- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #207.821
Yarından itibaren menü yazmazsam beni diskalifiye falan edin
Yoksa çok saçmalamaya başladım, spor da yapamıyorum kendime sinir oluyorum
ev işini hallettik, yarın bütün gün dinlencem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ben bazılarınızı niye etiketliyemiyorummKızlar dediğim gibi ben de spor yapma konusunda sıkıntılıyım.. Geçen hafta paylaşmıştım bikaç takip listesi oluşturalım diye. Yoğunluğumdan bakamadım kusura bakmayın. Şimdi ördekcim bizi gruplamış hatta yüzde sıralamasını bile yapmış sağolsun hamişim
Ben de spor listesi oluşturdum şimdi.Günlük sporlarımızı dakika bazında bana yazın ben oluşturdum listemi. İster bireysel ister partner takımları olarak ben de cumartesi günleri dereceleri paylaşırım
Spor takibini bilerek ben aldım ki ben de yapayım kaçacak bahanem kalmasın![]()
Menüsünü paylaşan arkadaş Bi spor listesi başlatırsa ve herkes buradan devam ederse eklemeye benim görmem daha kolay olur.
Bence herkesss katılmalı ama yok beni eklemeyin diyen olursa bana haber versin.
Ayrıca günlük 45dk spor kotası koyalım diyorum.. İtirazı olan var mıdır acaba???
T tatlitambak
Y Yuppiyayye
@inatettimolacak
parkbyull
Nanelibal
@w e n d y
medusa38
nilsub
morordek
toplight
I istikrar58
btlbetul
savurgan
B blanche_ea
sekerkiz67
ebrusonmez
@toz-pembe
Kızzz napıyon yineee.. Sen spora başlayabilecek durumda mısın bu arada??Yarından itibaren menü yazmazsam beni diskalifiye falan edinYoksa çok saçmalamaya başladım, spor da yapamıyorum kendime sinir oluyorum
ev işini hallettik, yarın bütün gün dinlencem
![]()
Ne zaman başlıyoruz spor yazmayaKızlar dediğim gibi ben de spor yapma konusunda sıkıntılıyım.. Geçen hafta paylaşmıştım bikaç takip listesi oluşturalım diye. Yoğunluğumdan bakamadım kusura bakmayın. Şimdi ördekcim bizi gruplamış hatta yüzde sıralamasını bile yapmış sağolsun hamişim
Ben de spor listesi oluşturdum şimdi.Günlük sporlarımızı dakika bazında bana yazın ben oluşturdum listemi. İster bireysel ister partner takımları olarak ben de cumartesi günleri dereceleri paylaşırım
Menüsünü paylaşan arkadaş Bi spor listesi başlatırsa ve herkes buradan devam ederse eklemeye benim görmem daha kolay olur.
Ayrıca günlük 45dk spor kotası koyalım diyorum.. İtirazı olan var mıdır acaba???
T tatlitambak
Y Yuppiyayye
@inatettimolacak
parkbyull
Nanelibal
@w e n d y
medusa38
nilsub
morordek
toplight
I istikrar58
btlbetul
savurgan
B blanche_ea
sekerkiz67
ebrusonmez
@toz-pembe
Yarın başlayalım bebişimNe zaman başlıyoruz spor yazmaya
Kaptanım acaba grup listesini olsa hem kiloda hemde sporda grup olarak yarisirimYarın başlayalım bebişimhem yarına görür herkes liste meselesini
Sağ dizimi oynatamıyorum. Yürümemde sıkıntı yok, ama bükemiyorum, merdiven inip çıkamıyorum. Bu hafta da geçmezse doktora gitcem.Kızzz napıyon yineee.. Sen spora başlayabilecek durumda mısın bu arada??
Spor Takip Listesi -- 01 Ekim 2016
1.keremcemim --> 60dk
2.
3.
....
Anam e sime mesajida buraya yazdım ama okuyamaz kiYok dünkü aldığının biri duruyo
Tamam o zaman seni etiketliyelim mi pekimedusa38 canım böyle başlatabilirsin listeyi.. ben burdan takip ederim..herkese etiketleme bildirimi gitmesin her seferinde
canım biraz dinlensen geçer bence.. bi ara benim de belim kötüydü dizime de vuruyodu dikkat edince geçer..başlarsın yürüyüşlerine filan squatı da yapma o kadar..Sağ dizimi oynatamıyorum. Yürümemde sıkıntı yok, ama bükemiyorum, merdiven inip çıkamıyorum. Bu hafta da geçmezse doktora gitcem.Büyük ihtimalle squat'a çok yüklendim, 100 kadar yapıyodum günde. Menisküs zedelendi, yırtık olsa yürümekte de sorun olurdu sanırım.
![]()
tabi tabi canım beni etiketleyinTamam o zaman seni etiketliyelim mi peki
Kızlar dediğim gibi ben de spor yapma konusunda sıkıntılıyım.. Geçen hafta paylaşmıştım bikaç takip listesi oluşturalım diye. Yoğunluğumdan bakamadım kusura bakmayın. Şimdi ördekcim bizi gruplamış hatta yüzde sıralamasını bile yapmış sağolsun hamişim
T tatlitambak
Y Yuppiyayye
@inatettimolacak
parkbyull
Nanelibal
@w e n d y
medusa38
nilsub
morordek
toplight
I istikrar58
btlbetul
savurgan
B blanche_ea
sekerkiz67
ebrusonmez
@toz-pembe[/QUOTE
Canım ben izne ayrılmak istemiştim.Zaten spor yapacak durumda değilim ama dönüşte katılırım olurmu :)