Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cocuğu okula gondermek nasıl vakit alıyor ya.Beslenmesi hhazırlığı derken 11 de gönderiyorum. Eşim da şimdi geceye gidecek kahvaltı hazırladım.. uyandığım dan beri yeni oturdum. Size bakayım dedim....

Gelelim kiloma.
Bu hafta Cuma 75.3
enteresandirki cumartesi 76.6 çıktım tartida.
Ve Ay senin diyetine başladım.
Pazartesi ise kilom 75.7
sabah zor tartildim . Pili bitti tartı nin. Kilomdan da emin değilim. Degistiripte tartilmaya fırsat olmadı. Yarın yeni pil takar tartilirim kızlar.

Valla canım kasım gelince kitleniyosun.millet kasımda aşk başka diyo ben vizeler çok güzel gelsenize diyorum :KK70: :KK70:
Allah sağlık versin ama yoğunluklar halledilir yaparız biz herşeyi neler neler başaramadık bugüne kadar dimi dimi.. Accık destek olun bana kızzz :110: :KK70: :KK70:

kuzum biz tam destek hep desteğiz sana da uğrayabilsen ahh :KK48: senin minikler napıo, hala excel'den bi haberler mi :KK48::KK48:

Canım simdi baktım senin listeye girme tarihin 24 Eylül, 2 ayın dolmus yani izne ayrılabilirsin istersen.

ördekcim eğer bu hafta da bişi gitmezse takımın yüzdesini düşürmek istemiyorum, olmazsa izne ayrılıyım öyle devam ederim, gerçi onun rahatlığı ile de salmam inşallah :olamaz:

bugün tartılmam mümkün olmadı malesef ama mensim bitmek üzere ve kendimi hafiflemiş hissediyorum. Arkdaşım geldi dün, zayıflamışsın dedi üstelik iki hafta aradan sonra görüşmemize rağmen. 2 gün sonra tartılmayı planlıyorum nasipse geçen ay ki gibi olursa iki kilo birden gidebilir. öyleki hem eksiyi atmış olurum hemde 64 ün altına düşmüş olurum ve 63lü sayıları görürüm İnşallah. :KK31:

bugün tartılmam mümkün olmadı malesef ama mensim bitmek üzere ve kendimi hafiflemiş hissediyorum. Arkdaşım geldi dün, zayıflamışsın dedi üstelik iki hafta aradan sonra görüşmemize rağmen. 2 gün sonra tartılmayı planlıyorum nasipse geçen ay ki gibi olursa iki kilo birden gidebilir. öyleki hem eksiyi atmış olurum hemde 64 ün altına düşmüş olurum ve 63lü sayıları görürüm İnşallah. :KK31:
hadi inşallahh canım
zayıflamışsın lafı çok güzel yaa :KK36:
bana da dün kayınvalidem gene dedi baya zayıfladın diye yeter artık daha verme diyo bende torun yapcam sana dedim ne kadar az kiloyla hamile kalırsam okadar iyi dedim hee tamam ozaman dedi :KK70:

Beni de al yanına tatlı uğruna kaynaşmayı hazırım.... Çikolata dolu bir kazan olsun litfen
Sana yasak diyetimizde ne yazıyorsa onu ye ama bugün meyve var tarçınlı hindistan cevizli elma olur :)
Hadi gayret bu cuma şeytanın bacağını kırcaz.yılbaşına kadar sıfır kaçamak amacımız olsun:)

Sana yasak diyetimizde ne yazıyorsa onu ye ama bugün meyve var tarçınlı hindistan cevizli elma olur :)
Hadi gayret bu cuma şeytanın bacağını kırcaz.yılbaşına kadar sıfır kaçamak amacımız olsun:)

Yok canım kaçamak yapmıyorum ben hiç. Bu 3 gündür iyi gidiyor.74 u bir kirsaydim bana çok iyi gelecek motivasyon açısından.

Slm kizlarrr ben +600 le geldim bgun ama dun gunduz kizkardesmn sunnet mevlutundeydim aksamida misafirlige gittik mevlutte herkez cok zayiflamissin dediler okadr mutlu oldumki hatta bazilari yetr daha verme dediler verme dyenlere popo gosterdim uzeride yelek vardi grunmuyodu kaldrdim yelegimi gsterdm bak dedm birdaki kafalar erisin ondan snra dedi bi guluyolar :D :D :D ama bu aralar esim 2 cocuk dye tutturdu galiba ocak ayina kadr diyete devm snrada cocuk dusunuyoruz ozmana kadr 60 kilo olsam bana yetr bu hafta hedefim 67 olmak kasim sonu hedefimi tutturmak istiyorum insallah tuttururum bundan snra bozmak yok ocaga kadr 60 olucam insallahhhh ;)

Slm kizlarrr ben +600 le geldim bgun ama dun gunduz kizkardesmn sunnet mevlutundeydim aksamida misafirlige gittik mevlutte herkez cok zayiflamissin dediler okadr mutlu oldumki hatta bazilari yetr daha verme dediler verme dyenlere popo gosterdim uzeride yelek vardi grunmuyodu kaldrdim yelegimi gsterdm bak dedm birdaki kafalar erisin ondan snra dedi bi guluyolar :KK70: :KK70: :KK70: ama bu aralar esim 2 cocuk dye tutturdu galiba ocak ayina kadr diyete devm snrada cocuk dusunuyoruz ozmana kadr 60 kilo olsam bana yetr bu hafta hedefim 67 olmak kasim sonu hedefimi tutturmak istiyorum insallah tuttururum bundan snra bozmak yok ocaga kadr 60 olucam insallahhhh :KK66:
Şimdi kaç oldun didemcim.bende bu sabah tam 68 oldum yılbaşına kadar kaçamaksız ayşe nin de desteğiyle 60 olmak istiyorum.ne kadar yaklaşSam okadar iyi. hemen hemen aynı kiloyuz sende bana katıl destek olup kaçamaksız gidelim ne dersin:)

Slm kizlarrr ben +600 le geldim bgun ama dun gunduz kizkardesmn sunnet mevlutundeydim aksamida misafirlige gittik mevlutte herkez cok zayiflamissin dediler okadr mutlu oldumki hatta bazilari yetr daha verme dediler verme dyenlere popo gosterdim uzeride yelek vardi grunmuyodu kaldrdim yelegimi gsterdm bak dedm birdaki kafalar erisin ondan snra dedi bi guluyolar :KK70: :KK70: :KK70: ama bu aralar esim 2 cocuk dye tutturdu galiba ocak ayina kadr diyete devm snrada cocuk dusunuyoruz ozmana kadr 60 kilo olsam bana yetr bu hafta hedefim 67 olmak kasim sonu hedefimi tutturmak istiyorum insallah tuttururum bundan snra bozmak yok ocaga kadr 60 olucam insallahhhh :KK66:

valla benim eşimde tutturdu 2.ci diye, ben daha yeni kilo vermişim daha keyfini almadan doğurur muyum hiç :KK48: hayır daha 1 tanesine doğru düzgün bakamıoz, 2 çocukla rio karnavalına daha hiç gönlüm yok valla, kızım bi kreşe başlasaydı bari..

servey servey tatlı dedin kazan dedin ben de bunu yedim. Ve muhteşem di tadı.
1 hurma üzerine tarçın
2 yk yoğurt.

IMG_20161128_151547.webp

Back
X