Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum
Kahvalti
yesil salata icinde
Kk light suzme peynir vardi
3 siyah zeytin vardi
domates salatalik marul kirmizi lahana dan olusan bi salta anlicaginiz :KK66:
1 kupa 5'i bi yerde

Arada
3 kasik yogurdun icine yarim ayva ve 1 kucuk elma rendeledim 1 kasik chia tohumu koydum bide tarcin mis gibi oldu :KK66:
5'i bi arada cay ictim 1 kupa
Tabi aralarda su ictim bol bol

Aksam
bi tabak brokoli haslamasi 1 kasik sarimsakli yogurtlu
arada
yarim ayvayi 2 kasik yogurdun icine karistirip yedim
Yarim muz yedim
5'i bi yerde cay 1 kupa

Su toplamda 2.5 lt
Spor
3mill leslie
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
30 sn plank
15 yarim şınav
Bgunkuk benden bu kadr yarin eksilerle uyaniriz insallahh :)

morordek morordek toplight toplight

Bgunku menum
Kahvalti
yesil salata icinde
Kk light suzme peynir vardi
3 siyah zeytin vardi
domates salatalik marul kirmizi lahana dan olusan bi salta anlicaginiz :KK66:
1 kupa 5'i bi yerde

Arada
3 kasik yogurdun icine yarim ayva ve 1 kucuk elma rendeledim 1 kasik chia tohumu koydum bide tarcin mis gibi oldu :KK66:
5'i bi arada cay ictim 1 kupa
Tabi aralarda su ictim bol bol

Aksam
bi tabak brokoli haslamasi 1 kasik sarimsakli yogurtlu
arada
yarim ayvayi 2 kasik yogurdun icine karistirip yedim
Yarim muz yedim
5'i bi yerde cay 1 kupa

Su toplamda 2.5 lt
Spor
3mill leslie
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
30 sn plank
15 yarim şınav
Bgunkuk benden bu kadr yarin eksilerle uyaniriz insallahh :)

morordek morordek toplight toplight
:KK9::KK9::KK9:bugünün alkışları sana gelsin dido:)

Sakınnnn bugünün yarını var cnm hatta ertesi günüsü haftasonusu var bırakmak yok yılbaşı süprizi olcaz biz:)
1 ay dediğin nedir ki zaten dimi ama
Ayy insallah canim tutabildigim yere kadr tutucam kendimi su bi kacgun devm etsem kacamk yapmamaya bunyemde alisicak istemicek vcut :D
ayse artik 2 gundur ceza vermiyo bana :D
cezalar gzumu korkuttu :D

Ayy insallah canim tutabildigim yere kadr tutucam kendimi su bi kacgun devm etsem kacamk yapmamaya bunyemde alisicak istemicek vcut :KK70:
ayse artik 2 gundur ceza vermiyo bana :KK70:
cezalar gzumu korkuttu :KK70:
1 ay tutcaz artık boğazımızı bütün ödüller yılbaşında sen bu 1 ay boyunca canın ne istiyo yaz bi kağıda bakalım yılbaşında kaç tanesini canın çekcek :)

Ewet bak gzel fikir ama ben yazmaya kalkarsam evdeki sayfalar biter :KK70:
Yok artık dido ya sen bunu kendin yapıyon bak kafayı demotive moduna alıyon sen yaz sayfalar bitsin yeterki şu 1 ayı atlatalım
Düşünsene yılbaşında 63 kilosun. bmı 25 in altına inmiş hesaplamalarda hafif şişman yerine normal yazıyor artık :))
Ne güzel dimi

Yok artık dido ya sen bunu kendin yapıyon bak kafayı demotive moduna alıyon sen yaz sayfalar bitsin yeterki şu 1 ayı atlatalım
Düşünsene yılbaşında 63 kilosun. bmı 25 in altına inmiş hesaplamalarda hafif şişman yerine normal yazıyor artık :))
Ne güzel dimi
Ayy ne gzel yaaa evet evet yok zaten sende aysede tam destek veriyosunuz yuzunuzu kara cikarmicam insallahh hem gercekten zayflamak iatiyorum artik bu dö gden kurtulmak istiyorm bunun icinde aysenin diyeti bana iyi gelicek insallah ;) aslnda odul gunu yapicaktm ayseyle knusmustum ama ondanda vaz gectm yemiyorummm ulennnn yil basinda acisini ckartcam 1 gunlugune :D :D

Ayy ne gzel yaaa evet evet yok zaten sende aysede tam destek veriyosunuz yuzunuzu kara cikarmicam insallahh hem gercekten zayflamak iatiyorum artik bu dö gden kurtulmak istiyorm bunun icinde aysenin diyeti bana iyi gelicek insallah :KK66: aslnda odul gunu yapicaktm ayseyle knusmustum ama ondanda vaz gectm yemiyorummm ulennnn yil basinda acisini ckartcam 1 gunlugune :KK70: :KK70:
Hah şöyle ya zaten ödül yaparsan gruba elveda deyip ben iradesizim diye ilan mı etcen cümle aleme
Rezillik:)) konu komşu görse ne der:)
Bak bizim senle boy kilo aynı hadi gel bu ayı en az 5 kiloyla kapatalım cnm

Hah şöyle ya zaten ödül yaparsan gruba elveda deyip ben iradesizim diye ilan mı etcen cümle aleme
Rezillik:)) konu komşu görse ne der:)
Bak bizim senle boy kilo aynı hadi gel bu ayı en az 5 kiloyla kapatalım cnm
Ayy bende onu dusunuyorum biliyomusun biraz snunda rezil olmak var :olamaz::KK48:
Aynen canim kilolar boylar ayni en az 5 kilo ama hedefim 60 kilo olmak bence olablir basarabliriz ;):KK19:

Back
X