Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Matildacım sanırım ben bu grupta olamıcam, çok uzun zamandır diyette olmam sebebiyle artık bazı Canımın istediklerini sabah yemeye karar verdim, bu durumda da vicdan azabı çekerim bu grupta olmaktan :oops:
Tamam cnm sen bilirsin bu zaten bu aya özel bişi di keşke sende olsaydın napalım :)

Evet cnm

Diyetinde varsa ye cnm zaten meyve yiyebiliyoruz hertürlü hamurişi nişasta ve şeker içeren yiyecek ve içecekler yasak cnm
Tamm teşekkürler..
Yarın başlayacağım inşallah bayramdan önce yapmıştım bu diyeti bana güzel eksiler getirmişti.
Her öğünde 1kase yoğurt ve 7 hurma yiyiliyor.

Hurmadan sanırım fazlasıyla doyuruyor.Normalden daha çabuk acıkıyordum ama beni çok zorlamadı. Hatta spor bile yapıyordum. Daha enerjik hissediyordum yaptığım zamn..
Bu sefer elma greyfurt mandalina gibi hafif meyvelerde eklemeyi düşünüyorum.Çok çok daha kolay olacak

Merhaba kızlar..Bir uğrayayım dedim. Dun aksami mercimek corbasi ve salatayla kapadim. Bugun sabah kahvaltım dünle aynıydı öğlende dün akşamdan evdeki mevcut sebzelerle kendi uydurmasyon sebze salatası yaptım. İçerisine 4 5 yaprak kıvırcık marul, 1 capri biber ( en sevdiğim sebze), 3 ince dilim julyen doğranmış hindi füme, 2 yk haşlanmış grecka kara bugday ve 1 cig küp doğranmış kereviz ekledim. Aşırı doyurucu oldu. Yanında 1 büyük bardak ayranla tükettim. Hem proteinli hem vitaminli bir öğle yemeği oldu. Akşamı yine salata ve yoğurtla kapamani planlarım var. Ins

Valla iradem akşam ve öğleye çalışıyo ama sabah tadına bakıcam hevesiyle :KK43: beni anlamanızı isterim, denicem olmazsa haftaya kaçamaksızlığa yeniden dönerim yine.
Tecrübeyle sabittir..
Sabah abartmamak şartıyla yiyince kilo vermeyi etkilemiyor. Ama tabi miktarı iyi ayarlamak lazım.

Back
X