- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.301
17 dekı olmasa ıyıydı mısafır geldı ben de tattımMerve menuyu begendi
Kiz totoyu kaldramazsak nasil ericek bu yaglar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 dekı olmasa ıyıydı mısafır geldı ben de tattımMerve menuyu begendi
Kiz totoyu kaldramazsak nasil ericek bu yaglar
Nasıl zayıflamış ınanılmaz kesın mıde amelıyatı olmuştur yoksa veremez o kdrÇıkıyor ben de gıcık oldum ya
Ben de kendımı suclu hıssettım neyse unutalım gıtsın şekerrrÇok Üzgünüm anlatamam. Ben sadece seni espirisi biri olarak gördüm ve takılma istemiştim.
Neyse. ....
Bgunku menum
Kahvalti
yesil salata icinde
Kk light suzme peynir vardi
3 siyah zeytin vardi
domates salatalik marul kirmizi lahana dan olusan bi salta anlicaginiz
1 kupa 5'i bi yerde
Arada
3 kasik yogurdun icine yarim ayva ve 1 kucuk elma rendeledim 1 kasik chia tohumu koydum bide tarcin mis gibi oldu
5'i bi arada cay ictim 1 kupa
Tabi aralarda su ictim bol bol
Aksam
bi tabak brokoli haslamasi 1 kasik sarimsakli yogurtlu
arada
yarim ayvayi 2 kasik yogurdun icine karistirip yedim
Yarim muz yedim
5'i bi yerde cay 1 kupa
Su toplamda 2.5 lt
Spor
3mill leslie
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
30 sn plank
15 yarim şınav
Bgunkuk benden bu kadr yarin eksilerle uyaniriz insallahh :)
morordek
toplight
bugünün alkışları sana gelsin dido:)
Sakınnnn bugünün yarını var cnm hatta ertesi günüsü haftasonusu var bırakmak yok yılbaşı süprizi olcaz biz:)Ayy saol canim sımardim bak simdi![]()
Ayy insallah canim tutabildigim yere kadr tutucam kendimi su bi kacgun devm etsem kacamk yapmamaya bunyemde alisicak istemicek vcutSakınnnn bugünün yarını var cnm hatta ertesi günüsü haftasonusu var bırakmak yok yılbaşı süprizi olcaz biz:)
1 ay dediğin nedir ki zaten dimi ama
1 ay tutcaz artık boğazımızı bütün ödüller yılbaşında sen bu 1 ay boyunca canın ne istiyo yaz bi kağıda bakalım yılbaşında kaç tanesini canın çekcek :)Ayy insallah canim tutabildigim yere kadr tutucam kendimi su bi kacgun devm etsem kacamk yapmamaya bunyemde alisicak istemicek vcut
ayse artik 2 gundur ceza vermiyo bana
cezalar gzumu korkuttu![]()
Ewet bak gzel fikir ama ben yazmaya kalkarsam evdeki sayfalar biter1 ay tutcaz artık boğazımızı bütün ödüller yılbaşında sen bu 1 ay boyunca canın ne istiyo yaz bi kağıda bakalım yılbaşında kaç tanesini canın çekcek :)
Yok artık dido ya sen bunu kendin yapıyon bak kafayı demotive moduna alıyon sen yaz sayfalar bitsin yeterki şu 1 ayı atlatalımEwet bak gzel fikir ama ben yazmaya kalkarsam evdeki sayfalar biter![]()
Ayy ne gzel yaaa evet evet yok zaten sende aysede tam destek veriyosunuz yuzunuzu kara cikarmicam insallahh hem gercekten zayflamak iatiyorum artik bu dö gden kurtulmak istiyorm bunun icinde aysenin diyeti bana iyi gelicek insallahYok artık dido ya sen bunu kendin yapıyon bak kafayı demotive moduna alıyon sen yaz sayfalar bitsin yeterki şu 1 ayı atlatalım
Düşünsene yılbaşında 63 kilosun. bmı 25 in altına inmiş hesaplamalarda hafif şişman yerine normal yazıyor artık :))
Ne güzel dimi
Hah şöyle ya zaten ödül yaparsan gruba elveda deyip ben iradesizim diye ilan mı etcen cümle alemeAyy ne gzel yaaa evet evet yok zaten sende aysede tam destek veriyosunuz yuzunuzu kara cikarmicam insallahh hem gercekten zayflamak iatiyorum artik bu dö gden kurtulmak istiyorm bunun icinde aysenin diyeti bana iyi gelicek insallahaslnda odul gunu yapicaktm ayseyle knusmustum ama ondanda vaz gectm yemiyorummm ulennnn yil basinda acisini ckartcam 1 gunlugune
![]()
![]()
Ayyy benimde :)Bu cuma 67 gormem lazmmmmm kasim sonu hedefimi tutturmam lazim![]()
Ayy bende onu dusunuyorum biliyomusun biraz snunda rezil olmak varHah şöyle ya zaten ödül yaparsan gruba elveda deyip ben iradesizim diye ilan mı etcen cümle aleme
Rezillik:)) konu komşu görse ne der:)
Bak bizim senle boy kilo aynı hadi gel bu ayı en az 5 kiloyla kapatalım cnm
Bence de ben sana inanıyorum ya senAyy bende onu dusunuyorum biliyomusun biraz snunda rezil olmak var
Aynen canim kilolar boylar ayni en az 5 kilo ama hedefim 60 kilo olmak bence olablir basarabliriz![]()
Kasim sonu hedefin kacti canmAyyy benimde :)
Hadi bakalim bende inandim gittiiiiBence de ben sana inanıyorum ya sen![]()
Hatırlamıyorum kiKasim sonu hedefin kacti canm![]()