- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.341
Bi hafta benim diyete dayanan beş kilo verirsin sonra o motivasyonları daha kacamaksiz devam edersin
canım öğlen yemekhaneye gidiyorum ne çıkarsa yiyorum pilavı makarnayı emiyorum sadece. evim işe çok uzak 8'deki mesai için 6'da uyanmam gerekiyor. bebeği kayınvalideme bırakıp (yürüyerek arabamda yok) servise yetişiyorum. zaten çıktığımda karanlık oluyor

bugün çok iyi başlamadı ama iyi bitirirsem başarılı bi gün olacak

canım yaa neden böyle oldun karamsarlığı bırak geçmişe bakma artık önüne bak ben zaten başaramam yapamam diyerek kendine en büyük haksızlığı yapıyosun
küçük tökezlemelerin seni yolundan caydırmasına izin verme
hepimiz yapıyoruz bazen dayanamayıp yiyoruz napalım insanoğlu işte nefsine hakim olamıyor bazen
sadece sen böyle değilsin emin ol
önce kendini sev kendinle barış
yılma yoluna devam et uzun bi yol bu hemen başından vazgeçme
bak eşinde sana destek olmaya çalışıyor kafana çok takma kuruntu yapma bi hedefin var sadece ona doğru yürü hayaller kur motive et kendini kıyafetlerin içinde nasıl duracağını düşün.. o hep gıcık olduğun zayıf bayanların sen zayıfladığında sana kıskançlıkla bakışlarını düşün![]()
valla bişey diyim mi kimse benim zayıflayacağıma inanmıyor bu yüzden de o bakışları inan çok merak ediyorum

Ben mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu
Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sen sağlığına kavuş da bebek yine olur inşallah. benim de bi 3 ay sonra niyetim var 3 ayda 100'ün altına düşersem hamile kalmak istiyorum kalasıya kadar ilk 3 ayda falan biraz daha veririm belki

Kaçış yok en kısa sürede ne dediler söyle bize de, unutmam bak, mutlaka gidiyorsun.
bugün aricam canım 1 hafta sonraya randevu veriyorlarmış

Menüm
Sabah(11.00) hellimli salata
Ara chia pudingi içinde muz vardı
Akşam brokoli yoğurt
Bi meyve daha yicem elma olur haralde
Su 2
Spor 70 dk yürüyüş 30 dk bisiklet
çok güzel dengeli bir menü olmuş canım tebrikler

Kacamagin acilimi benim icin soyle
Mesela bana gore kahvaltida yenen ceyrek simit kacamak degil ekmek yemedgm icin bagzi degisimler vardir diyette o degismlere gore diyetimi uygularm ben
Borek kek hamur isi kesinlikle olmamali
Aksam 19dan sonra yenen hersey yaga donustugu icin oda olmamali
Sabah kahvaltilarinda sucuk sosis vs olmamali recel balda olmamali
Pilav makarna 2yk gecmemeli
Bunlari diyetisyenmden ogrenmistim sizide bilgilendirym istedim![]()
canım mesela planlanan menümüzü paylaşırız ertesi gün için o menünün dışına çıkılmışsa eğer kaçamak olur. mesela burda 9 ay boyunca her sabah 3 dl ekmek ve birer tk bal pekmez yiyen bi arkadaşımız 40 kilo verdi. neyi ne kadar yediği de önemli bi insanın

Birde kaptanim su haftalik mesaj sayisinada dikkat edelim bence kurali ihlal edenler uyarilsntoplight valla ben bazen bakiyom mesela busra bi geliyo bi gidiyo betulde oyle bu sefer bende kendi dendine amann diyom kimse menu yazmadgmn bile farknda degil girmiyim simdi diyom bu sederde diyetten kopuyom
ben de günlerdir menü bilirmiyorum bir iki kişi hariç kimse bildirmiyor zaten. ben diyet yapamadığım için bilmedim. menü bildirmeme cezası da olsun o zaman

candy_candy
canım arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar. Bu da yeni okudum ve cok hosuma gitti.Eki Görüntüle 1919052
çok güzel çok çok teşekkür ederim destekleriniz için arkadaşlar ben de kendimi toparlamaya çalışıyorum hepinize çok teşekkürler T tatlitambak

Bgunku menum
Kahvalti
yesil salata icinde
Kk light suzme peynir vardi
3 siyah zeytin vardi
domates salatalik marul kirmizi lahana dan olusan bi salta anlicaginiz
1 kupa 5'i bi yerde
Arada
3 kasik yogurdun icine yarim ayva ve 1 kucuk elma rendeledim 1 kasik chia tohumu koydum bide tarcin mis gibi oldu
5'i bi arada cay ictim 1 kupa
Tabi aralarda su ictim bol bol
Aksam
bi tabak brokoli haslamasi 1 kasik sarimsakli yogurtlu
arada
yarim ayvayi 2 kasik yogurdun icine karistirip yedim
Yarim muz yedim
5'i bi yerde cay 1 kupa
Su toplamda 2.5 lt
Spor
3mill leslie
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
30 sn plank
15 yarim şınav
Bgunkuk benden bu kadr yarin eksilerle uyaniriz insallahh :)
morordek
toplight
tebrikler canım çok güzel. sporun da harika