Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dediğim gibi ben de spor yapma konusunda sıkıntılıyım.. Geçen hafta paylaşmıştım bikaç takip listesi oluşturalım diye. Yoğunluğumdan bakamadım kusura bakmayın. Şimdi ördekcim bizi gruplamış hatta yüzde sıralamasını bile yapmış sağolsun hamişim :KK15:
Ben de spor listesi oluşturdum şimdi.Günlük sporlarımızı dakika bazında bana yazın ben oluşturdum listemi. İster bireysel ister partner takımları olarak ben de cumartesi günleri dereceleri paylaşırım :KK66:
Spor takibini bilerek ben aldım ki ben de yapayım kaçacak bahanem kalmasın :olamaz: :KK66: Menüsünü paylaşan arkadaş Bi spor listesi başlatırsa ve herkes buradan devam ederse eklemeye benim görmem daha kolay olur.
Bence herkesss katılmalı ama yok beni eklemeyin diyen olursa bana haber versin.
Ayrıca günlük 45dk spor kotası koyalım diyorum.. İtirazı olan var mıdır acaba???

T tatlitambak
Y Yuppiyayye
@inatettimolacak
parkbyull parkbyull
Nanelibal Nanelibal
@w e n d y
medusa38 medusa38
nilsub nilsub
morordek morordek
toplight toplight
I istikrar58
btlbetul btlbetul
savurgan savurgan
B blanche_ea
sekerkiz67 sekerkiz67
ebrusonmez ebrusonmez
@toz-pembe

Son düzenleme:
nilsub nilsub orticim biliyorum şimdi hastasın ama kendini toparlarsan sen de liste yapıp menü yazma işini takibe alabilir misin?? Milletin yüz gün koşmayalım peşine menüsünü yazmayana bas cezayı az kendimizi toplayalım ;) ben de spor takibini aldım..ördekcimle kaptancım da zaten hep buralarda derecelerimizi hep yüksek tutalım takım olarak ;)

Kızlar dediğim gibi ben de spor yapma konusunda sıkıntılıyım.. Geçen hafta paylaşmıştım bikaç takip listesi oluşturalım diye. Yoğunluğumdan bakamadım kusura bakmayın. Şimdi ördekcim bizi gruplamış hatta yüzde sıralamasını bile yapmış sağolsun hamişim :KK15:
Ben de spor listesi oluşturdum şimdi.Günlük sporlarımızı dakika bazında bana yazın ben oluşturdum listemi. İster bireysel ister partner takımları olarak ben de cumartesi günleri dereceleri paylaşırım :KK66:
Spor takibini bilerek ben aldım ki ben de yapayım kaçacak bahanem kalmasın :olamaz: :KK66: Menüsünü paylaşan arkadaş Bi spor listesi başlatırsa ve herkes buradan devam ederse eklemeye benim görmem daha kolay olur.
Ayrıca günlük 45dk spor kotası koyalım diyorum.. İtirazı olan var mıdır acaba???

T tatlitambak
Y Yuppiyayye
@inatettimolacak
parkbyull parkbyull
Nanelibal Nanelibal
@w e n d y
medusa38 medusa38
nilsub nilsub
morordek morordek
toplight toplight
I istikrar58
btlbetul btlbetul
savurgan savurgan
B blanche_ea
sekerkiz67 sekerkiz67
ebrusonmez ebrusonmez
@toz-pembe
yaa ben bazılarınızı niye etiketliyemiyorumm :( @w e n d y ve @toz-pembe sizi etiketleyeiyorum su anda umarım gorursunuz :)

Yarından itibaren menü yazmazsam beni diskalifiye falan edin :KK43: Yoksa çok saçmalamaya başladım, spor da yapamıyorum kendime sinir oluyorum :KK62: ev işini hallettik, yarın bütün gün dinlencem :rolleyes:
Kızzz napıyon yineee.. Sen spora başlayabilecek durumda mısın bu arada??

T tatlitambak
Y Yuppiyayye
@inatettimolacak
parkbyull parkbyull
Nanelibal Nanelibal
@w e n d y
medusa38 medusa38
nilsub nilsub
morordek morordek
toplight toplight
I istikrar58
btlbetul btlbetul
savurgan savurgan
B blanche_ea
sekerkiz67 sekerkiz67
ebrusonmez ebrusonmez
@toz-pembe
Ne zaman başlıyoruz spor yazmaya

Kızzz napıyon yineee.. Sen spora başlayabilecek durumda mısın bu arada??
Sağ dizimi oynatamıyorum. Yürümemde sıkıntı yok, ama bükemiyorum, merdiven inip çıkamıyorum. Bu hafta da geçmezse doktora gitcem. :KK43: Büyük ihtimalle squat'a çok yüklendim, 100 kadar yapıyodum günde. Menisküs zedelendi, yırtık olsa yürümekte de sorun olurdu sanırım. :işsiz:

Sağ dizimi oynatamıyorum. Yürümemde sıkıntı yok, ama bükemiyorum, merdiven inip çıkamıyorum. Bu hafta da geçmezse doktora gitcem. :KK43: Büyük ihtimalle squat'a çok yüklendim, 100 kadar yapıyodum günde. Menisküs zedelendi, yırtık olsa yürümekte de sorun olurdu sanırım. :işsiz:
canım biraz dinlensen geçer bence.. bi ara benim de belim kötüydü dizime de vuruyodu dikkat edince geçer..başlarsın yürüyüşlerine filan squatı da yapma o kadar.. :(

Canık

T tatlitambak
Y Yuppiyayye
@inatettimolacak
parkbyull parkbyull
Nanelibal Nanelibal
@w e n d y
medusa38 medusa38
nilsub nilsub
morordek morordek
toplight toplight
I istikrar58
btlbetul btlbetul
savurgan savurgan
B blanche_ea
sekerkiz67 sekerkiz67
ebrusonmez ebrusonmez
@toz-pembe[/QUOTE
Canım ben izne ayrılmak istemiştim.Zaten spor yapacak durumda değilim ama dönüşte katılırım olurmu :)

Back
X