- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.661
bak benim de canım çekti mistik çayy
yapayım birazdan da içeyimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mistik çay dediniz benimde canım çekti ama işyerinde odada süt yok yarın sabah gelirken ben de alayımda içeyim baribak benim de canım çekti mistik çayy
yapayım birazdan da içeyimm![]()
ben ilkinde kullanmadım ikinci de kullandınmıştım iştah açma gibi bi sıkıntı olmamıştı banakızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
bu nasıl bişey bi yan etkisi var mı
Yan etkisi yok canım, kullanmaya başla bence. Bebegin sinir sistemi ilk 3 ayda olustugu icin folik asit önemli diyorlar. Günlük vitamin alıyormussun gibi düsünkızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
yapayım birazdan da içeyimm![]()
bu aralar cok safprotein yaptim kacamklarm yuzunden bu sabah azda olsa rahatladim ama brazckNeden kabızsın acaba sebze meyve yiyoz ben istemsizce wc çıktım
Benimkinin de ayarı yok ya kabızım ya işte neyse :)))
ayy yok canim ayse aldi basini gitti turuva ati var sanki altinda ona yetismek ne mumkunSelam kızlar anca girebildim ya, uzun bir alıntı listesi ile karsınızdayım
Matilda mi gizli rakiben Ayşe mi? Ayşe'ye rakibe olmak zor da ondan sordum
Yaa ben de valla bebeklik hallerini seviyorum ne yalan söyleyeyim. Her ne kadar uykusuz bıraksalar da minicikler ve anneye muhtaclarBüyüdükce bi haller oluyor bence, bi ukalalıklar, bi sımarıklıklar
Valla benim haberim yok, cidden kaç gündür girmiyor ben de merak ettim
Kahve hamile kaldıgımdan beri hic canım istemiyor, Türk kahvesine bayılan ben kokusuna tahammül edemiyorum. Geceleri rahat uyuyorum ben de ama dogunca ne olur bilemeyiz tabi :)
Duaların icin de amin canım, valla okuyayım, kötü göz yoktur burda ama gene de insanın kendine bile nazarı degermis ya
Aman Allahım Betüş günlerdir girmiyor ve eksiyle gelmiş
İnsallah canım benim
Cidden cok güzelmis, dün aksam 2-3 kere hissettim elimi tutunca. Hatta bi ara eşimi de cagırdım ama ona pas vermedi bizim ördekAnacı olacak heralde
Yaa aglarımmm ama ben zaten sacma bi duygusallık var üzerimde
Sagol canım, o günleri görmek de nasip olur insallah![]()
ayy bole yazinca daha bi hirslandim sankimYILBAŞINA KADAR KAÇAMAK YAPMAYANLAR GRUBU
1.matilda34
2. @medusa38
3.azaydidem
4. @wendigo
5. @tatlitambak
6. @ebrusonmez
7. @KumraL_KrakeR
8.candy_candy
Kızlar bu bir kilo verme yarışması değil
İrade yarışması
2016 nın iradesizlerini 2017 nin iradelilerini seçiyoruz
Ona göre davranın :)
ben atmistim gecen hafta ama cok atan olmadi dedigin gibi bence bu haftada atabliriz gzel oluyo benceamiin canımm
evet resmi kırpmak mantıklı canım
yarın resim atacak mıyız geçen hafta atılsın dedik pek atan olmamıştı
Allah razı olsun canım inşallah.. opel corsa aldık 2. el
kusura bakma canım işlerim okadar yoğunki pek okuyamıyorum şu aralar bütün konuşmaları
ben giremem sanırım çünkü protein günleri hariç diğer günler kahvaltıda istediğim şeyleri yiyorum simit çorba börek tarzı
benim sabah yediğim şeyler kaçamak içine giriyor oyüzden katılamam ben bana pek uymadı kuzum teşekkür ederim etiketlediğin için :)
teşekkür ederim canımm
aynıymışız bi an önce 26 oluruz inşallahhhh
ben kullandim vitamin gbi dusun bi yan etkisini gormedm benkızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
Aferin kız seni nerdeyse örnek öğrenci ilan etcem:)normal zamanda haftada bir yenebilir bu dediklerin ama şimdi 30 gün sıfır kaçamak cnmbak sen yaaabelki insanların bunu demelerini engellemeye çalışıyorumdur
ama kestaneye de yasak dedi kaptanım yani şimdi diğerlerini bende biliyorum. üzerinde ihtilaf olabilecek şeyleri soruyorum yani iki kare bitter, kestane, meyveli activia.. bunlara her kişi kaçamak demez yani.. mesela hiç bir diyetisyen iki kare bittere kaçamak demezkestane mesela şekerli değil, 100 gr 130 cal. mesela 100 gr ceviz 600 kalori o kaçamak değil ama kestane kaçamak.. bana kalsa ben kestaneye kaçamak demem ama kural buysa uyarız yani nema problema
![]()
Ben diyetisyenle 18 kilo verdim kaptancım haftada bi sütlü tatlı verdi onda da ekmek süt meyve hakkımdan vazgeçmek zorundaydım düşün yaniyok yaww ben baştan söyleyeyim irademe pek güvenmiyorum kaçamak yaparsam sabah yapıp akşama pek bişey yememeye çalışıyorum
