Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada yeni fark ettim valla helal 45 günde 18 kilo vermişsin. Bende mi Dükan yapsam ne ama senin menülerin Dükan gibi de değil sanki baya az çünkü. Dükkanda izinli besinler sınırsız değil miydi.
Bana diyorsun sende fazla bi de yememisin benim krebin içinde yumurta süt peynir vardı ben sadece pilav yemedim çorba yaptım sebze mide yedim
Ben 2 gündür veremeyip aksine aldığım için bugün akşam yemeğini kaldırdım. Tombul gelin olacam aksi takdirde :KK17::KK22:

Bu arada yeni fark ettim valla helal 45 günde 18 kilo vermişsin. Bende mi Dükan yapsam ne ama senin menülerin Dükan gibi de değil sanki baya az çünkü. Dükkanda izinli besinler sınırsız değil miydi.

Ben 2 gündür veremeyip aksine aldığım için bugün akşam yemeğini kaldırdım. Tombul gelin olacam aksi takdirde :KK17::KK22:
Dukanda miktar yok ki kahvaltı pek yapamıyorum geç kalkınca öğlen yumurta peynir bazen krep yemek yetiyo akşamda tavuk balık yanına salata sebze gününde yoksa cacık yetiyo herkes doyduğun kadar yer izinli gıdalar sınırsız da ben hep bir porsiyon yiyorum 17:30-18:00 gibi sonra kahve bitki çayı aç kalmiyorum yani
Sen bi iki denemeye sana hangi diyetin iyi geleceğini bulursun dukana iraden varsa sonuçları güzel oluyo takımda başka yapanlarda var kan grubun neydi yediklerini belki dokunuyordur

Kızlar evde degilim menumu yazıyım hemen eve gecince gecmise bakicam
Sabah9:30
1has.yumurta
Kk peynir
3zeytin
Domates salatalik
1dikim tb ekmk cay

Ogle15
1kase asure (asure mevludundeydim)

Aksam18:30
1kase ayran aşı corbasi
Ceyrek karniyarik
Cacik

Su 2litre
Spor yok
inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub
:KK3:

Hani sen mercimek yedin kilo aldiydin ya mercimek baklagiller karbonhidratlar hamur işleri B grubuna yaramıyor Et balık ve yeşil sebzeler iyi geliyor netten daha ayrıntılı bakabilirsin biraz 0 a benziyo o yüzden dükan en iyi 0 ve B gruplarına kilo verdiriyormus

medusa38 medusa38 simdi senin bu kan grubuna göre beslenme olayını merak edip bi arastırdım. Benim kan grubum 0.

Diyor ki:
0 grubuna sahip olan kişilerin kilo vermesini engelleyen diğer bir etmen ise olan buğday içerisinde bulunan gluten miktarıdır. Bu nedenle kan grubuna göre diyet listenizde buğday ve ürünleri en az miktarda bulunmalıdır. 0 grubuna sahip olan kişilerin genelinde metabolizma hızı düşük olabilir. Tiroit hormonu üreten iyot miktarının vücutta yeteri kadar bulunmaması durumunda yediğiniz yiyeceklerin vücudunuzda sindirilmesi oldukça uzun bir zaman alacaktır.

Bende tiroit sorunu var ve cidden bunun sebebinin de gluten oldugunu düsünüyorum ama gluteni bırakmaya cesaret edemiyorum o_O

Hani sen mercimek yedin kilo aldiydin ya mercimek baklagiller karbonhidratlar hamur işleri B grubuna yaramıyor Et balık ve yeşil sebzeler iyi geliyor netten daha ayrıntılı bakabilirsin biraz 0 a benziyo o yüzden dükan en iyi 0 ve B gruplarına kilo verdiriyormus
Vay be çok teşekkürler araştıracağım.

medusa38 medusa38 simdi senin bu kan grubuna göre beslenme olayını merak edip bi arastırdım. Benim kan grubum 0.

