Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hafta sonu d işlerimi yaptırmak geçti dünden beri de kızım hasta idi bugün Ateşlendi. Ateş 39 derece. Biliyorsunuz ben ateş düşürücü kullanmadan geçmesini bekliyorum haliyle de bayagi ilgileniyorum duş aldır bitkisel şeyler. Siliyorum falan bi de Nazi var. Daha doğrusu naz yapmaya bile hali yok. Pek bi halsiz. Oğlum ise 2 gündür sebepsiz şekilde tuvalete gitmiyor bulduğu yere yapıyor yani. Çok yorucu günler geçiriyorum hem ruhen hemde bedenen. Dua edin kızım için. Bu gece zor geçecek gibi.
Biliyorsunuz oturduğum oda da net çekmiyor. Mutfağa geliyorum orada ise daima donuyor telefon.. ben takım arkadaşlarıma haksızlık olsun istemiyorum ve takım içinde devam etmek istiyorum. Cuma bildirim yapıp izne ayrılabilirmiyim acaba.
morordek morordek toplight toplight
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

Kızlar hafta sonu d işlerimi yaptırmak geçti dünden beri de kızım hasta idi bugün Ateşlendi. Ateş 39 derece. Biliyorsunuz ben ateş düşürücü kullanmadan geçmesini bekliyorum haliyle de bayagi ilgileniyorum duş aldır bitkisel şeyler. Siliyorum falan bi de Nazi var. Daha doğrusu naz yapmaya bile hali yok. Pek bi halsiz. Oğlum ise 2 gündür sebepsiz şekilde tuvalete gitmiyor bulduğu yere yapıyor yani. Çok yorucu günler geçiriyorum hem ruhen hemde bedenen. Dua edin kızım için. Bu gece zor geçecek gibi.
Biliyorsunuz oturduğum oda da net çekmiyor. Mutfağa geliyorum orada ise daima donuyor telefon.. ben takım arkadaşlarıma haksızlık olsun istemiyorum ve takım içinde devam etmek istiyorum. Cuma bildirim yapıp izne ayrılabilirmiyim acaba.
canım izin hakkın olmuştur sanırım bi yarın kontrol edelim geçmiş olsun
kızlar dr dan geldim kabuk olmuş hemde çok sertleşmiş bi daha bu kadarbekleme dedi dokular yapışır ameliyat boşa gider dedi nefes alamadığını hissedince hemen gel dedi

iyi sayılırım bende ,ohh ohhh çok güzel bir kilodasın :) nilgün iyi ya sabah buzdolabına kavuşmuş gayet mutluydu :) dahada ayrıntılara girsemmi ki hahah :KK70: @nilsub koreden giriyimi kız mevzuya bugün ki konuşmaları dökeyimi ortaya :KK70: hee heee ne diyonnnnn bana atarlancanmı bidaaa dökerim bak :KK70:
Her fırsatı da kullanıyorsun bacım.. :KK70:

Canım çok geçmiş olsn. Dua edeceğim.Allah şifa versin.Oğluşun da ilgi mi bekliyor acaba neden böyle yapıyor.

kızlar dr dan geldim kabuk olmuş hemde çok sertleşmiş bi daha bu kadarbekleme dedi dokular yapışır ameliyat boşa gider dedi nefes alamadığını hissedince hemen gel dedi
Peki bir daha mı ameliyat olacaksın kaptanım.

Selamün Aleyküm Kardeş Takımmmm :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrr :KK68::KK68::KK68:

Umarım herkes çok iyidir ;)
Tebrikler bu hafta ikinci olmuşsunuz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
İnşallah her hafta bol bol eksi görürüz hepimiz :KK15::KK15::KK15::KK15:

Biz Takımımızla orantılı olarak 8.ci olmuşuz :KK48:
Bunada şükür ama tabiki inşallah bizlerde haftaya daha iyi sonuçlar görürüz :KK66:

Iyi akşamlar. 2 hafta önce 8. gruba girdim. Ama motive olamadım. Kilo vermeye başladım ama biraz daha hızlı vermek istiyorum. Beni de aranıza alır mısın?
1 kilo vererek 70.6'ya indim.

