Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman kilo vericem dye kilo alma snra sonucta karbnhidrat sen dukan pizza yap madem sebzeli olucak yulaf kepegi karisimindan yap kalorisi cok az olanindan aksama kadr oni ye kesn kilo verirsn bak :KK70:

Zaten 432 kalori bir gün için gayet ideal. olabilir yani deneyeceğim göreceksiniz:KK76::kk77:

Tam buğday unu kullanılacak
Sebzeli olacak bunu bir pizzacı kuryesi yapmış bayagda kilo vermis

Şu mens dönemi bitsin. Tecrübelermi sizinle paylaşacağım:dondurma:

sebze ye sebze gece gece milletin aklınada pizza sokma bence :KK70:

Ahahah benimde hep gece geliyor aklıma böyle şeyler :eek::KK70:

Ben eve yeni geldim geçmişi okudum menulere tek tek cevap yazamadm bi kac kiside kacamak vardi :sinirli:ekmeklere cikileta surulmus :skandal:ben bugun bi asure yedim inşallah yarin arti cikmam
Simdi yatayim sabaha görüşürüz

Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah..:)
Evet dun sabah 79.9 olan kilom reglinin şişkinliğide vardı galiba bu sabah 78.9 çok şukur:)
WP_20161017_003.webp

Günaydın leydiler dün 3 gün önce yediğim nohutlu, mercimekli besinler sonucu 81.2 yine görmüştüm bugün şükür ki 80.6 kiloyum. Akşam yemediğim için midem gurultusuna da değdi. Kesinlikle akşam yemeğini en geç 6 da yemek gerekiyor. Ben şahsen iki gün önce akşam 8 de salata, çorba yedim. O bile eksilmemi engelledi. Bu cumaya hedefim 79.0 görmek. O da mens dönemine girmezsem tabi.

Gunaydinlaar
Akşam yemeği menüm,
17.00 da yenmiş olup sonrasında, ağza tek lokma konmamıştır.

Yayla çorbası ev yapımı
2 sıkım etsiz çiğ köfte
Bir kase yoğurt

Yarım saate yakın kolbastı oynanmıştır yeniden:KK49::KK76:
Canim menülerini aksam toplu sekilde yazarsan takibimiz daha kolay olur. Sabah, ogle, aksam, su ve spor seklinde :KK66:
bu gün çukulata yedim :)))

ayyy naapçam ben bu boğazla bilmem.....

menüm
sabah kuzu sakatat

ara 1 muz minnaktı

öğlen kuzu sakatat

ara 1 muz minnaktı

akşam bayabi çok fındıklı elit çaklıt :KK43:(

su
1 lt

spor
jillian level 1
pazar turu
ev temizliği.....

totom yer yüzü görmediii....

ve yarın pazartesi böhöhöhöhöööö :KK43:(((
Te Allahim ya sabah sabah gene sakatat yemis nasi bi mide yarabbim :))
Ters yapmisin bacim o çikolataları sabah yiyeydin de sakatati ogle aksam yiyeydin hem daha az etkisi olurdu hem benim midemi kaldirmazdin :))))
Kiz ince bi nükte vardi orda :olamaz: bi de boyle deneyelim,yasar hazirlaniyorrr,mukemmel bir atlayis :KK70: :KK70: kiz sabah kuzu sakatat nedir ordekcim gormesin yavrumun asermesi icine kacacak :KK70: aksami da cikolataya bitirp kurdeleyi baglamissin valla betusum.. bi de jilian var orda hepsinden az az olmus resmen :rapci:

Gordum maalesef gormez olaydim :olamaz:
ayyy napiim almışım dolapta duruyo yemesem bozulcaktı bitsin didim... sabah öğlen yidim bitti... hem mor ordek alıştı benim enteresan kahvaltılarıma :))) akşam çaklıtları yemeyeydim gayet güzel bir menüydü bence...... aman yeaaa rejimm kim ben kim yapamıyom işte ğöfff... bende jillianla canına okudum yediklerimin fifti fifti yani :)) yarın genebait çıkarım ben :)) sonsuza kadar 67 de kaliciğim sanırım :))))
Yaz bakim kac cikmissin merak ettim :))
Tam buğday unu kullanılacak
Sebzeli olacak bunu bir pizzacı kuryesi yapmış bayagda kilo vermis
Ya ben diyetteyken karnabaharli pizza yapmistim alti karnabahar ustu peynir ve sebze. Bileydim yulaftan falan olduğunu oyle yapardım.
Bi de o kurye oraya buraya pizza dagitirken yakmistir tum yedigini siz ona bakmayin bence :-)

Back
X