Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1920166
Buda benim kinoali ton balikli yesil salatam :KK66:
Çok kiskandim sizi... Bimde hiç kinoa kalmamış. Yagmalamislar... Neyse migrostan alacam. Gittiğimde sadece mas fasulyesi vardı o da çok faydalı bir besin. Yarın mas fasulyeli, bol limon yesillikli ton balığı salatası gotureceğim antrenmana. Aslında usenmezsem Carrefour gidip yapabilirim kinoa ama useniyorummm. Sogukk:KK17::oha::KK70:

Tadı nası oldu cnm pancarlı da denemelisin
cok gzel oldu canm tavsiye ederim ins onuda denicem haftaya canm ;)
Çok genç evlenmişsin ve bana göre de çok gençsin cnm Kıyamam ya sana da bebişin de
Ben 35 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var
Eee ibret olsun diye yaptım gözünüz korksun da kaçamak yapmayın diye :)
evet canim 2 ay vardi 19 yasima girmeme ole evlendim genc evlendim ama olsun 40 yasina geldigimde 20 yasnda kocaman bi kzim olucak ;) benim gzum korktu vala :D

Çok kiskandim sizi... Bimde hiç kinoa kalmamış. Yagmalamislar... Neyse migrostan alacam. Gittiğimde sadece mas fasulyesi vardı o da çok faydalı bir besin. Yarın mas fasulyeli, bol limon yesillikli ton balığı salatası gotureceğim antrenmana. Aslında usenmezsem Carrefour gidip yapabilirim kinoa ama useniyorummm. Sogukk:KK17::oha::KK70:
usenme bence al yap canim ben bgun ucuz bulmusken gidip 1 paket daha kinoa aldim bimden bizim burasi dolu herseyden bol bol vardi :D

usenme bence al yap canim ben bgun ucuz bulmusken gidip 1 paket daha kinoa aldim bimden bizim burasi dolu herseyden bol bol vardi :KK70:
Süper. Benim bimlerde bitmiş malesef. Ben yine işte ya migros ya Carrefour. Yalnız kinoa da çok düşük kalorili değil söyleyeyim. En önemli olayı diğer bulgurgiller içerisinde proteini en yüksek besin olmasi

image.webp
ayy gerçekten çok güzel oldu ben dereotu da koydum çok yakıştı

Eneem grup salataciya dönmüş tam bir diyet grubu adeta :-)
Canim 23 yasina girdim 13 kasimda 4 bucuk senelik evliyim 1 tane kizim var 3 bucuk yasinda sen evlisin anladigim kadariyla senin yasin kac cocuk varmi :KK66:
Amaniin sen kucukmussun ya kiz ben seni benim kadar vardir diyordum. Ben bu cocugu yaparken bile acaba erken mi diye sorguluyodum, hic sorgulamamam lazimmis :-)
Telefon cebe yuruyuste çıktım yemekten 1 saat sonra ayaz ve rüzgar bir arada ama ben çok iyi hissediyorum kendimi
Kiz cok soguk nasil ciktin yurudun ben evden arabaya gider gelirken dondum

Amaniin sen kucukmussun ya kiz ben seni benim kadar vardir diyordum. Ben bu cocugu yaparken bile acaba erken mi diye sorguluyodum, hic sorgulamamam lazimmis :-)

Bu salatalar sana da çok iyi gelir aslında ördekcim dene istersen :)

Donarak yurudum ama 500 kalori yakmisimdir 1.5 saat sonuna doğru kar bssladi parktada biraz spor aletleriyle cListim

Back
X