Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
İceberg marul domTes ve salatalık tan oluşan salata 2 haşlanmış yumurta
Öğle ara
Meyve tabagi elma ayva ve mandalinadan oluşan
Akşam
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Tere roka Maydonoz salatalık iceberg ve domates ten oluşan salata limonlu
Eşime yaprak sarması pisirdim nasıl olmuş diye 2 küçük sarma aldım
Sarmanın yanına koyduğum küçük patates haslanmis gibiydi birazını oğlum yedi
Ara 5 i bir ara da çayı limonlu
1 saat yuruyus
3*10 gogus omuz sırt hareketleri
Pilates bantiyla çalışma
60 mekik
1 dakika plank
Su 2 lt
morordek morordek toplight toplight
şimdi ayse cim o patatesten yedin mi yemedin mi merak ettim:işsiz:
menü gayet güzel

bişi yememişin zaten yaw 3çatal et neki bolca yseydin

Kaptanım kuzu etiydi onu bile yememem lazımdı aslında ama benim diyetime uygun diye yapmış kv, artık mecburiyetten aldım öle diyim :)

Size evdeyken dinlenin diyoruz maşallah ev işinden başınızı kaldıramadınız, bitti mi temizlik işleri??

Bgunku menum
2.gun protein-sebze-meyve gunu
Kahvalti
1kucuk salatalik
1 kucuk havuc
Ufak parca peynir
1haslanmis yumurta
1kupa form cay

Arada su 1 kupa 5'i bi arada
1 kucuk elma

Aksam
1 tabak kiymali karnabahar yemegi
3 kasik yogurt ama yarisini yiyemedim
1 bardak zero

Ara su 2 kucuk mandalina

Smdi form cayimdan ve 5'i bi arada cayimdan icicem 2 bardak daha su icerim

Bgun anneme gittim braz temzlik yaptim
Saat 5 gibi pazara ciktik 7.30 da isim bitmisti markete fln da grmistim baya yurudum yani bgun cok yorgunum spor yapamicam ama 2 saat yuruyus yapmis oldum ;)
toplight toplight nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Lahanam bitmemişti bendebitene kadar yapayım dedim.
Sabah tartılamadım. Ama cumartesi 58.9 olmuştum.

Ayy çok geçmiş olsun.

Muhteşemsin yaa
Böyle gidersen yakında manken olacan :KK200:

Geçmiş olsun canım.Kiloyu düşünme biliyorsun şişkinlikten

Çok şükür eksiyle gelen biri çıktı

Vayy işe yarıyor demekk
Sağol cnm

Geçmiş olsun canım. Biz de iki gecedir Ateşleniyoruz. 2 gündür saat 1 ile 5 arası ayaktayim. Denge sasti ama kilom sabit hala 76 kg yum.
Bende dün öyle oldum işte 4 e kadar ayakta 4 ten sonra ayak ucunda yattım 6.5 ta yatağa geçebildim Boğazları hasta ateş yapıyo cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin iyi hadi sabit kalmışın

Kaptanım kuzu etiydi onu bile yememem lazımdı aslında ama benim diyetime uygun diye yapmış kv, artık mecburiyetten aldım öle diyim :)

Size evdeyken dinlenin diyoruz maşallah ev işinden başınızı kaldıramadınız, bitti mi temizlik işleri??
canım tadilatta bitti bugün temizlikte bitti sabah dr dan 10gün daha rapor aldım bu hafta dinleneceğim kısmet olursa bir de ders çalışacağım şimdi işler bittiğine göre keyif yapcam hakkım artık dimi

Benimde 160. baya daralmışsın cnm çok güzel fazlalık yok gibi yani
Saol canım, görmek istersen fazlalık var, görmezden gelirim diyorsan yok:)
Menüm
Sabah dukan krep ve peynir

Ara sütlü nescafe

Akşam ton balıklı salata

Su 2.5 litre
Spor 40 dk yürüyüş
Kuzum menü süper de az yememiş misin? Öğle falan da yoğurt falan bişiler yeseydin bari, dayanabildiysen süper :)
canım tadilatta bitti bugün temizlikte bitti sabah dr dan 10gün daha rapor aldım bu hafta dinleneceğim kısmet olursa bir de ders çalışacağım şimdi işler bittiğine göre keyif yapcam hakkım artık dimi

Kesinlikle kaptanım, artık lütfen dinlenin, dersinizi çalışırsınız halledersiniz siz :)

Saol canım, görmek istersen fazlalık var, görmezden gelirim diyorsan yok:)

Kuzum menü süper de az yememiş misin? Öğle falan da yoğurt falan bişiler yeseydin bari, dayanabildiysen süper :)

Kesinlikle kaptanım, artık lütfen dinlenin, dersinizi çalışırsınız halledersiniz siz :)
bi tane kitaba hiç başlamadım 5 kitabı bitirdim sayılır fazla da kasmayacam olursa olur olmazsa canım sağolsun kendime biraz değer vermek istiyorum açıkcası bu hafta insan iui hissediyor canım

Back
X