Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gelen gidenden ancak fırsat oldu okuyabildim geçmişi nihayet bitirdim
aklımda kalanlar @btlbetul tebrik ederim tatlım valla şaşırtıyon beni pek uğramayınca kaçamak yaptı diyoruz ama sen güzel güzel kg veriyorsun
@Pdr93 kv ne sinir oldum kız
@wendigo tatlım yarını merakla bekli,yom
azaydidem azaydidem matilda34 matilda34 ve medusa38 medusa38 sizleri tebrik ediyorum bu arada çorbayı merak ettim medusa38 medusa38 tarifini yazsana tatlım
T tatlitambak canım bozma moralini
candy_candy candy_candy canım bitter kaçamak mı diye soruyon kaçamak unut bitteri tatlım
@ebrusonmez tebrikler haftaya bende gene mi başlasam lahana çorbasına yaa heves ettim gene
B bsram09 canım menüleri netin bittiği için paylammamışsın ama toplu olarak bekliyoruz bu hafta kg almak yok ona göre
@servey tatlım bol su iç incir işe yaramadı demek yaa napsak ki? evde duphalac falan var mı hamile iken bile içilebiliyor onun zararı olmaz
morordek morordek tatlım çok sevindim demek oüşu hissetmeye başladın hadi bakalım
neyse kızlar atladığım yoktur umarum benden şimdilik bu kadar
toz-pembe toz-pembe canım arabanız hayırlı olsun
Kaptanım didem çorbayı karışımla yapmış ben sade yulaf kepegiyle yaptım o beğenmedi bende 2 taş içtim
Tarifi soğan ve sarımsağı 2 kaşık yağda kavurdum bi çay bardağı yulaf kepeği ve 5 kaşık haşlanmış karabugdayli koydum bir çay bardağı süt ve bi litre su ekledim tuz ve karabiber koydum kaynadıktan sonra 20 dakika pisirdim üzerine bi kasik yağda pul biber ve nane yaktım ve tadı güzeldi bence

günaydın kızçelerr
dünkü menümü yazayım
sabah
1 kase mercimek çorbası 2 dilim tt ekmek

öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık karnabahar yemeği ve 2 dilim tt ekmek

ara 1 avuç kuru üzüm
2 tane kuru incir
1 fincan mistik çay

dün yeni araba aldık kutlamak için eşim yemeğe götürdü
4 ızgara köfte 1 közlenmiş biber yedim 3-4 tanede biber turşusu

sabah 35 dk yürüdüm
su 2 litre kadar

@toplight morordek morordek @inatettimolacak @nilsub

Hayırlı olsun canım... kazasız belasiz kullanın.Ne aldiniz

(vasfiye teyze mode: on) napçan yawrum mecbuuur (vasfiye teyze mode: off)

kuzucum bence bu sene bekle, psikologlar 7 yaşa çok sıkıntılı kardeş için diyolar, ilk okula mı başlıcak bu sene? seneye yap bence, beklemişsin 8 olsun bari :)

ne kolay sölüon öle, sadece 30 günmüş :63:

arabanız hayırlı olsun kuzucum, normal düzenden sapmışsın çok yememiş olsan da, saf proteinle devam et bakalım :)

anam söylediğin her şey gözümde döndü :confused:

gidicek yağ kalmayınca onlara gelcek sıra betüşüm, sabredicez :KK15:

bende kaptanım :KK68:

eşim yeniden başladı, yeniden etki etmeye de başladı valla, tek bana etki etmedi kaptanım sanırım, bence 2. tura sizde başlayın. işe başladınız mı? bi 10 gün daha kullansaydınız rapor yaa.

bence de duphalac olabilir.

yılbaşında yesem olma mı?
Okula başladı cnm bu sene ondan sıkıntı yok zaten kiloları vermeden olmaz ve de zaten çok ama çok kararsızım ondan benim bu isteğimi çok ciddiye almasanız da olur :))
Yılbaşı günü grup bitiyo zaten o güne de karışmayım ayıp sizde bana karışmayın ama :))

Kaptanım didem çorbayı karışımla yapmış ben sade yulaf kepegiyle yaptım o beğenmedi bende 2 taş içtim
Tarifi soğan ve sarımsağı 2 kaşık yağda kavurdum bi çay bardağı yulaf kepeği ve 5 kaşık haşlanmış karabugdayli koydum bir çay bardağı süt ve bi litre su ekledim tuz ve karabiber koydum kaynadıktan sonra 20 dakika pisirdim üzerine bi kasik yağda pul biber ve nane yaktım ve tadı güzeldi bence

Ooo güzel ben denerim bunu canım aldım tarifi. Çocuklara bile yediririm . Sağlıklı şeyleriseverim