Kızzzzzzz ne ara geldin de gittin :KK48: Sanırım benim olmadığım zamana deng geldin göremedim senin nikini :KK48:
İnşallah burada daha fazla motive olursunda güzel kilolar verirsin ;)
Burdaki kızlarda sağ olsunlar çok iyilerdir :KK66: Başarılar dilerim

Selamün Aleyküm Kardeş Takımmmm :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrr :KK68::KK68::KK68:

Umarım herkes çok iyidir :KK66:
Tebrikler bu hafta ikinci olmuşsunuz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
İnşallah her hafta bol bol eksi görürüz hepimiz :KK15::KK15::KK15::KK15:

Biz Takımımızla orantılı olarak 8.ci olmuşuz :KK48:
Bunada şükür ama tabiki inşallah bizlerde haftaya daha iyi sonuçlar görürüz :KK66:

Kızzzzzzz ne ara geldin de gittin :KK48: Sanırım benim olmadığım zamana deng geldin göremedim senin nikini :KK48:
İnşallah burada daha fazla motive olursunda güzel kilolar verirsin :KK66:
Burdaki kızlarda sağ olsunlar çok iyilerdir :KK66: Başarılar dilerim
:KK45:

Hadi et artık madem niye bekliyosun dido
Bu şüpheyle nası yaşıyorsun
Benimki de bu ara Bebe diye tutturdu ama zayıflama dan asla :))

Evet canım önce emin ol olup-olmadığından
Ayy buraya yazdiktan sonra duramadim gittim eczaneden erken gebelik ve normal gebelik testi aldim ikiside yaptim sonuc negatif cikti yani yok oyuzden adet olmayi beklicem yada mantr gbi bsey var galiba bende onun icin zten kadin doguma gidicektim cuma gunune kadr regl olmazsam gidicem insallah olursamda reglden snra gidicem kadndguma mntr icn

Ayy buraya yazdiktan sonra duramadim gittim eczaneden erken gebelik ve normal gebelik testi aldim ikiside yaptim sonuc negatif cikti yani yok oyuzden adet olmayi beklicem yada mantr gbi bsey var galiba bende onun icin zten kadin doguma gidicektim cuma gunune kadr regl olmazsam gidicem insallah olursamda reglden snra gidicem kadndguma mntr icn
İyi hadi sevindim ikimizde kiloları verelim beraber kalalım bari :))
Özele baksana

Kizlar anca gelebildim o kadar yogun bir gundu ki kostur kostur öldüm. Eve geldim kendime bi yorgunluk sütü ısıttım :KK53:
oo yine evdekilerle iyi idare etmişsin ördekcim, almadın mı hala sen bişi?
Hamile pantalonu aldim canim, kazaklar simdilik idare ediyor. Elbise de iste kilolu zamanlarimdan kalma 1 tane vardi simdi nişan icin ayri bi sey almayayim dedim o yuzden idare ettim onunla. Anca alicam yani cogu seyi :)
Ayy ördekim hayal edemedim seni :KK70: şekerpare filmi var ya hani şener şen ilyas salman.. onun final sahnesinde düğünde oynuyo ikisi de ohh şekerpare ohh diye yandan yandan :KK70: :KK70: oyle canlandırdım senı gözümde :KK70: :KK70:
Ahahah ay onlardan halliceydim iste gobusumle ortalarda cikip damat halayi falan oynadim :D
dersler değilde okulda sorunlarım var canım ,bazı kızlarla kavga ettim psikolojim bozuldu sürekli ağlayıp yattım hergün ,anca toparlandım ,hemen buraya geldim
Canim tabi sorun ne bilemem ama hic kimse icin kendini uzmeye, psikolojini bozmaya degmez. Hele de okuldaki kizlar dedigin universite hayatindan sonra belki bir daha gormeyecegin kisiler, gecirecegin birkac sene yani maksimum. Hiiic kafana takma ;)
Cok gecmis olsun tambagim. Izin hakkin var, nasil istersen oyle yapalim.
Gecmis olsun kaptanim umarim duzelir bir an once, kendine dikkat et. Tambagin izin hakki var bu arada hatta yazin izne ayirmistik bir kere, bunu da kullaninca yıllık izin hakki dolmus oluyor ama zaten yıl bitimine de ne kaldi :)

Size de geçmiş olsun kaptanım. Bizim kiz da ki ateş çok inatçı bakalım ne olacak 39.8 gördüm en yuksek. Gece zor geçecek bizim için.

Back
X