Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sadece birinci günü bir soğan sonra devam çiğ soğan yağ yaktiriyo ben dukanda çok yiyorum

Kız ben kahvaltı da bile yerim.sogani.bayilirim. ama benim midem de gaz yaptı sanki ne zaman soğan yesem midem kötü oluyor sanki. Ya da oğlumun stresinden olabilir. Çok huysuz du bugun

Kız ben kahvaltı da bile yerim.sogani.bayilirim. ama benim midem de gaz yaptı sanki ne zaman soğan yesem midem kötü oluyor sanki. Ya da oğlumun stresinden olabilir. Çok huysuz du bugun
Soğanı canım dograyinca tuzla biraz beklet sonra yıka tekrar tuz limon nane köy ustune ozaman mideye dokunmuyor yıkamadan yersen o zaman dokunur tabi stresinden etkisi vardır çok rahatsız oluyosan muz ye hem strese hem mideye iyi gelir

İyi geceler ahali... Bir diyetisyeni araştırıyordum bir süredir. Bugün aradım .. 2 hafta sonra randevu.. Sekreteri şimdi diyet yapmayın spor da dedi.. Vücudunuzun normal dengesindeyken bakalım tahlilleri falan da yaptırın 2 hafta sonra gelin ölçümleri ve sebeplerine bi bakalım dedi .. Saç dökülmesi akne ve adet düzensizliği de var bende .. Vücutta ne eksik ona da bakalım dedi. .. O günü bekleyeceğim... Halbuki bugün 98.9 u da gormüştüm.. 2 hafta sonra nasipse menülerle silbaştan katılırım artık :)

İyi geceler ahali... Bir diyetisyeni araştırıyordum bir süredir. Bugün aradım .. 2 hafta sonra randevu.. Sekreteri şimdi diyet yapmayın spor da dedi.. Vücudunuzun normal dengesindeyken bakalım tahlilleri falan da yaptırın 2 hafta sonra gelin ölçümleri ve sebeplerine bi bakalım dedi .. Saç dökülmesi akne ve adet düzensizliği de var bende .. Vücutta ne eksik ona da bakalım dedi. .. O günü bekleyeceğim... Halbuki bugün 98.9 u da gormüştüm.. 2 hafta sonra nasipse menülerle silbaştan katılırım artık :)
Zaten takıma yeni geldin ya hemen listeye girmiyorsun iki hafta deneme var o arada yine gelirsen kilo vermeye başladığında da listeye girersin belki sil baştan yapmamış olursun tabi yinede sen bilirsin

günaydın canlarr..

medusa38 medusa38 canım sabah gelirken yulaf kepeği aldım yoğuda 1,5 yemek kaşığı koyup yedim yanında 1 haşlanmış yumurta birazda light peynir yedim pazartesi de bi gün önceden krep yapıp getiricem bakalım... öğlende tavuk şiş yemeyi düşünüyorum yoğurtla ..

dünkü menümü de yazayım

sabah 1 haşlanmış yumurta biraz lıght beyaz beynir 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 dilim dana mazar salam 1 fincan şekersiz sütsüz kahve

ara 1 fincan yeşil çay

öğlen 1 kişilik karışık ızgara ve yarım kase kadar bulgur pilavı yedim

arada 1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam yemedim.

işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
30+40 sumo squat
eve gidince 2 saat kadar temizlik yaptım buda spordan sayılıyor mu acepp :KK70:

günaydın hanımlar, dünkü menümü de yazayım;

sabah; 2 yumurta, 1 kk yağsız peynir

ara şekersiz türk kahvesi

öğle; 2 kaşık yoğurt, 2 yk kavurma

ara bir havuç

akşam; 3-4 yk bol kıymalı ıspanak, 2 yk yoğurt

su; 1,5 lt kadar su
spor; havalr erken kararınca yapamadım :( ya leslie'leri indirmem lazım ya da hava kararmadan yemek falan yapmadan yürüyüşümü yapıp gelicem :(

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub medusa38 medusa38

T tatlitambak benimki de 2 yaş sendromunda, merak etme yalnız değilsin :(

Kızlar dün regl oldum tartıda hemen fark kendini belli etti. Nasıl indirebilirim acaba yarına kadar ödemi az da olsa :KK43: +200 şu an,

Günaydın kızlar...
ben uyandim ama hala kendime gelemedim. Bugün yürüyüş yapmayacağım çünki bir ton ütü var..

dünkü menümü de yazayım

sabah 1 haşlanmış yumurta biraz lıght beyaz beynir 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 dilim dana mazar salam 1 fincan şekersiz sütsüz kahve

ara 1 fincan yeşil çay

öğlen 1 kişilik karışık ızgara ve yarım kase kadar bulgur pilavı yedim

arada 1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam yemedim.

işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
30+40 sumo squat
eve gidince 2 saat kadar temizlik yaptım buda spordan sayılıyor mu acepp :KK70:
Senin vücudun çok müsait plates için ebrunun 3k sı var karın kol kalça 21 günde taş gibi yapıyor platesi seviyorsan dene bence

medusa38 medusa38 ben dün kaçamak yaptım. 1 kase puding yedim... ben çok strese girince yiyorum onu fark ettim. Stresten uzak durmak lazım.

Bugün fazlasıyla telafi ederim ben onu

Ay canım benim evi görsen korkarsın 9 yıllık evliyim ev hiç bu kadar dağılmamıştı çok üzülüyorum :KK43:

Üzülme kiz ne olacak. hastaydin sen benim oluyor arada öyle ama zor toparlıyor um sonrasında.
dr gittin geldin mi ne dedi

Ne oldu da stres yaptın bacım..

Saatlerce sebebi ağlayan bir çocuk düşün o yeter zaten. Adam geceye gidecek yemek bile zor yaptım. Ev zaten o ara ne haldedir görmek bile istemezdin. Gece de 12 ye kadar uyumadilar. 5 dk uzanyim dedim. Ikisi De sırılsıklam geldi yanıma banyo da kuvette oynamislar.

günaydınlarrrr
aslinda her gün cikmak gerek ki ben diyet yapmadigim zamanlar sorun olmadan her gün cikiyordum yeterince yag ve kcal aliyordum cünkü... ama ne zaman diyete baslasam...bir kabizlik beni kovaliyor ve bu sebebten bir baslayip bir birakir oldum...ama bu sefer kafayi cok bozdum:deli:o hasretini cektigim bedene sigana kadar durmak yok:21:
yaa kabızlık kronik bende maalesef sürekli bir şekilde kabız oluyoprum şu ara gene tavan yaptı ingiliz tuzunu bu öğlen alayım

Back
X