Ay yokk 66 gremem ama belki 67 grurum canm :KK66: birazdan tartilicam kabizlik yuzunden dun sabit cikmistim 68.6 yani smdi bakalim noldu

morordek morordek dunyanin en harika seyi anne olmak once onu karninda hissetmek o seyirmeler balik kayiyo gibi olmalar kalp atislari dgduundaki o mis gibi kokusu gozlerini acmasini beklemen inanilmaz ya tarif edilemez her kadinin yasamasi gereken bi duygu rabbim bebisini saglikla kucagina aldigin gunleride gosterir insallah canim masallahhhhh :nazar:
:KK200::KK36:
toz-pembe toz-pembe canim arabaniz hayirli olsun :nazar:
:KK15:
Neden kabızsın acaba sebze meyve yiyoz ben istemsizce wc çıktım
Benimkinin de ayarı yok ya kabızım ya işte neyse :)))

ayy kendime güvenemiyorum
şimdi kaçamak anlayışı nedir benim diyetimde kaçamak akşam yenen yemekler ve tatlı bunlar bana göre kaçamak size göre ?

sağol beybii..
evet akşam yemek yedim arabayı kutladık bugün saf protein yapıyorum bakalım yarın sonuç ne olacak

teşekkür ederim canım inşallah..
akşam yemek yedim yememem gerekti ama arabayı kutlamak için eşim yemeğe götürdü kıramadım hafif atlatmaya çalıştım umarım yarınki tartıyı etkilemez
Yaw kaç defa yazcam 2 syf geride var kilo yapan herşey kaçamak kısaca. ben belirledim sen ona göre devam et yavru hadi katıl ya en fazla iradesizmiş deriz :),

Selam kızlar anca girebildim ya, uzun bir alıntı listesi ile karsınızdayım :KK48:

aynen canim aysenin sayesinde git gellerden kurtulcam galiba ama gzel motive oldum matildaninda emegi var tabi gizli rakibem o benim caktirma :sus::-)
Matilda mi gizli rakiben Ayşe mi? Ayşe'ye rakibe olmak zor da ondan sordum :-)
Hamilelik insanın ömrü boyunca yaşayacağı en özel anlarda biri. Doya doya çıkar tadını. Hele o doğuyor ya mis gibi kokar... minik yumsacik.. Bide o kadar acizler ki kiyamiyorum bebeklere.... Her anının tadını doyasıya çıkar.
ay galiba ben bebek özledim. Yakınında da yok ki seveyim.en iyisi doğurur seveyim:))))
Yaa ben de valla bebeklik hallerini seviyorum ne yalan söyleyeyim. Her ne kadar uykusuz bıraksalar da minicikler ve anneye muhtaclar :KK200: Büyüdükce bi haller oluyor bence, bi ukalalıklar, bi sımarıklıklar :KK67:
morordek morordek @toplight Nilgün haberiniz var mı neden ugramıyor .merak ettim yahu. Bana bi açıklama yapın ki rahatlayayim
nerdesin kiz geri döööön @nilsub
Valla benim haberim yok, cidden kaç gündür girmiyor ben de merak ettim
ay maşallah canım çok sevindim :KK19: genelde hamilelik dönemindeki huyları devam ediyor korkutmak gibi olmasın da :KK53: mesela son zamanlarda kızım bana kahve de içirmezdi yemek de yedirmezdi :KK43: doğduktan sonra da ne zaman oturup kahve içecek olsam ya uyanır ya ağlar bişey yapardı :KK46: ne zaman yemek vakti gelse ben sofraya hiç oturamazdım hep sonradan yerdim :KK48: ama ne olursa olsun geçiyor.. ha bi de ben hamileliğim boyunca gece çok rahat uyudum ama kızım 20 aylığa kadar maşallah hiç uyumadı gece o da tersine çıktı mesela :KK51:

çok heyecanlı zamanlar :KK51: çok istiyorum ben de Allah isteyen herkese nasip etsin çocuklarımızı da bize bağışlasın inşallah :dua: sana da nazar değmesin oku arada kendine bak imreniyoruz çünkü aman diyim :nazar::nazar::nazar:
Kahve hamile kaldıgımdan beri hic canım istemiyor, Türk kahvesine bayılan ben kokusuna tahammül edemiyorum. Geceleri rahat uyuyorum ben de ama dogunca ne olur bilemeyiz tabi :)
Duaların icin de amin canım, valla okuyayım, kötü göz yoktur burda ama gene de insanın kendine bile nazarı degermis ya :nazar:
kızlaaar 63,5 :)))) çok mutluyuuum........
:KK73::KK73:
Aman Allahım Betüş günlerdir girmiyor ve eksiyle gelmiş :rolleyes:

