Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım öyle yapıcam. öğleden sonra ve akşam da ara yapmicam bugün. öğlen mantarlı et sote ve salata var yoğurtla tabi. akşama ızgara hellimli salata yoğurt. bu gün çok zor geçecek gibi :KK17:
evet zor olacak sanırım.Ama ben sana güveniyorum tatlım.. Atlatacaksınb başarıyla

kızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
bu nasıl bişey bi yan etkisi var mı

Yok kuzucum, o zaten yeşil yapraklı bitkilerden falan aldığımız bi vitaminimiz, eksikliği gebelikte sıkıntı olur, al kullan, Demir ilacı gibi falan değil yani.

Iyi aksamlar canlar bugun pek bi mutluyum :KK15: sanrm artk mezun oluyorum :KK70:sizde biktiniz benden farkndayim o zaman hemen menumu yazayim

Sabah
2has.yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik

Ogle
1kase yulaf ezmeli yogurt

Aksam
1kase brokoli corba
3yk mantar sote
Bol yesill salata

Su2.5litrr
Spor45 dakika yuruyus

morordek morordek toplight toplight

Iyi aksamlar canlar bugun pek bi mutluyum :KK15: sanrm artk mezun oluyorum :KK70:sizde biktiniz benden farkndayim o zaman hemen menumu yazayim

Sabah
2has.yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik

Ogle

Aksam
1kase brokoli corba
3yk mantar sote
Bol yesill salata

Su2.5litrr
Spor45 dakika yuruyus

Kiz sen hani mezun olmicaktin 3 ay tedavi süreci falan vardı noldu? Bence koruma döneminde de buralarda ol

Sabah
2has.yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik

Ogle

Aksam
1kase brokoli corba
3yk mantar sote
Bol yesill salata

Su2.5litrr
Spor45 dakika yuruyus

Süper canım afiyet olsun..
Demek mezun oluyorsun.. :KK28:

Hayırlı akşamlaaa millet
Bugünkü menüm
Sabah
Yarım poğaça
2 kupa yeşil çay

Saat 2 gibi
Karışık ızgara ile günü kapattım.

Temizlik yapıyorum malum çalışınca bu saate kalıyor. Yarın kayınvalidemler de geliyor haliyle.

Spor 500 ip atlama trmizlik bitince yapacağım. Şimdi dinleniyorum 5 i bi yerde çayımı içiyorum.

Suan hastanedeym kolumda serum var kist icin kullandgm ilaclar agir gelms midem acayip agriyo yarin tartilamzsam simsiden soliyim 66.2 kaptanim toplight toplight mezun olmak istyrm
Geçmiş olsun mezun olsanda buralardan ayrılmasın artık hayırlı uğurlu olsun

Back
X