Ayy bi keyifsizim işte niye bilmiyom öyle aman aman bi derdim de yok için sıkılıyo sadece..dur bakalım geçer bi ara
Ayarlamayı öğrenicen o zaman bebişim.. dediğim gibi git burgera tavuklu salata ye.. başka bi yere gidin ızgara köfte ye salatayla.. valla bahane istemem basarım cezayı sen kendi çözümünü bulana kadr..durduramıyosun sen kendini çünkü..Bu arada bu ısrar devam ederse cazaların da katlanarak artar millete 1 yazınca sana 3 yazarım ona göre
Anammm çirkinn ördek yavrusundan heber alıcaz bugun heyooo
tamam canım haftasonu için biraz tolerans gösteririz sana o zaman.. sen de ekstra dikkat edersin inş

ha yok yaparsan yaramazlık 3günlük cezayı da pazartesi toptan keserim ona göre
Herkes öyle yaa noldu anlamadım merkür venüse kafa mı attı ay kavgayı ayırmaya girdide ara dayağımı nedir yani
ilk günki mantı olmamış sadece canım..haftasonu hareket durumun nasıldı? durgun geçtiyse işyerinde kalk dolaş bugün azıcık seni zıplatamıyoduk hatırladıgım kadarıyla
bi alerji testi mı yaptırsan acaba?? hassasiyetin olabilir bazı şeylere.. miden çabuk bozuluyo bi görün dr çok sık hasta oluyosun

geçmiş olsun tekrar canım
hatun yürüyen azim
olsun iyi toparlamışsın yine de ebruşum
çıtır anne olacak bu da başımıza

kızzz benim zıplama cezalarıma suç mu buluyosun sen yapmıcaksın o zaman yaramazlık küçük hanım aaaa hanımefendi çizgimden kaydırmayın beni beeeaaeee -içime şahika kaçtı birden

-
senin bu liste de 3kilo ekleyelim başlangıcına ve hedefine bi bak sen karar ver yazarsın ona göre bana
geldim canım geldim