- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.101
Betüş yakında bu hızla benide geçersin yaa korkuyorum..dıgıdık dıgıdık dört nala gidiyom.......

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betüş yakında bu hızla benide geçersin yaa korkuyorum..dıgıdık dıgıdık dört nala gidiyom.......
Aynen canım elimden geleni yapacağım. Geçen hafta çok az yememe rağmen mens donemi sebebiyle 1.5 verebildim sadece. Şöyle haftada 2- 2.5 versek ne süper olurCnm benim gelin olcaksın sonuçta bizde isteriz Kuğu gibi salınmanı ama şunu da unutma o beyaz gelinliği giyen herkes çok güzel olur olduğu kadar elinden geleni yap sen yeter![]()
Asıl göbeğe çok iyi geliyor:)Aaa çok iyiymiş bende yapayım bu programı
Göbek içinde iyi gelir mi?
kız ebruş bi senle benim hayatımda ekşın yok gıııBetüş yakında bu hızla benide geçersin yaa korkuyorum..![]()
Sen dene bakayım 20 sn gel sonra konuşalımöyle durmakla göbüş gitse 6 saat dururum :))
Gitmemi kız bi dene sabah ağrıyı hissetceksinGitmez demii??
Ne bileyim bir umutt![]()
İyi vermişsin ben ya az ya hiç veremiyorum o dönemde :)Aynen canım elimden geleni yapacağım. Geçen hafta çok az yememe rağmen mens donemi sebebiyle 1.5 verebildim sadece. Şöyle haftada 2- 2.5 versek ne süper olur
Hadi ya buna da sevineyim o halde kilo alması ne kolay ama vermesi ne meşakkatli bir iş. Bugün en son öğlen yedim 12 de sebze yemeği ve ayran antremanda olduğum için akşamı kaçırdım şuan midem gurulduyor açlıktanİyi vermişsin ben ya az ya hiç veremiyorum o dönemde :)
yok kız sallıyo azcık çorba birde mantarlı tavuk ste yedim ama taş gibi oturdu mideme anacım benim midede bozuk her yerim gibine yemiş gııı o kadar :))) az yicekti onu da söyleyeydin bari :)))
Tesekkur ederım canım erken gıttıgım dogum gununde pasta patladı gıttı bugun sabah ıyı baslamıştım aslında 5 te kestım ztn inş pazartesı sabıt baslarım o zaman hedefi yakalarımmmTeşekkür ederim..
Üzerimde daha güzel duracak.
Senin kafa regl dolayısıyla kapalı bu aralarrr. :)))
Ya ama o normalde de ara öğün yapıyordu.
Bence araları kaldırırsa vucut şaşırır.
Akşam olunca kötü zatenn.Birde saat olarak 10-11gibi
Afiyet olsun canım.Güzel menü
Bence hakkettin canım.Harika kilo veriyorsun.
Niye kaçırdın 2 yumurtadan omlet salata ayran kilo bile verdirir bide antremandan gelmişinHadi ya buna da sevineyim o halde kilo alması ne kolay ama vermesi ne meşakkatli bir iş. Bugün en son öğlen yedim 12 de sebze yemeği ve ayran antremanda olduğum için akşamı kaçırdım şuan midem gurulduyor açlıktan
İyi naptın yedinmi cıssları:)Napynz fıstıklarrrr
Hem de ne cıssssssİyi naptın yedinmi cıssları:)
Lahana diyetinde 2 günde ne kadar bir eksilme oldu canimLahana diyeti 3. Gün sebze + meyve
Sabah 1 kase çorba salata
Ara 1 elma 2 mandalina
Ara 1 kase çorba
AkŞam 1 kase çorba karnıbahar Salata
Az sonra ananas
Su 2.5
Spor yok ama olabilir bisiklet yapcam inşallah
Hala antremandayim bebeğim. 9 buçukta evde oluyorum. O saatten sonra çorba bile içilmez saniimNiye kaçırdın 2 yumurtadan omlet salata ayran kilo bile verdirir bide antremandan gelmişin
kız ne gülüyon yalan söylüyo onun gibi öğlen 122ye kadar 5 öğün yapıyo nasıl beceriyosa Allahtan bizim takımda değil batmıştık yoksa
Sen bütün pastaları fevzile ondan sonra naber kızlar. Bizim açlıktan karnımız gurulduyor cadı kadın sen yut pastaları tuuu sanaNapynz fıstıklarrrr