olmazsa senin dediğin gibi yaparım bende
yaww ayşe cim ben beceremem siz kaptanın dedilerini yapın yaptıklarını yapmayın
yaww benim gittiğim diyetisyenlerin hepsi özellikle ilk 1 ay da çikolataya hayır diyorlardı kestaneye de hayır diyorlardı cal olarak bakma sadece benim en son gittiğim diyetisyen sabahları kahvaltıda ceviz veriyordu iyi yağ alması gerek vücudun diye
Gelsen iyiydi ya tabi yine sana kalmış bu uygulama 30 günlük ve motivasyon sağlayalım diye bide kaçamaksız daha iyi kilo verildiğini görmek biraz kara geçcez yani bu ay :))amiin canımm
evet resmi kırpmak mantıklı canım
yarın resim atacak mıyız geçen hafta atılsın dedik pek atan olmamıştı
Allah razı olsun canım inşallah.. opel corsa aldık 2. el
kusura bakma canım işlerim okadar yoğunki pek okuyamıyorum şu aralar bütün konuşmaları
ben giremem sanırım çünkü protein günleri hariç diğer günler kahvaltıda istediğim şeyleri yiyorum simit çorba börek tarzı
benim sabah yediğim şeyler kaçamak içine giriyor oyüzden katılamam ben bana pek uymadı kuzum teşekkür ederim etiketlediğin için :)
teşekkür ederim canımm
aynıymışız bi an önce 26 oluruz inşallahhhh
yan etkisi yoksa bende önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum canım sağollben ilkinde kullanmadım ikinci de kullandınmıştım iştah açma gibi bi sıkıntı olmamıştı bana
ozaman süper bende sınavdan sonra bebiş istiyom ya martta sınavım önümüzdeki ay başlayayım olmazsaYan etkisi yok canım, kullanmaya başla bence. Bebegin sinir sistemi ilk 3 ayda olustugu icin folik asit önemli diyorlar. Günlük vitamin alıyormussun gibi düsün
sağol beybiafiyet olsun canım
canım yarın misafirlerim gelecek onlara yemekler yaptım hazırladım pazar akşamı da misafirlerim gelecek çiğköfte yapılacak onların tadına bakarım o da kaçamak sayılır o yüzden değilse diğerleri sorun değil tatlım zaten hazır gıda mümkün olduğunca sıfırBen diyetisyenle 18 kilo verdim kaptancım haftada bi sütlü tatlı verdi onda da ekmek süt meyve hakkımdan vazgeçmek zorundaydım düşün yani
Sen gel bu ay sıfır kaçamak yap ocakta kendi düzenine dönersin olma mı :)
bi bakayım resim çekebilirsem atayım sabah hava çok karanlık oluyo ışığı açıp çıplak çıplak evin içinde gezmek istemiyom ama flashla halletmeye çalışırım artıkbu aralar cok safprotein yaptim kacamklarm yuzunden bu sabah azda olsa rahatladim ama brazcksebzeler chia karabugday fln ii geldi sanirim
ayy yok canim ayse aldi basini gitti turuva ati var sanki altinda ona yetismek ne mumkun
ayy bole yazinca daha bi hirslandim sankim
ben atmistim gecen hafta ama cok atan olmadi dedigin gibi bence bu haftada atabliriz gzel oluyo bence
ben kullandim vitamin gbi dusun bi yan etkisini gormedm ben![]()
iyi bi girişimde bulunmuşsunuz canım güzel olurGelsen iyiydi ya tabi yine sana kalmış bu uygulama 30 günlük ve motivasyon sağlayalım diye bide kaçamaksız daha iyi kilo verildiğini görmek biraz kara geçcez yani bu ay :))
Yok cnm bütün hamilelere ve hamilelik öncesinde veriyolarkızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
İyi hadi sevindim cnm her nekadar rakip olsak ta aynı şey için savaşıyoruz inşallah yarın istediğimiz sonuçları alırız:)bu aralar cok safprotein yaptim kacamklarm yuzunden bu sabah azda olsa rahatladim ama brazcksebzeler chia karabugday fln ii geldi sanirim
ayy yok canim ayse aldi basini gitti turuva ati var sanki altinda ona yetismek ne mumkun
ayy bole yazinca daha bi hirslandim sankim
ben atmistim gecen hafta ama cok atan olmadi dedigin gibi bence bu haftada atabliriz gzel oluyo bence
ben kullandim vitamin gbi dusun bi yan etkisini gormedm ben![]()
bende bi 3 ay öncesinden kullanmaya başkiyim ozaman canım sağollYok cnm bütün hamilelere ve hamilelik öncesinde veriyolar
Tamam kaptancım kural kuraldır taviz veremeyiz yicem diyosun madem hiç yazamayım gruba kötü örnek olmayalım adı üstünde 0 kaçamak :)canım yarın misafirlerim gelecek onlara yemekler yaptım hazırladım pazar akşamı da misafirlerim gelecek çiğköfte yapılacak onların tadına bakarım o da kaçamak sayılır o yüzden değilse diğerleri sorun değil tatlım zaten hazır gıda mümkün olduğunca sıfır
Başla cnm bebek için faydalıbende bi 3 ay öncesinden kullanmaya başkiyim ozaman canım sağoll