Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 494. Etap***

toplight (71,4/)
tatlitambak (75,3/)
inatettimolacak (69,9/)
wendigo (61,5/)
medusa38 (64/)
toz-pembe (66,9/)

azaydidem (68,7/)
KumraL_KrakeR (67,4/66,2/1,2/%1,78)
mezun olmak istiyor
Pdr93 (74,6/)
servey (75,1/)
bsram09 (65,5/)

matilda34 (68,2/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,7/)
ebrusonmez (58,7/)
btlbetul (64,5/)
morordek (63/)
candy_candy (116,3/)

Bgunku menum safprotein gunu
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk light suzne peynir
1 kupa 5'i bi arada form cay

Arada 1.5 kasik chiali 4 kasik yogurt
1 kupa 5'i bi arada cay
Su

Aksam
3 firinda baget
1 bardak zero
1.5 salatalik tursusu
1 kasik yogurt

Arada
1 kupa sinameki
1 kupa 5'i bi arada cay
Su

Su toplamda 2.5 lt
Spor 1 saat pilates heryerim cok agriyo karnimda da sanci var sistim regl olmam lazm olamiyorum insallah sabah kilo vermia olrak uyanirim yinede
toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Sinameki yi kabızlık için mi için canım. Çok sık tuketmemeni öneriyorum. Bagirsaktaki kayganligi azaltıyor ve kabızlık sonraki zamanlarda daha da zor oluyor...

Bu arada ben mezun olsam da buradayım. Kilo Koruma olarak. Daha bebek doğuracam inşaallah. Seveceksiniz

Benim için mutluluğun resmi. Bugün oglumla eğlendik. O sevinci çığlıkları varya muhteşem birşeydir. Icinizdeki çocuk asla olmesin kızlar. Ben de oglumla yağmur birikintilerinin içinde yürüdüm hep sevdiğim bişeydi. .. yağmurda islandik... suya taş attık. ..
20161201_111425.webp
20161201_110942.webp

Eklentiler

• 20161201_111427.webp
    20161201_111427.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 29
Sabah saat 9 da dış randevum var ve ben çok korkuyorum....
ayrıca halk arasında göbek düşmesi diye bişey var biliyor musunuz. Galiba benim de gobegim düşmüş. Ne Yapılır bilmiyorum da.

dua edin bana hepinize hayırlı cumalar canlarim

Sinameki yi kabızlık için mi için canım. Çok sık tuketmemeni öneriyorum. Bagirsaktaki kayganligi azaltıyor ve kabızlık sonraki zamanlarda daha da zor oluyor...

Bu arada ben mezun olsam da buradayım. Kilo Koruma olarak. Daha bebek doğuracam inşaallah. Seveceksiniz
yok canm 3 hafta olmustr bi kere ictm smdi gene ictm evet kabizlik icin form cayi iciyodum dukan yaparken safprotein cok olduu icin ama 4 gundur form cayida icmiyorum braktim birki caylarni cok azalttim artik gunde 3 bardak fln 5'i arads iciyrum okadr yarnki tartida kabizkigim azizligine ugramamk icin ictm yani ;)

Günaydın kızlarrrr..

bu hafta büyük konuştum sanırım, çok güzel eksiler görmüştüm ama bugün resmen regl şoku yaşadım sanırım.

tartı yine 61,5 gösteriyodu yaa, hafta içi çok çok daha azlarını gördüm ama yaa :KK42: haftaya kalsın ne diyim artık :olamaz:

wendigo (61,5/61,5/0/%0) sabit

Kullanmalısın canım. Ciddi bi yan etkisi yok. Ben gebeligin ilk zamanlarında kullanmıştım ama cçok uyku yaptı bende
kuzuum uyku folik asitten değil hamişlikten :KK48:
[QUOTE Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem azaydidem
candy_candy candy_candy wendy wendy

inşallah canım, ben ya bu yaz, ya da seneye yaza hamiş kalmak istiyorum, sanırım bu yaz baskın olacak, aradaki yaş farkı atmasın :)

Benim için mutluluğun resmi. Bugün oglumla eğlendik. O sevinci çığlıkları varya muhteşem birşeydir. Icinizdeki çocuk asla olmesin kızlar. Ben de oglumla yağmur birikintilerinin içinde yürüdüm hep sevdiğim bişeydi. .. yağmurda islandik... suya taş attık. ..
Eki Görüntüle 1919906 Eki Görüntüle 1919917

yaaa çook tatlısınızz, maşallah sana çocuklarla eğlenmek ne güzel dimi :KK46:

ayrıca halk arasında göbek düşmesi diye bişey var biliyor musunuz. Galiba benim de gobegim düşmüş. Ne Yapılır bilmiyorum da.

