- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.321
Hadi bakalim bende inandim gittiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim bende inandim gittiiii![]()
Olsun kasim sonu hedef kardesligi yapalim bizde seninkide 67 olsun ozmanHatırlamıyorum ki![]()
Yapalım cnm :)Olsun kasim sonu hedef kardesligi yapalim bizde seninkide 67 olsun ozman![]()
![]()
Hadi iyi geceler bol eksiler herkeseNese ben kactimmatilda34 cim
Guzel takimimmm yarin bol eksilerle gorusmek uzereee hoscakalinnnnnn
Ben aldim gazi gidiyorummm![]()
Vallahi ben soguklarin yağmurun çamurun araya girmesiyle baya motivasyonum bozuldu. Bununla ilgili grupta paylaşımda da bulundum, acil motivasyona ihtiyacım var diye kimse destek olmadı. Grubun baya koptuğunu ve eski enerjisini kaybettiğini düşünüyorum. Açıkçası şuan grup beni pek motive edemiyor, üyelerden de çok az kişi aktif katılıyor, kaptandan acil grubu toparlamasıni rica ediyorum.Huhu kayıp aranıyor ilanı
T tatlitambaknilsub
ebrusonmez
toz-pembe
Pumpkinspicelattee
toplight
morordek
inatettimolacak nerdesiniz
Kesinlikle bende şuan takımda disiplin olmadığı için çoğu kişinin saldigini düşünüyorum. Betulun ben ayrıldığını sanıyordum en son 64.5 kiloyum dedi görünmedi sonra busram ne zaman gruba girdi neler oldu hiç anlamadım tanışmadık bile. Kaptanları acil takım motivasyonunu toplamaya ve kuralları uygulatmaya davet ediyorum.@toplightBirde kaptanim su haftalik mesaj sayisinada dikkat edelim bence kurali ihlal edenler uyarilsntoplight valla ben bazen bakiyom mesela busra bi geliyo bi gidiyo betulde oyle bu sefer bende kendi dendine amann diyom kimse menu yazmadgmn bile farknda degil girmiyim simdi diyom bu sederde diyetten kopuyom
Kraker ilahi acayip yüzümü güldürdün kız yorumlarına koptum. Kim kime küstü, reklamlar... Bombasın yeminle iyiki gruptasin açık sozlulugune ve samimiyetine bayılıyorum.Ay her sayfada seda akgul gormekten gina geldi lipomagnet reklami sizdede cikiyormu be![]()
Netim bitti akşam gelemedim menumu yazıp gideyim sabah kurs var alırım net paketinde
Bugunku menüm
Sabah ogle
Bol yeşillikli ve peynirli salata
Çay
Ara
Chia li ayvalı ve yarım muzlu yoğurt
Akşam
Brokoli haşlama 5 te yedim
Pul biberli sarımsaklı naneli yoğurt üzerine
Ara 7:30
Ayva ve küçük portakal
Ara yarı sutle Türk kahvesi
Beşi bi yerde çayı
Birkaç limonlu küçük marul
Su 2lt
Spor 100 mekik sabah erken kalkacam başka spor yapamicam ama yarın yuruyecegim inş
morordek
toplight
T tatlitambak 2 gün dahadayansaydin keşke en azından ne kadar verebildiğini gorurduk
Neyse sağlık olsun kraker de bana böyle kilo vermesi sağlıksız demiş
Ben sağlıklı besleniyorum her çeşit sebzeden var menumde protein var meyve var kurallara uyuyorum sporunu yapıyorum ve en önemlisi motivasyonunu yüksek tutup kaçamak yapmıyorum inşallah isteyen herkes hedefine ulaşır
Netim bitti akşam gelemedim menumu yazıp gideyim sabah kurs var alırım net paketinde
Bugunku menüm
Sabah ogle
Bol yeşillikli ve peynirli salata
Çay
Ara
Chia li ayvalı ve yarım muzlu yoğurt
Akşam
Brokoli haşlama 5 te yedim
Pul biberli sarımsaklı naneli yoğurt üzerine
Ara 7:30
Ayva ve küçük portakal
Ara yarı sutle Türk kahvesi
Beşi bi yerde çayı
Birkaç limonlu küçük marul
Su 2lt
Spor 100 mekik sabah erken kalkacam başka spor yapamicam ama yarın yuruyecegim inş
morordek
toplight
T tatlitambak 2 gün dahadayansaydin keşke en azından ne kadar verebildiğini gorurduk
Neyse sağlık olsun kraker de bana böyle kilo vermesi sağlıksız demiş
Ben sağlıklı besleniyorum her çeşit sebzeden var menumde protein var meyve var kurallara uyuyorum sporunu yapıyorum ve en önemlisi motivasyonunu yüksek tutup kaçamak yapmıyorum inşallah isteyen herkes hedefine ulaşır
Vallahi ben soguklarin yağmurun çamurun araya girmesiyle baya motivasyonum bozuldu. Bununla ilgili grupta paylaşımda da bulundum, acil motivasyona ihtiyacım var diye kimse destek olmadı. Grubun baya koptuğunu ve eski enerjisini kaybettiğini düşünüyorum. Açıkçası şuan grup beni pek motive edemiyor, üyelerden de çok az kişi aktif katılıyor, kaptandan acil grubu toparlamasıni rica ediyorum.toplight
morordek
Kesinlikle bende şuan takımda disiplin olmadığı için çoğu kişinin saldigini düşünüyorum. Betulun ben ayrıldığını sanıyordum en son 64.5 kiloyum dedi görünmedi sonra busram ne zaman gruba girdi neler oldu hiç anlamadım tanışmadık bile. Kaptanları acil takım motivasyonunu toplamaya ve kuralları uygulatmaya davet ediyorum.@toplightmorordek
nilsub
KumraL_KrakeR
toz-pembe
ssınav iyi geçti de sonrasında hastalandımtoplight sınavın nasıldı kaptanım??
KumraL_KrakeR sende girmiştin değil mi??
krakerim yaw 2gün girmedik kızmışınızGrupta motivasyon eksikligi var kaptanim nerelerdesn bi cozum bulsantoplight
Kacamak yapanlar cok rahat sunu yedik bunu yedim diyor mesela nerde bunlarin cezalariben simdi olaya el atcamda ayip olcak
![]()
krakerim yaw 2gün girmedik kızmışınız
haklısınız
kızlar tek tek alıntılayamadım
ptesi işyerinden arkadaslarla buluştuk herkes zayıflamışsın dedi öğleyin dışarda oturmuştuk sanırum üşüttüm ptesi den beri yatıyom yarın iibaşı yapacam ama kendimi toparlayamafım zaten 20 gündür evdesin hastaöı geldin demesinler diye dün akşama kadar yattım biraz toparladım dedim oğlanın sınavları varmış akşam onu çalıştırdım
bugün biraz iyiyim geçmişi okuyup anca gelebildim
Kime sorsam çok zordu diyor. Sonumuz hayr olsun.Evet girdim ebrucum ama cok zorlandm bu sene birde 4 yanlis 1 dogruyu getrckmis bakalim bize ne kalcak
Hadii yaaBen mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu
Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum