- Emoji Skoru
- 9.637
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #214.061
Merhaba kızlar. Sizlere kendi aldığım bir karari paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz dukan yapıyorum seyir evresine geçtim. Ama hafta sonları inanılmaz tempolu çalıştığım için sabah 7 akşam 10 malesef bu tempoda yemekhanede ne yemek çıkarsa onu yemek durumundayım. Tabiki kızartma, unlu ya da şekerli yiyecekler asla tüketmiyorum. Ama örneğin bugün diyetin dışında olarak elma ve 3 kaşık pilav tükettim. Bizim spor salonu şehrin dışında ve burada öğlen yemekhane disinda gün boyu açım desem yeridir. Bu kararı sağlığım için aldım örneğin dün bildiğiniz aç kaldım ve karnım ağrıdı hiç verimli antreman yaptıramadim başım döndü. Artı şu kabızlık olayı beni mahvetti. Bu sebeple hafta içi tam gaz dukan ama haftasonları listem esneyecek hem sağlığım hem de psikolojim için. Bu arada bilmeyenler için ben bir ortaokulda okul psikolojik danışmanıyim devlet memuruyum. 6 sene profesyonel basketbol oynadım. Şuanda da haftasonları nişanlımin yanında yardımcı antrenorluk yapıyorum. Kendisi adana Beşiktaş basketbol sorumlusu. @w e n d ymedusa38 @toplight
KumraL_KrakeR
Aslinda yaninda goturebilicegin cok cesit var canm kutu yogurt gturebilirsn sebze gunlerndr salatalik yda havuc gtureblirsn 1 tane havuca izin var dukan ekmek yapablirsn dukan kek yapalirsn ton baligi gotureblirsn bence bozucagina bunlari degerlendirmeni oneririm yoksa dukanla verdigin kilolarin cokda kalici olucagini dusunmuyorum canim yinede tabi sen blirsin

şimdi çocukları yıkadım yatırıcam yeşil çay yapıcam oh missssssss:)

senin iliskin kac senelikti kuzu