- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.681
Haahhaaa :)))o doğal naturel ortam da... sarsın kendini.... ne diyeti yeaaa yiyip içip geziyo :))) piko bile yiyiyo....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haahhaaa :)))o doğal naturel ortam da... sarsın kendini.... ne diyeti yeaaa yiyip içip geziyo :))) piko bile yiyiyo....
Günaydınlar. Ben malesef hala regl im ve hala aynı kilodayim. Bitse de kurtulsam yahu. Motivasyonumu bozacak meretBugün yanıma lahana çorbası aldım. Dün yapmıştım. Tadı da çok güzel. Öğlen onu icecem
![]()
Teşekkürler canım hakkitten hem kolay hem de tadı güzel bence ben azıcık tavuk bulyon da ekledim. Ama sürekli içilecek bişey de değil elbetteafiyet olsun bende yarın lahana çorbası yaıcam.... dün aldım lahanayı kaldı öyle :)
bu sabah işin az galiba çenen çalışıyooo...o doğal naturel ortam da... sarsın kendini.... ne diyeti yeaaa yiyip içip geziyo :))) piko bile yiyiyo....
teşekkürler efenim :)beğendim efenim :)
kuzum sen vitamini al acilen, biraz vucüt direncini yükseltelim, dinle beni, duacı olursun :)yok ya ıhlamur kazanına düşsem yine geçmicek bu grip şaka gibi..
kuzum günaydın, özgenin lahana diyeti gibi mi yapıcaksın yani? meyve, sebze falan? başka diyete geçip dukana dönme yani? kız karataya dön bari dukandan kurtulunca, fasulye falan yersinGüzel menü Zorunluluktan iki tavuk oldu galibaben biraz dükan dışına çıktım yarın lahana diyetine baslayip tekrar diyete doneyim aonrada dukana devam bir daha bozmak Zorunda kalmam
oyy, umarım çantanda değildieyvah haşlanmış yumurta getirmiştim kırılmış cıvıktı bi de :)))
öğle ısıtabilecek misin onu? yoksa ılık ılık gibi mi içiceksin? yoksa termosun mu var :)Günaydınlar. Ben malesef hala regl im ve hala aynı kilodayim. Bitse de kurtulsam yahu. Motivasyonumu bozacak meretBugün yanıma lahana çorbası aldım. Dün yapmıştım. Tadı da çok güzel. Öğlen onu icecem
![]()
bu sabah işin az galiba çenen çalışıyooo...![]()
bu sabah işin az galiba çenen çalışıyooo...![]()
teşekkürler efenim :)
kuzum sen vitamini al acilen, biraz vucüt direncini yükseltelim, dinle beni, duacı olursun :)
kuzum günaydın, özgenin lahana diyeti gibi mi yapıcaksın yani? meyve, sebze falan? başka diyete geçip dukana dönme yani? kız karataya dön bari dukandan kurtulunca, fasulye falan yersinbu arada aynen zorunluluktan iki tavuk oldu
oyy, umarım çantanda değildi
öğle ısıtabilecek misin onu? yoksa ılık ılık gibi mi içiceksin? yoksa termosun mu var :)
kız betüş ne iş yapıyo ki? hiç sormamışım bak, kızın bekarlığından yürüyüp duruyosunuz habire, betüş az kendinden bahseder misin lütfen![]()
btlbetul
günaydınlar efendim. Biz kara lahana çorbası yaprız mısır unu, tane mısır, kuru fasulyeli falan bide yanına mısır ekmeği canım çekti valla mis gibi![]()
sorma canım bizde anlamıyoz geçmedi bi türlügeçmiş olsun vasfiyeeee.... anam sende ha bire hasta oluyon nolcek bu halin.... hiç bakamıyon kendine...
ay çok güzel olur kız özge düşünce suçundan ceza yazıver şu hatunahiç duymadım gı foto at bize :) tarifi de aççık ver...
sorma canım bizde anlamıyoz geçmedi bi türlü
Sen kahvaltıyı evde yapmıyor musun??eyvah haşlanmış yumurta getirmiştim kırılmış cıvıktı bi de :)))
Sanada iyi gelir inşallahGünaydınlar. Ben malesef hala regl im ve hala aynı kilodayim. Bitse de kurtulsam yahu. Motivasyonumu bozacak meretBugün yanıma lahana çorbası aldım. Dün yapmıştım. Tadı da çok güzel. Öğlen onu icecem
![]()
Aaa bune ya herkescikler lahana yapıyor.afiyet olsun bende yarın lahana çorbası yaıcam.... dün aldım lahanayı kaldı öyle :)
ay çok güzel olur kız özge düşünce suçundan ceza yazıver şu hatunasabah sabah mısır ekmeği dedi beni benden aldı
![]()
Sen kahvaltıyı evde yapmıyor musun??
Kokutucan heryeri
Sanada iyi gelir inşallah
Aaa bune ya herkescikler lahana yapıyor.
günaydınlar efendim. Biz kara lahana çorbası yaprız mısır unu, tane mısır, kuru fasulyeli falan bide yanına mısır ekmeği canım çekti valla mis gibi![]()
oyy, umarım çantanda değildi![]()
Sende mi karadenizlisin.günaydınlar efendim. Biz kara lahana çorbası yaprız mısır unu, tane mısır, kuru fasulyeli falan bide yanına mısır ekmeği canım çekti valla mis gibi![]()
akşam yazcam menümü bekleyiniz efenim....
lahana ucuz taamm mııı.... 1,9 tl tabi yapçam.....
btlbetul çanta demişken aklıma venüsteki uğurlu çanta sahnesi geldi.Çok harikaydı yaa
Gülmekten ölmüştüm.
![]()
Kzı sıcak su koy çabucak oluyor.Ama kaynar koyarsan yumurtalar çatlar. :))yok beee bi dünya iş var kescem kendimi sonunda....
yok yok torbadaydı elimde getirdiydim.... caanım yumurtalarım... uyuz ettiler beni su kaynamak bilmedi ssabah....
ne iş olursa yaparım abi....