Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım olsun sende bugün başlarsın çok vakit almıyor zaten squat 1 dk 100 ip atlama 3 dk 50 bisiklet 1 dakkaCanım misafirim vardı 12.30 da kalktılar, yapacak güç bulamadım İnan kendimde![]()
ahh inşallah kuzucumm bu hafta 65 olmak istiyorum haftasonunu hafif geçirmem lazıımmmSağol bibigimmm
Vay super sen neler yapmışsın canım harikasın böyle devam edersen incecik olacaksın gerçi zaten incesin de
Bende kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim weremeyenler üzülmeyin haftaya daha güzel eksilerle gelirseniz insKızlar bu hafta ikinci olmusuz, kilo veren herkesi tebrik ediyorum, harikasınız![]()
Hafta sonu hafif olursa 500 Gr artidan kurtulursun hafta içi zaten dikkatli son kesin olursun 65 totem yaptım hadi toz pembe hafta sonu ciss yemezsin 65 olacakanladım canım olsun sende bugün başlarsın çok vakit almıyor zaten squat 1 dk 100 ip atlama 3 dk 50 bisiklet 1 dakka
ahh inşallah kuzucumm bu hafta 65 olmak istiyorum haftasonunu hafif geçirmem lazıımmm![]()
Otur kalk misafirle de squat yapmış kadar olmusundur cnmCanım misafirim vardı 12.30 da kalktılar, yapacak güç bulamadım İnan kendimde![]()
ayy inşallah yaaa tamam kararlıyımHafta sonu hafif olursa 500 Gr artidan kurtulursun hafta içi zaten dikkatli son kesin olursun 65 totem yaptım hadi toz pembe hafta sonu ciss yemezsin 65 olacak![]()
Gayet güzel olmuş tadinida begendinmi
Ettim rakibem zevkle :))
2016 yılının ilk şampiyonunu açıklıyorum
T tatlitambak
İradesizlik şampiyonu
2.Şampiyonumuz
candy_candy
İradesizlik 2.şampiyonumuz
3.şampiyonumuz
@azaydidem
İradesizlik 3. şampiyonumuz ![]()
Ettim rakibem zevkle :))
sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana KıyamamYaaaaaa ama ben cok pismanimmm bak simdi ama ben aglarimmmmmm![]()
Evet tadını da cok begendim, bol ekşili yaptım. Salatayı da baya bol yapmısım artık aksama da yerimGayet güzel olmuş tadinida begendinmi
Afiyet olsun bebiside yarasin çok faydali
Tesekkur ederim canım :)Selam kızlar
Hepinizi tebrik ederim 2. Liğimiz kutlu olsun bu hafta inşallah bunun üstüne çıkarız :)
morordek salata harika gözüküyo afiyet olsun
sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana Kıyamam
Veya Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yar :))
Kime kendine mi :)Hıhhh küstüm ozmannnn![]()
Tabi cAnm tabiki hala rakibeyizKime kendine mi :)
Hadi biz devam edelim cnm listede olmasan da ben yine rakibenim