Diyor ki:
0 grubuna sahip olan kişilerin kilo vermesini engelleyen diğer bir etmen ise olan buğday içerisinde bulunan gluten miktarıdır. Bu nedenle kan grubuna göre diyet listenizde buğday ve ürünleri en az miktarda bulunmalıdır. 0 grubuna sahip olan kişilerin genelinde metabolizma hızı düşük olabilir. Tiroit hormonu üreten iyot miktarının vücutta yeteri kadar bulunmaması durumunda yediğiniz yiyeceklerin vücudunuzda sindirilmesi oldukça uzun bir zaman alacaktır.

Bende tiroit sorunu var ve cidden bunun sebebinin de gluten oldugunu düsünüyorum ama gluteni bırakmaya cesaret edemiyorum o_O
Evet bende 0 kan grubusun o yüzden DUKan bana bu kadar yarıyor sanırım ben karbonhidrat alınca kilo veremem beyaz ekmek ve çavdar bile çok farkediyo

Evet bende 0 kan grubusun o yüzden DUKan bana bu kadar yarıyor sanırım ben karbonhidrat alınca kilo veremem beyaz ekmek ve çavdar bile çok farkediyo
Evet ben zaten kiloyu hep karbonhidrat yüzünden almıstım. Diyet yaparken de proteini artırdım direkt vermeye başladım. Tabi gene arada kaçamaklarım oluyordu ama sanırım dogru ya bu kan grubuna göre beslenme. Sadece süt/süt ürünleri ve yumurtayı önermiyor, onlar biraz uymadı sanırım :) Yogurt, yumurta cok severim

Evet ben zaten kiloyu hep karbonhidrat yüzünden almıstım. Diyet yaparken de proteini artırdım direkt vermeye başladım. Tabi gene arada kaçamaklarım oluyordu ama sanırım dogru ya bu kan grubuna göre beslenme. Sadece süt/süt ürünleri ve yumurtayı önermiyor, onlar biraz uymadı sanırım :) Yogurt, yumurta cok severim
Bende severim dukanda zaten süt bir bardak diyo yumurta ve yoğurtla gayet güzel kilo veriliyo

Bende severim dukanda zaten süt bir bardak diyo yumurta ve yoğurtla gayet güzel kilo veriliyo

Bende smdi baktim yesil yaprakli olan butun sebzeler bana iyi geliyomus et yememem lazmmis tavuk ve hindi eti yeneblirmis domates dedgn gbi yaramiyomus bana sutde ole yogurt peynr yiyeblirmisim zaten sutu cokda sevmiyorm :D yulaf kepegi ekmegi baklagiller fln hepsi bana iyi gelen yiyceklermis dukan az cok iyi gelicek gibi bana bide benim gunde en az iki porsiyon meyve yemem lazmmis balik fln yemem lazmmis ama dukanda meyve yok nese sebzelere yumulucam bundan snra sebze gunlerinde :D

Ne pişirdin ben 6'da yedim

Karni yarik yaptim dukan usulu :D tarifini atim merak edenlere :D
Screenshot_20161015-221702.webp

Bende smdi baktim yesil yaprakli olan butun sebzeler bana iyi geliyomus et yememem lazmmis tavuk ve hindi eti yeneblirmis domates dedgn gbi yaramiyomus bana sutde ole yogurt peynr yiyeblirmisim zaten sutu cokda sevmiyorm :KK70: yulaf kepegi ekmegi baklagiller fln hepsi bana iyi gelen yiyceklermis dukan az cok iyi gelicek gibi bana bide benim gunde en az iki porsiyon meyve yemem lazmmis balik fln yemem lazmmis ama dukanda meyve yok nese sebzelere yumulucam bundan snra sebze gunlerinde :KK70:
Zaten sebzeleri yeterince yemeyince istediğin gibi kilo verme de duruyo dengeleme gerekecek aslında her akşam yoğurt yemekte bayag ise yarıyor yanında da sebze ve et gayet doyurucu uyo zaten

Zaten sebzeleri yeterince yemeyince istediğin gibi kilo verme de duruyo dengeleme gerekecek aslında her akşam yoğurt yemekte bayag ise yarıyor yanında da sebze ve et gayet doyurucu uyo zaten
Ben bgun yogurr yemedim kac gndur yiyodum bide yemeyince nasl olcak fark merk ettim ama sutlu kahve ictim 1 bardak bi tek bakalim nolcak :işsiz:

Back
X