canım masaj gibi bişi yapıyolar sanırım öylece geçiyo. ya da o başka bişeydeydi :confused:

Yok kuzucum, o zaten yeşil yapraklı bitkilerden falan aldığımız bi vitaminimiz, eksikliği gebelikte sıkıntı olur, al kullan, Demir ilacı gibi falan değil yani.
3 ay kala kullanmaya başla dedi doktor canım bende ocak ayında alayım bari yan etkisi yoksa süper
Benim eltim toplamda 13 kg almış 63 kg olmuş doğumdan sonrada hemen 55 darısı sana
ayy ne güzel yaa annemde bana hamileken 5 kilo almış 9.ay da 1 kilo vermiş ben 3 kilo doğmuşum :KK45:
Kullanmalısın canım. Ciddi bi yan etkisi yok. Ben gebeligin ilk zamanlarında kullanmıştım ama cçok uyku yaptı bende
hadi yaa tam ders çalışacağım zamanlar kullanıcam bende umarım bende uyku yapmaz
Ben iyi içtim bugün bitki çayı ödem çayı ve bol bol su ve detoks yaptım eğer gitmezse yapcek bişey yok. insaallah 74 keri görürüm yaa...
tarti fotosu atiyoruz demek bende cekeyim o zaman yarin
inşallah canım tartı resmi çektim bende atcam birazdan telefondan
Kız sen Marta kadar nasıl dayanacak sın.. heyecana bak:)
çok heycanlıyım ya cidden :rolleyes:
şeytan diyo yap bi tane hemen :oops:

allahım bi 65 li rakamları göremedim yaa off bu ayki hedefim yanlış hatırlamıyorsam 65,500 dü tutturamadım :cry:

Günaydın kızlarrrr..

bu hafta büyük konuştum sanırım, çok güzel eksiler görmüştüm ama bugün resmen regl şoku yaşadım sanırım.

tartı yine 61,5 gösteriyodu yaa, hafta içi çok çok daha azlarını gördüm ama yaa :KK42: haftaya kalsın ne diyim artık :olamaz:

wendigo (61,5/61,5/0/%0) sabit
vendicim bu hafta bişey yapalım ya
ikimizde artık hızlı bi atak yapmamız gerek
napsak ki ?
hayalimiz 26 beden kilolar takıldı kaldı bende geçen hafta sabit çıkmıştım off

Suan hastanedeym kolumda serum var kist icin kullandgm ilaclar agir gelms midem acayip agriyo yarin tartilamzsam simsiden soliyim 66.2 kaptanim toplight toplight mezun olmak istyrm
geçmiş olsun tatlım
mezun olsanda gel buralara özletme kendini :)
[QUOTE GÖtoz-pembe, post: 49104333, member: 644567"]ayy bebek diyince heycanlanıyorum yaa :anneadayı:

Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem azaydidem
candy_candy candy_candy wendy wendy [/QUOTE]
ayy ne güzel olur valla aynı heycanları yaşarız :anneadayı:

Afiyet olsun canım.
İnşallah hasarsız atlatırsın bu geceyi

canım ben hasarsız atlattım ama.. tartı sıkıntılı anlatıcam şimdi :KK14:

kız:-) uyku yapan o değil gebeliğin kendisi deli :KK70:

Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem azaydidem
candy_candy candy_candy wendy wendy

aynen inşallah yaa :dua: ben de çok istiyorum valla iyice heves ettirdiler ama benim 3 ay falan dayanmam lazım :110:

Çok açsan iç cnm kaçamak olmasın sonra

canım kaçamak yapmadım süte de bitki çayına da vakit kalmadı işlerimi hallettim yattım saat 10'da. ama tartım düne göre sabit cumaya göre artı pazartesiye göre eksi

Eki Görüntüle 1919906 Eki Görüntüle 1919917

maşallah canım :nazar: Allah nazardan saklasın ikinizi de :KK68:

çok geçmiş olsun canım bize de haber ver sonucundan. ben ilk kez duyuyorum böyle bi hastalık o_O

vendicim bu hafta bişey yapalım ya
ikimizde artık hızlı bi atak yapmamız gerek
napsak ki ?
hayalimiz 26 beden kilolar takıldı kaldı bende geçen hafta sabit çıkmıştım off

napalım canım sen söyle, spora mı versek kendimizi? zaten yediklerimize dikkat ediyoruz daha ne yapalım bilemiyorum :KK42:

Back
X