- Emoji Skoru
- 45.342
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #215.261
Canım bence iyi yapmıssın, isimsiz oldugu icin büyük ihtimalle ogrenemezler.Birde basima ne geldi bilsenizz suan 3.5 atiyom
Ben kucuk yasta evlendirilmk istenen kizi sikayet ettim ama isim vermedm gizli olsun dedim aile biraz tuhaf bide basima is almiyim dedim
Kizi almislar annesi agliyomus kim sikayet etti diye
Ogrenirlermiki yaa
Kızım o aşure yiyor ama eksi geliyor, sen neyine güvenip badem şekeri yiyorsun kiayyy gene aşure yemiş :))) bu da ben gibi.... aşüreli menü geldiğine göre bende menümü paylaşiim
sabah
limonlu su
pırasalı bir yumurtadan yumurtalı pırasa
öğlen 2 parça tavuk incik
kayış burdan sonr a koptu
badem şekeri 1 paket
akşam yemedim
su 2 lt
spor
100 ip
jillian level 1
az önce yeşil çay
kapanış.... limonlu su....
Evet erkek tahmin ediyordum canım :)Aaaaa ben biliyordum zatenn.
Hayırlı olsun diyelim canım.Hayırlı evlat olsun çirkin yavrucuk. :)))
Ne hissettin duyduğunda
Sende erkek diye tahmin ediyordun değil mi??
Ya valla ilk ögrendigimde böyle kalakaldım aslında, o anda ultrasonda hareketlerini falan izliyorduk, ona bakmaktan erkekmiş-kızmış çok takılamadım
Canım sorununun çözülmesine cok sevindim. Yardımcı olmak isterdim inan ki cok yogun bir döneme denk geldi, ordan oraya koşturuyorduk. Neyse önemli olan hallolması, insallah bir daha yasanmaz böyle tatsızlıklargünaydın kızlarr
sorunum çözüldü çok şükür hepiniz bana destek oldunuz çok teşekkür ederim kendime yakın gördüğüm insanlar beni arayıp sormazken burda sizler hiç tanımadan bana destek oldunuz dinlediniz Allah razı olsun sizin gibi gönlü güzel insanlarla konuşabilme, ortak bir noktada sohbet edebilme fırsatım olduğu için çok şanslıyım..
özellikle teşekkür etmek istediklerim var
![]()
azaydidem
![]()
medusa38
![]()
nilsub
![]()
inatettimolacak
@w e n d y
@servey
![]()
KumraL_KrakeR
@bsram_
çok sağolun kızlar bana çok destek oldunuz![]()
Olsun canım gönüller bir olsun, saglıklı olsun yeter kiAllah bağışlasın canım ben yanlış tahminde bulunmuşum kız demiştim :)