- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #222.181
tüm tk regli oldu nerdeyse artıların sebebi belli oldu eendy de regli hadi kırkınız karışacakKızlar bugün artı gelmemin sebebi belli oldu regl oldum ondanmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm tk regli oldu nerdeyse artıların sebebi belli oldu eendy de regli hadi kırkınız karışacakKızlar bugün artı gelmemin sebebi belli oldu regl oldum ondanmış
şimdi ayse cim o patatesten yedin mi yemedin mi merak ettimBugünkü menüm
Sabah
İceberg marul domTes ve salatalık tan oluşan salata 2 haşlanmış yumurta
Öğle ara
Meyve tabagi elma ayva ve mandalinadan oluşan
Akşam
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Tere roka Maydonoz salatalık iceberg ve domates ten oluşan salata limonlu
Eşime yaprak sarması pisirdim nasıl olmuş diye 2 küçük sarma aldım
Sarmanın yanına koyduğum küçük patates haslanmis gibiydi birazını oğlum yedi
Ara 5 i bir ara da çayı limonlu
1 saat yuruyus
3*10 gogus omuz sırt hareketleri
Pilates bantiyla çalışma
60 mekik
1 dakika plank
Su 2 lt
morordek
toplight
bişi yememişin zaten yaw 3çatal et neki bolca yseydin
Vayyyyyy süpersınnnnn daha ne olsunnnnn arkadasımmmmkızlar sizden de yorum bekliyorum..
morordek
toplight
inatettimolacak
nilsub @btlbetul
Pumpkinspicelattee @tatlitambak @KumraL_KrakeR
servey
matilda34
Eglenıyorsunuz bakıyorummmmm
Size ne oluyorsa anlamadımmmm
Sağol cnmLahanam bitmemişti bendebitene kadar yapayım dedim.
Sabah tartılamadım. Ama cumartesi 58.9 olmuştum.
Ayy çok geçmiş olsun.
Muhteşemsin yaa
Böyle gidersen yakında manken olacan
Geçmiş olsun canım.Kiloyu düşünme biliyorsun şişkinlikten
Çok şükür eksiyle gelen biri çıktı
Vayy işe yarıyor demekk
Oooo süper süper benim 55 halim gibi ya boy kaçtı cnm senin
Oooo süper süper benim 55 halim gibi ya boy kaçtı cnm senin
Bende dün öyle oldum işte 4 e kadar ayakta 4 ten sonra ayak ucunda yattım 6.5 ta yatağa geçebildim Boğazları hasta ateş yapıyo cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin iyi hadi sabit kalmışınGeçmiş olsun canım. Biz de iki gecedir Ateşleniyoruz. 2 gündür saat 1 ile 5 arası ayaktayim. Denge sasti ama kilom sabit hala 76 kg yum.
Cnm onda şeker var mı
Cevabı aldım:))Sek quark. Aslında bir peynir, yağ oranı düşük protein oranı yüksek. Ama tadı meyveli yoğurda benziyor. meyveli yogurtlara göre şekeri epey az. Ben akşam yemeklerinde tercih ediyorum. Tavsiye ederim günde 1 tane harika oluyor.toplight
Benimde 160. baya daralmışsın cnm çok güzel fazlalık yok gibi yani1.63 matildacım, azıcık daha gitse daha süper olucak![]()
canım tadilatta bitti bugün temizlikte bitti sabah dr dan 10gün daha rapor aldım bu hafta dinleneceğim kısmet olursa bir de ders çalışacağım şimdi işler bittiğine göre keyif yapcam hakkım artık dimiKaptanım kuzu etiydi onu bile yememem lazımdı aslında ama benim diyetime uygun diye yapmış kv, artık mecburiyetten aldım öle diyim :)
Size evdeyken dinlenin diyoruz maşallah ev işinden başınızı kaldıramadınız, bitti mi temizlik işleri??
Saol canım, görmek istersen fazlalık var, görmezden gelirim diyorsan yok:)Benimde 160. baya daralmışsın cnm çok güzel fazlalık yok gibi yani
Kuzum menü süper de az yememiş misin? Öğle falan da yoğurt falan bişiler yeseydin bari, dayanabildiysen süper :)Menüm
Sabah dukan krep ve peynir
Ara sütlü nescafe
Akşam ton balıklı salata
Su 2.5 litre
Spor 40 dk yürüyüş
canım tadilatta bitti bugün temizlikte bitti sabah dr dan 10gün daha rapor aldım bu hafta dinleneceğim kısmet olursa bir de ders çalışacağım şimdi işler bittiğine göre keyif yapcam hakkım artık dimi
bi tane kitaba hiç başlamadım 5 kitabı bitirdim sayılır fazla da kasmayacam olursa olur olmazsa canım sağolsun kendime biraz değer vermek istiyorum açıkcası bu hafta insan iui hissediyor canımSaol canım, görmek istersen fazlalık var, görmezden gelirim diyorsan yok:)
Kuzum menü süper de az yememiş misin? Öğle falan da yoğurt falan bişiler yeseydin bari, dayanabildiysen süper :)
Kesinlikle kaptanım, artık lütfen dinlenin, dersinizi çalışırsınız halledersiniz siz :)
Kız gencim zaten 23 yaşındayım. Ozume döndüm diyelim.Vayy be duruşun bile gençleşmiş sanki :))