde, hep orda ölçülüyorum bu evdeyken hem yeri falan değişmesin diye :deli: Sabah tartılıp bildiriyorum o zaman :KK31:

Oncelikle herkese allah sabir versin zor bir ise kalkismisiz ben diyetleri surekli deneyipte sonradan bozanlardanim Bu is moral isi bence ozellikle evlenmek bana bayagi kilo olarak dondu bide biraz zor bir kadinim evliligimde bir asagi bir yukari oldugundan kilolar suan yasadigim ulkeden turkiyeye yol olduHoppa24 yasina bu agustosda girdim genelde hep 70lerde yuzen ne kilolu ne zayif kendi halinde biriydim boyumde 170 cm oldugundan bana ideal kilo geliyordu ve esimle tanistim soz nisan kina dugun ev bakmak is bakmak derken bayagi zor 2 sene gecirdim yorgundum Malesef En Büyük TÜRKİYE yasamiyorum artik Esim Fasli ve buraya tasinmaya karar verdim iste hersey ondan sonra basladi zor gunler yasadim adapte olmakla ilgili hala yasiyorum ama 1.5 senedir calisiyorum biraz olsun iyiyim iste gunun sonuna baktigimizda suan 95 kilo biriyim ve 30 kilo vermek istiyorum yardima ihtiyacim oldugunu kkdaki basari hikayelerini hergun isyerinde okuyarak daha da fazla fark ettim umarim benimde sizin sayenizde bir basari hikayem olur:KK200:
Merhaba canım ben Ebru
Bende 22 yasinda evliyim. Boyun 161 kilom 60.
Beraber fazlalıkarimizdan kurtulacağız.

Ben bu sefer inaniyorum ozellikle sizin gibi insanlarin destegiyle hep beraber kurtulucaz inancim tam

Hos geldin canim. Ben de 29 yaşındayım. 2 tane çocuğum var. Ben de 3 martta 89.8 ile başladım şuanda 76.4 kiloyum. Bayağı da vermisim yahu:) benimle az uğraşmadılar. morordek morordek i canından bezdirdim diyebilirim.

Hep beraber istediğimiz görünüme kavusacagiz merak etme.

Back
X