• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)

Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)

nilsub nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
Heyooooo :halay: bak kız dediydim rüyamdaki sendin,yavruş da sarı sarı çakır gözlü bişey olursa hatırlatın bana bikaç loto toto oynayayım :D :D kız benı de kendıne benzettın kumarcılar artıyo takımda :D

Şaka bi tarafa bahtı güzel olsun,hayırlı evlat olsun,güzel günleriniz olsun uzuuuun uzuuunn yıllar inşallah ördekcim :dua::KK36:

Heyooooo :halay: bak kız dediydim rüyamdaki sendin,yavruş da sarı sarı çakır gözlü bişey olursa hatırlatın bana bikaç loto toto oynayayım :KK70: :KK70: kız benı de kendıne benzettın kumarcılar artıyo takımda :KK70:

Şaka bi tarafa bahtı güzel olsun,hayırlı evlat olsun,güzel günleriniz olsun uzuuuun uzuuunn yıllar inşallah ördekcim :dua::KK36:
Çakır göz tutarsa bence de oyna loto falan cunku ihtimal azken tutturmak daha zor :)))

Iyi dileklerin icin de coook sagol canim benim :KK68: insallah gunun birinde sizin de saglikli ordek bir yavrusunuz olur yarinle :)

Hello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)

Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)

nilsub nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
canım allah analı babalı büyütsün ben kız diye tahmin etmiştim tutmadıı .. bahtı açık olsun hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :nazar:

Sagol canim, darısı tum isteyenlerin basina

Eksiyi de yerim atliyi da dogururum :KK70:

:KK200::KK200:
Ayy oyle deyince daha bi sevindirik oldum :)

Puahahaha akademik kv adayı da iyiymis :KK70:
Gelinimle cok akademik sohbetler yapariz artik :kahve:

Amin canim sagolasin :)

Hee Karadenizli ya erkek kiymetli tabi :))
Kv ucacak asıl havalara, oglunun oglu oluyor :KK70:
Bende erkek diyenlerdenim dedim ya 6. Hissim erkek dedi hep oğlun diyordum :-) Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun Amin

Tamam canm bende baget almistim onu firinda yaparim yarinda dedigim menuyu yaparim kiymayla :KK66:

Ya canim kiymali harc bole lavasn icinde tantuni gbi yani cekti oyuzden dukana uydurup yapcam canm yarn icin aldm oncden yulaf kepekli koftr yaptim buzluga atmistim 4 tane ckartiyodum btti oda son 4 tane kaldi ama tavuga agrlik vericem bundan snra bide esim yogun calsmadigi zmanlarda balik aldiricam :KK51:
Tamam cnm afiyetolsun :)

Sagol canim, darısı tum isteyenlerin basina

Eksiyi de yerim atliyi da dogururum :KK70:

:KK200::KK200:
Ayy oyle deyince daha bi sevindirik oldum :)

Puahahaha akademik kv adayı da iyiymis :KK70:
Gelinimle cok akademik sohbetler yapariz artik :kahve:

Amin canim sagolasin :)

Hee Karadenizli ya erkek kiymetli tabi :))
Kv ucacak asıl havalara, oglunun oglu oluyor :KK70:
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
@w e n d y ciğim de çok doğru diyor erkek çocuklar annelerine aşık oluyor.
Benimki 6 yaşında beni kuzum diye seviyor düşün artık :))

İntikam soğuk yenen bi yemektir :)

Özge ben ne dedim sana bak dediğim gibi yazmamış mı bak :KK70:

inatettimolacak inatettimolacak
Anam korktum kız ben senden...
Kız sen benimi takip ediyor yoksa yemekte sendemi vardın kızzz yoksa kürenmi var ışıklı falan benimi takip ediyon ...:D:D:D

Ay ben gidiyore eşim bir suru balık almış onları pişireyim akşama gelirim ;)

Anam korktum kız ben senden...
Kız sen benimi takip ediyor yoksa yemekte sendemi vardın kızzz yoksa kürenmi var ışıklı falan benimi takip ediyon ...:KK70::KK70::KK70:
Biz kayserililer altıncı hissinin kuvvetli ondan ticarette de bu kadar başarılı toz @wendy sencede öyle değil mi :-)

@w e n d y cim bugun tartildinmi canim kac kilosun :KK66:

Canım dün sebze protein günüydü malum 63,3 çıktım :( inşallah cumaya saf proteinlerle daha güzel bi sonuç bekliyoree :) normalde yarın ps günüm ama ben saf protein yapıcam cuma tartı etkilenmesin :( geçen hafta öle bi hata yapmış oldum çünkü

nasılda biliyo kız müneccinmisin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahaha, ışıklı mışıklı kürem var benim :) yok anacım ben malımı biliyom :) tanıdım çözdüm seni nilgüncüm kandıramazsın beni :)
eneee pahalıymış almam ben onu...
Kız ona o kadar para mı verilirmiş, sen ona hamsi al ciğer al protein ye kuzum, boşver, tatlı bişi istiyorsan da bi sabah tatlı ye, sende yeme potansiyeli var :)

Ay canım benim maşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bana da bi erkek evlat nasip etsin :)

Amin canim insallah hepimizin evladi hayırlı evlatlar olur :) sen de tutturanlardansin :-)
Benim iki oğlum var erkek annesi dünyasına hoş geldin :-) benimkilerden babalarına da çok duskun küçük oğlum 16 aylık akşam zil çalınca baba baba diye bağırıyor

Maşallah Ege'ye inşallah büyüyünce de sana duskun olur anne sözü dinler :-)

Bende menümü yazayım hanımlar; saf protein günü

Sabah: 1 yumurta, peynirli dukan ekmeği, şekersiz çay
Ara; şekersiz nescafe
Öğle; 2 minik köfte, 3-4 kaşık yoğurt
Ara; şekersiz dibek kahve
Akşam; palamut yapıyorum, yanında soğanla inşallah güzel olur da tadı yerim :) %50 seven sevmeyen durumları, ben ne dicem bakalım :)

Su: 2 lt
Spor; 50 dk yürüyüş inşallah

medusa38 medusa38 yorum bekliyorum senden :)

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Back
X