- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.641
Korktum şimdi :))neler yazcan acaba:))
Ben bile korkuyorum kendimden:)
geneli tatlı çikolata olur galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktum şimdi :))neler yazcan acaba:))
yılbaşı gelsin bakarızben pis gaza geldim rakip tanımıyorum haaa
ara ara şu yasak mı bu yasak mı diye sorarım artık
hatta sorayım meyveli activia yasak mı![]()
Kız sormadan sende yedikten sonra yaz
sonra aaaa bilmiyordum de:)
İçinde şeker olan herşey yasak :))yılbaşı gelsin bakarızben pis gaza geldim rakip tanımıyorum haaa
Olsun cnm kağıttan kaldığı sürece sorun yok:))Ben bile korkuyorum kendimden:)
geneli tatlı çikolata olur galiba.
Senin aklını yerim ben kaçamağa girer mi sence:))Kız sormadan sende yedikten sonra yaz
yok kız hem evde sıkıldım hava soğuk olunca dışarıya da çıkamıyom sürekli evde kendime iş çıkardım son 3 günde hasta yattım zaten işe başladım zaten pek iş yok şantiyeler kapalı olunca başladım işe ama izinli olmak da güzeldi(vasfiye teyze mode: on) napçan yawrum mecbuuur (vasfiye teyze mode: off)
kuzucum bence bu sene bekle, psikologlar 7 yaşa çok sıkıntılı kardeş için diyolar, ilk okula mı başlıcak bu sene? seneye yap bence, beklemişsin 8 olsun bari :)
ne kolay sölüon öle, sadece 30 günmüş
arabanız hayırlı olsun kuzucum, normal düzenden sapmışsın çok yememiş olsan da, saf proteinle devam et bakalım :)
anam söylediğin her şey gözümde döndü
gidicek yağ kalmayınca onlara gelcek sıra betüşüm, sabredicez
bende kaptanım
eşim yeniden başladı, yeniden etki etmeye de başladı valla, tek bana etki etmedi kaptanım sanırım, bence 2. tura sizde başlayın. işe başladınız mı? bi 10 gün daha kullansaydınız rapor yaa.
bence de duphalac olabilir.
yılbaşında yesem olma mı?
canım evde karabuğdayım yok bimde kaldıysa alayım da bi deneyeyim güzele benziyorKaptanım didem çorbayı karışımla yapmış ben sade yulaf kepegiyle yaptım o beğenmedi bende 2 taş içtim
Tarifi soğan ve sarımsağı 2 kaşık yağda kavurdum bi çay bardağı yulaf kepeği ve 5 kaşık haşlanmış karabugdayli koydum bir çay bardağı süt ve bi litre su ekledim tuz ve karabiber koydum kaynadıktan sonra 20 dakika pisirdim üzerine bi kasik yağda pul biber ve nane yaktım ve tadı güzeldi bence
kız ben yarışa katılmadım ama ben bile biliyom paketli hazır şeyler yasak diye yasak o yasak meyveli yoğurt istiyorsan evde doğra ananası mandalina porataklalı at yoğurda onu yeyılbaşı gelsin bakarızben pis gaza geldim rakip tanımıyorum haaa
Çok güzel yere parmak bastın vendicim herkes aslında dediğin gibi neler kaçamak biliyo ondan sebep affetmeeeemhahah, yarışmanın bug'unu bulma yöntemleri, sen yedin nooldu tambakcım, bizimle dıgılsın dedi hatun, bence yarışmaya devam etmek düşünülüyosa yenmicek o kadar basit, aslında biz nelerin kaçamak olduğunu biliyoruz bence![]()
Aklını seveyim kaptancım dimi ama evde yapsın destek için Sağol seni de alalım mı listeye :)yok kız hem evde sıkıldım hava soğuk olunca dışarıya da çıkamıyom sürekli evde kendime iş çıkardım son 3 günde hasta yattım zaten işe başladım zaten pek iş yok şantiyeler kapalı olunca başladım işe ama izinli olmak da güzeldi
lahana çorbası da evde çok güzeldi de sıcak sıcak içiyordum işyerinde ısıtamam mki termosa koysam gene de soğur dimi o napsam ki yawww
canım evde karabuğdayım yok bimde kaldıysa alayım da bi deneyeyim güzele benziyor
kız ben yarışa katılmadım ama ben bile biliyom paketli hazır şeyler yasak diye yasak o yasak meyveli yoğurt istiyorsan evde doğra ananası mandalina porataklalı at yoğurda onu ye
yok kız hem evde sıkıldım hava soğuk olunca dışarıya da çıkamıyom sürekli evde kendime iş çıkardım son 3 günde hasta yattım zaten işe başladım zaten pek iş yok şantiyeler kapalı olunca başladım işe ama izinli olmak da güzeldi
lahana çorbası da evde çok güzeldi de sıcak sıcak içiyordum işyerinde ısıtamam mki termosa koysam gene de soğur dimi o napsam ki yawww
