• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kısaca tanısalımmm
32 yasında evli ıkı cocuk annesıyım( kendımı cok garıp hıssettım kocaman yasını basını almış gıbı hıssettım:KK57:)
Kimya muhendısıyım, özel bır sırkette yonetıcıyım
Ikı ay önce doğum yaptım lohusa sayılırım
Oğlum 7 yasında dunya yakışıklısı bu yıl 1. Sınıfa basladı hergun odev el yazısından tırlatmak uzereyım
Kızım ıkı aylık dunya sekeri
Sabaha kdr emzırme gaz cıkartma cişli kakalı gunler gecırıyorum
Kafama taktıgım hunım pembe:)))
Suan dogum ıznındeyım anne sutu verıyorum bebegıme.
Aamannn yavru cıvcıvlerını ovuyorr demeyın cıdden tatlılarr:nazar:
Neyse konumuza donelim 79,7 kg yum şuan:skandal:
Yuhhhh dediğinizi duyuyorum ayıp oluyor:KK42:
masallaha gerek yok nazar deger innnnşallahhhh
:ıslık:
Ben 67 olmak ıstıyorum basarınca hedefı revıze ederız .
Şimdıden tesekkur ederım kabul ettiğiniz için:KK60:
ahanda tam 5. takıma göre bi çatlak bulduk ....:KK70::KK70::KK70:hepimiz senin gibiyizde:KK70::KK70::KK70:hunilerin rengi farklı olabilir bir tak:KK70::KK70::KK70:

Kızlar istekleri kabul ettim bu arada

@Pdr93 canım cok guzelmıssın :nazar: ayrıca dıger uzmanlık alanı da makyajmısss bayıldım :rolleyes:

azaydidem azaydidem kız sen de öyle su gibisin maşallah :nazar: bu arada cok yakın oturuyoruz,ben de tuzladayım :KK66: yavrularda ayrı güzel :KK200:
kız nerdesin sen :sopa:

kız instagram kullananlar bir süredir girmiyodum 1000 kişiyi takip eder olmuşum nasıl engelleyebilirim böyle durumları bulamadım

Günaydınlarrr herkeseee :) alıntılarım kaybolmus ama son sayfadakılere cevap vereyım..

kız 4 kaşık diyo :KK70: ben diyete başlamadan önce 4 tabak yiyodum :olamaz: :KK70:

Hosgeldın canım..Allah yavrularını bagıslasın zor günler gecırmıssın,sorun yasamayın bı daha ınsallah.. ben de yaklasık 6aydır buralardayım yaptık bıseyler kendı capımızda :KK66: sen de halledersın yenıden kıloları,bi kere yapan yıne yapar :KK66:
Yaparım dımııı yaparım tabııı

Kızlar istekleri kabul ettim bu arada

@Pdr93 canım cok guzelmıssın :nazar: ayrıca dıger uzmanlık alanı da makyajmısss bayıldım :rolleyes:

azaydidem azaydidem kız sen de öyle su gibisin maşallah :nazar: bu arada cok yakın oturuyoruz,ben de tuzladayım :KK66: yavrularda ayrı güzel :KK200:
Saol canim benim ;) Ciddenmi neresinde oturuyosun tuzlanin hangi hesap senin canim bilemedim ben :olamaz:

Kuralları okudum haftada 30 mesaj yazamayabılırım ayrıca spor yapmam yasak cunku laktık asıt salgılanınca sute gecebılır dıye ama sundan emın olun gruba bırıncıkk getırecegımden emın olabılırsınız

Şimdı soyle bırsey rıca edecegım ben sık gıremem kendımı anlatırkrn yoğunlugumu tahmin etmişinizdır ancak dısıplıne olmak ıcın burada olmam sart. Her cuma gunu mutlaka kılomu bildırırum ayrıca gun içinde musaıt olursam ugramaya calısırım ancak surekli her yedıgımı yazamam cunku emzırdıgımden cok kısıtlıyamam da ama dıkkat edecegım. Olur mu arkadaslarım sızı ıyı temsıl edecegıme ınanın
Ne kadar azımlı oldugumu toplight bılır
Foto eklerım bır ara yorum yaparsınız kılomu gostermıyorum allahtan
Operım sızı guzellerrr

Hepimiz bırcok yontem denemişizdır ama en ıyı olduguna ınqndıgınız bır yontem vardır ben gece ye emek ısını bır numara gecıyorum aksam 6 dan snr tukkanı kapatın dadece sıvı tuketın gorun etkıyı gunduz abartmayın ama gunduz ıstedıgımı yıyorum dıye kıtlık psıkolojısı de yasamıyorsun

Hepimiz bırcok yontem denemişizdır ama en ıyı olduguna ınqndıgınız bır yontem vardır ben gece ye emek ısını bır numara gecıyorum aksam 6 dan snr tukkanı kapatın dadece sıvı tuketın gorun etkıyı gunduz abartmayın ama gunduz ıstedıgımı yıyorum dıye kıtlık psıkolojısı de yasamıyorsun
Ahaaa işte benim yöntemm :halay:
bende öyle yapıyorum canım akşam yemek yok çok aç olursam 1 bardak süt içiyorum geçiyor çok etkili ve ömür boyu sürdürülebilir bi yöntemm :KK200:

Back
X