Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar. Ben malesef hala regl im ve hala aynı kilodayim. Bitse de kurtulsam yahu. Motivasyonumu bozacak meret:21::KK55: Bugün yanıma lahana çorbası aldım. Dün yapmıştım. Tadı da çok güzel. Öğlen onu icecem:KK73:

afiyet olsun bende yarın lahana çorbası yaıcam.... dün aldım lahanayı kaldı öyle :)

beğendim efenim :)
teşekkürler efenim :)
yok ya ıhlamur kazanına düşsem yine geçmicek bu grip şaka gibi..
kuzum sen vitamini al acilen, biraz vucüt direncini yükseltelim, dinle beni, duacı olursun :)
Güzel menü Zorunluluktan iki tavuk oldu galiba :-) ben biraz dükan dışına çıktım yarın lahana diyetine baslayip tekrar diyete doneyim aonrada dukana devam bir daha bozmak Zorunda kalmam
kuzum günaydın, özgenin lahana diyeti gibi mi yapıcaksın yani? meyve, sebze falan? başka diyete geçip dukana dönme yani? kız karataya dön bari dukandan kurtulunca, fasulye falan yersin :KK48::KK48: bu arada aynen zorunluluktan iki tavuk oldu :(
eyvah haşlanmış yumurta getirmiştim kırılmış cıvıktı bi de :)))
oyy, umarım çantanda değildi :olamaz:
Günaydınlar. Ben malesef hala regl im ve hala aynı kilodayim. Bitse de kurtulsam yahu. Motivasyonumu bozacak meret:21::KK55: Bugün yanıma lahana çorbası aldım. Dün yapmıştım. Tadı da çok güzel. Öğlen onu icecem:KK73:
öğle ısıtabilecek misin onu? yoksa ılık ılık gibi mi içiceksin? yoksa termosun mu var :)

bu sabah işin az galiba çenen çalışıyooo...:KK70::KK70::KK70::KK70:

kız betüş ne iş yapıyo ki? hiç sormamışım bak, kızın bekarlığından yürüyüp duruyosunuz habire, betüş az kendinden bahseder misin lütfen :KK48::KK48: btlbetul btlbetul

bu sabah işin az galiba çenen çalışıyooo...:KK70::KK70::KK70::KK70:

yok beee bi dünya iş var kescem kendimi sonunda....

teşekkürler efenim :)

kuzum sen vitamini al acilen, biraz vucüt direncini yükseltelim, dinle beni, duacı olursun :)

kuzum günaydın, özgenin lahana diyeti gibi mi yapıcaksın yani? meyve, sebze falan? başka diyete geçip dukana dönme yani? kız karataya dön bari dukandan kurtulunca, fasulye falan yersin :KK48::KK48: bu arada aynen zorunluluktan iki tavuk oldu :KK43:

oyy, umarım çantanda değildi :olamaz:

öğle ısıtabilecek misin onu? yoksa ılık ılık gibi mi içiceksin? yoksa termosun mu var :)

kız betüş ne iş yapıyo ki? hiç sormamışım bak, kızın bekarlığından yürüyüp duruyosunuz habire, betüş az kendinden bahseder misin lütfen :KK48::KK48: btlbetul btlbetul

yok yok torbadaydı elimde getirdiydim.... caanım yumurtalarım... uyuz ettiler beni su kaynamak bilmedi ssabah....

ne iş olursa yaparım abi....

eyvah haşlanmış yumurta getirmiştim kırılmış cıvıktı bi de :)))
Sen kahvaltıyı evde yapmıyor musun??
Kokutucan heryeri :KK70:
Sanada iyi gelir inşallah
afiyet olsun bende yarın lahana çorbası yaıcam.... dün aldım lahanayı kaldı öyle :)
Aaa bune ya herkescikler lahana yapıyor.

günaydınlar efendim. Biz kara lahana çorbası yaprız mısır unu, tane mısır, kuru fasulyeli falan bide yanına mısır ekmeği canım çekti valla mis gibi :kk77:

inatettimolacak inatettimolacak özgecim arkadaşa en az 200 zıpzıp istiyoruz, yarım saat deli gibi horon da tepebilir sen bilirsin tabi, aklımıza ne düşürdü bak :KK48: :KK48:

canım senin yeni kurallardan haberin yok heralde, özge kaptancım delirdi dünden :KK48: :KK48: kaçamak bahsedene ceza vercem diyodu :KK48: :KK48:

Back
X