Ayy ördeğimm çok sevindimm..
Ne güzel ya
Kucağına alacağın zamnları da görürüz inşallah
İnsallah canım benim :KK36:
demiştim sana balık kayar gibi olcak diyee, bundan sonra heep seninle, hissediceksin zaten bol bol.
:KK200::KK200:
Cidden cok güzelmis, dün aksam 2-3 kere hissettim elimi tutunca. Hatta bi ara eşimi de cagırdım ama ona pas vermedi bizim ördek :KK48: Anacı olacak heralde :p
morordek morordek dunyanin en harika seyi anne olmak once onu karninda hissetmek o seyirmeler balik kayiyo gibi olmalar kalp atislari dgduundaki o mis gibi kokusu gozlerini acmasini beklemen inanilmaz ya tarif edilemez her kadinin yasamasi gereken bi duygu rabbim bebisini saglikla kucagina aldigin gunleride gosterir insallah canim masallahhhhh :nazar:
:KK200::KK36:
Yaa aglarımmm ama ben zaten sacma bi duygusallık var üzerimde :anne:
Sagol canım, o günleri görmek de nasip olur insallah:KK200:

evet canım öyle yapıcam. öğleden sonra ve akşam da ara yapmicam bugün. öğlen mantarlı et sote ve salata var yoğurtla tabi. akşama ızgara hellimli salata yoğurt. bu gün çok zor geçecek gibi :KK17:

peki kestane :KK64:çünkü kestane yeme gibi bi planım var cuma akşamı falan :KK72: ceviz kaçamak olsaydı ilk elenen bendim :KK70:
Anlaşılan sonuna kadar şansını deniceksin
Candycim kestane dahil nişasta içeren tüm yiyecekler de dahil :))

Gruptasın unutma rüyada bile yasak:))
Abartırmışım 0 cı hoca gibi oldum :))
azaydidem azaydidem e bi önerim olmuştu bu 30 gün boyunca canınızın çektiklerini yazın bi kağıda yılbaşında hangilerini canınız çekcek bakalım :)

Dur kiz bu benim hoşuma gitti yazayım da yıl başında foto atayım gorelim

Selam kızlar anca girebildim ya, uzun bir alıntı listesi ile karsınızdayım :KK48:

Matilda mi gizli rakiben Ayşe mi? Ayşe'ye rakibe olmak zor da ondan sordum :-)

Yaa ben de valla bebeklik hallerini seviyorum ne yalan söyleyeyim. Her ne kadar uykusuz bıraksalar da minicikler ve anneye muhtaclar :KK200: Büyüdükce bi haller oluyor bence, bi ukalalıklar, bi sımarıklıklar :KK67:

Valla benim haberim yok, cidden kaç gündür girmiyor ben de merak ettim

Kahve hamile kaldıgımdan beri hic canım istemiyor, Türk kahvesine bayılan ben kokusuna tahammül edemiyorum. Geceleri rahat uyuyorum ben de ama dogunca ne olur bilemeyiz tabi :)
Duaların icin de amin canım, valla okuyayım, kötü göz yoktur burda ama gene de insanın kendine bile nazarı degermis ya :nazar:

:KK73::KK73:
Aman Allahım Betüş günlerdir girmiyor ve eksiyle gelmiş :rolleyes:

İnsallah canım benim :KK36:

:KK200::KK200:
Cidden cok güzelmis, dün aksam 2-3 kere hissettim elimi tutunca. Hatta bi ara eşimi de cagırdım ama ona pas vermedi bizim ördek :KK48: Anacı olacak heralde :p

Yaa aglarımmm ama ben zaten sacma bi duygusallık var üzerimde :anne:
Sagol canım, o günleri görmek de nasip olur insallah:KK200:
Benim ben ayşeyle kim yarışabilir o aldı başını gitti didem le aynı boy aynı kiloyuz ondan didi:)

Cnm içinde şeker olan herşey yasak bakkaliye ürünleri her türlü unlu yiyecekler patates pilav makarna ambalajlı ürünler kilo yapan hertürlü yiyecek ve tabi çikolata da yok bitter dahil sadece 1 ay bunlar yasak
Bu arada reçel bal pekmez gibi tatlı yiyecekler çekirdek çerez de buna dahil
Ama ceviz Badem ve fındık yenebilir

aha bunlar toz-pembe toz-pembe cimmm.. ha bi de kestane.. paketli ürün falan bişey de değil ama :63: neyse artık yılbaşı gecesi yerim :KK72:sonunda onun yarışması onun kuralları :-)

Back
X