Asıl en başta kaptan olmalı kaptan nereye biz orayaAklını seveyim kaptancım dimi ama evde yapsın destek için Sağol seni de alalım mı listeye :)
Kız sormadan sende yedikten sonra yaz
yok kız hem evde sıkıldım hava soğuk olunca dışarıya da çıkamıyom sürekli evde kendime iş çıkardım son 3 günde hasta yattım zaten işe başladım zaten pek iş yok şantiyeler kapalı olunca başladım işe ama izinli olmak da güzeldi
canım evde karabuğdayım yok bimde kaldıysa alayım da bi deneyeyim güzele benziyor
kız ben yarışa katılmadım ama ben bile biliyom paketli hazır şeyler yasak diye yasak o yasak meyveli yoğurt istiyorsan evde doğra ananası mandalina porataklalı at yoğurda onu ye
Ben 28 gıyıyorumyaa 26 beden kot benim hedefimm
27-28 falan giyiyorum şuan az daha zayıflasam 26 beden alcammm
inşallah olur sanada kuzum
toz-pembe arabanız hayırlı olsun
T tatlitambak ben beğendim çorbayı belki sende begenirsin az bekleyin ve yogunlasti da
morordek benim tek rakibim Türk havayollari
Anladımmm hadi bakalım hanginiz kazanacak acaba :)Benim ben ayşeyle kim yarışabilir o aldı başını gitti didem le aynı boy aynı kiloyuz ondan didi:)
Hahahahh haklısın valla Ayşecim sana kim rakip olabilirtoz-pembe arabanız hayırlı olsun
T tatlitambak ben beğendim çorbayı belki sende begenirsin az bekleyin ve yogunlasti da
yok yaww ben baştan söyleyeyim irademe pek güvenmiyorum kaçamak yaparsam sabah yapıp akşama pek bişey yememeye çalışıyorumAklını seveyim kaptancım dimi ama evde yapsın destek için Sağol seni de alalım mı listeye :)
olmazsa senin dediğin gibi yaparım bendekaptanım çorba gibi değil de yemek gibi yapıp evden getiriyodum, kaloriferin üstüne yemekten 1 saat önce falan koyunca bayaa ılıyodu o, o zaman yenilebilecek kıvamda güzel oluyo, kışın tek sevdiğim tarafı yemeği ısıtabilmem![]()
yaww ayşe cim ben beceremem siz kaptanın dedilerini yapın yaptıklarını yapmayınAsıl en başta kaptan olmalı kaptan nereye biz oraya![]()
yaww benim gittiğim diyetisyenlerin hepsi özellikle ilk 1 ay da çikolataya hayır diyorlardı kestaneye de hayır diyorlardı cal olarak bakma sadece benim en son gittiğim diyetisyen sabahları kahvaltıda ceviz veriyordu iyi yağ alması gerek vücudun diyebak sen yaaabelki insanların bunu demelerini engellemeye çalışıyorumdur
ama kestaneye de yasak dedi kaptanım yani şimdi diğerlerini bende biliyorum. üzerinde ihtilaf olabilecek şeyleri soruyorum yani iki kare bitter, kestane, meyveli activia.. bunlara her kişi kaçamak demez yani.. mesela hiç bir diyetisyen iki kare bittere kaçamak demezkestane mesela şekerli değil, 100 gr 130 cal. mesela 100 gr ceviz 600 kalori o kaçamak değil ama kestane kaçamak.. bana kalsa ben kestaneye kaçamak demem ama kural buysa uyarız yani nema problema
![]()
amiin canımmcandycim proteinden korkmasan doyabildiğin kadar yesen olmaz mı? dukan yapmışsın önceden bilirsin, gözün korkmasın, et soteden bol bol ye, akşam koccaman kase salata ye, sabah ki mutluluğunu düşün, miden küçüldü artık zaten, canın istemicek emin ol bi süre sonra
inşallah hepimiz giyelimm
biliom, benim tartı üstünden inince 3 sn kadar gösteriyo kiloyu, çekebilirsem çekicem ama üstünde kendim çıkıom tartınınkırpmak zorunda kalıyorum ondan
![]()
Allah razı olsun canım inşallah.. opel corsa aldık 2. elHayırlı olsun canım... kazasız belasiz kullanın.Ne aldiniz
kusura bakma canım işlerim okadar yoğunki pek okuyamıyorum şu aralar bütün konuşmalarıYaw kaç defa yazcam 2 syf geride var kilo yapan herşey kaçamak kısaca. ben belirledim sen ona göre devam et yavru hadi katıl ya en fazla iradesizmiş deriz :),
benim sabah yediğim şeyler kaçamak içine giriyor oyüzden katılamam ben bana pek uymadı kuzum teşekkür ederim etiketlediğin için :)aha bunlartoz-pembe cimmm.. ha bi de kestane.. paketli ürün falan bişey de değil ama
neyse artık yılbaşı gecesi yerim
sonunda onun yarışması onun kuralları
![]()
teşekkür ederim canımmtoz-pembe arabanız hayırlı olsun
aynıymışız bi an önce 26 oluruz inşallahhhhBen 28 gıyıyorum