Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar:KK68:listede değilim ama yediklerimi yazayım yalnış beslenirsem fırça atın hiç çekinmeyin:KK66:
Sabah
Mangolu shake
Öğle
2 kavanoz bebek maması:KK70:(400 kalorilik) tatsiz tuzsuz birşey:p
Akşam
Bol limonlu salata
Izgara tavuk
3 litre su
1 saat tüm vucüt çalışdım fitnessda
1 saatde çenemi çalıştırdım:ukala:bestfriendim geldi bugün oturmaya full konuştuk kesintisiz:KK70:

Slm kızlar:KK68:listede değilim ama yediklerimi yazayım yalnış beslenirsem fırça atın hiç çekinmeyin:KK66:
Sabah
Mangolu shake
Öğle
2 kavanoz bebek maması:KK70:(400 kalorilik) tatsiz tuzsuz birşey:p
Akşam
Bol limonlu salata
Izgara tavuk
3 litre su
1 saat tüm vucüt çalışdım fitnessda
1 saatde çenemi çalıştırdım:ukala:bestfriendim geldi bugün oturmaya full konuştuk kesintisiz:KK70:
:D :D
Bebek maması nedir yani amac ne, niye?

Tabi cAnm tabiki hala rakibeyiz :KK66:
Ama tambagada 2. sans vermistin bende sans istiyorummm bananeee:mad:
Bak şimdi beni burdan vurcanızı tahmin etmeliydim ona aralık ayına daha girmediğimiz iÇin vermiştim o şansı zaten böylece de vermemem gerektiğini de öğrenmiş oldum :))yani kısaca 2. şans yok
Zaten aralığında 15 inde yapmadın dimi cnm şurda başlayalı 2 gün olmuş yani ne diyim cnm kalanlara kötü örnek olmayalım dimi ama :)

:KK70: :KK70:
Bebek maması nedir yani amac ne, niye?
Amaç : zayıflamak taaaaaammmiiii caniimmmm :KK39: sabahın karanlığında kim yapacak yemek:ıslık:akşamda yorgun geliyorum:uykucu:çalıştığım yerde kantin var hem sağlıksız herşey hemde harammıyla helaliylemi uğraşacam:confused:bebek mamasını 1 saklama kapı bir kaşık alıp gidiyorum :rolleyes:bebek mamasının kavanozunun üzerindeki etiketi çıkarıyorum sonra siyah plastik poşete sarıp buzdolapa koyuyorum sonra etrafııı gözetleyip hepsini saklama kabına koyup mikrodalgada çekinmeden utanmadan ısıtıp yiyorum taaaammmiiii caniiiiimmm :-)bu kadar eziyete kesinnn zayıflarımmm :KK71:ahanda burayaaa yazıyorummm:KK31:

Bak şimdi beni burdan vurcanızı tahmin etmeliydim ona aralık ayına daha girmediğimiz iÇin vermiştim o şansı zaten böylece de vermemem gerektiğini de öğrenmiş oldum :))yani kısaca 2. şans yok
Zaten aralığında 15 inde yapmadın dimi cnm şurda başlayalı 2 gün olmuş yani ne diyim cnm kalanlara kötü örnek olmayalım dimi ama :)
Hıhhh öle olsun :63::63::63::lülülü::lülülü:

Menümü de yazayım, günü kapattım inşallah

Sabah; greyfurt

Öğle; çay, Türk kahvesi, lahana salatası

Akşam; birazcık yağını peçeteye sildiğim sucuk, dukan krep, menemen, peynir, acı biber

Su; çok az, kızın bana lütfen hiç içesim gelmiyo, aklıma da gelmiyo :(

Spor; koşturmaca, yine misafirim var, ama toz-pembe toz-pembe hatrına yapacaklarım var yapınca yazayım

morordek morordek toplight toplight

25 le başlayalım squata ozaman ne dersin 5 er 5 er arttırarak gidelim
akşamları da 100 ip atlayalım onu da 5 er 5 er artıralım
50 yatarak bisiklet hareketi hem karın hem bacak çalışıyor onda hergün yapalım bunları pazar günleri dinlenme olsun

Bunları yapıcam inşallah :KK15:

Menümü de yazayım, günü kapattım inşallah

Sabah; greyfurt

Öğle; çay, Türk kahvesi, lahana salatası

Akşam; birazcık yağını peçeteye sildiğim sucuk, dukan krep, menemen, peynir, acı biber

Su; çok az, kızın bana lütfen hiç içesim gelmiyo, aklıma da gelmiyo :KK43:

Spor; koşturmaca, yine misafirim var, ama toz-pembe toz-pembe hatrına yapacaklarım var yapınca yazayım

morordek morordek toplight toplight
Canım sucuk kayseri sucuğu mu hani diğerleri kaçamak sayılıyor ya

Back
X