- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başladın mı kuzum sende süpersin inşallah cumaya güzel sonuçlar getiririz takımımıza :))Günaydın kızlar :)
inşallah ebrucum, başladım bakalım, özlemişim hurmayı
geçmiş olsun canım, neden öyle oldun ki? hakkaten zırt pırt kv geliyo neden ki
süper matildacım, afiyet olsun.
hahah, gözünden de bişi kaçmıyo didoş :) geçmiş olsun sana da.
ay çok kötü kokuyodu kereviz sapı, ben yemeğini yapayım dedim ama kokudan içim kalktı, bilmem kızlar nasıl değerlendiriyo
wauwww, örnek menü kuzucum, bende başladım ki :)
sağol canım aynen ya dün bide izin almış eve gitmiş akşam da baya naz yaptı bana geneli böyle erkeklerinGeçmiş olsun canım. Gerçekten de nazliymis. Erkeklerin geneli öyle yaa
benide alın aranızaEbruş bekle, yaza hamile kalalım seneye doğuralım![]()
Sağol fıstığımm.
darısı bana ebruşum, tebrik ederim canım![]()
Tabiki kız senbaşladın mı kuzum sende süpersin inşallah cumaya güzel sonuçlar getiririz takımımıza :))
sağol canım aynen ya dün bide izin almış eve gitmiş akşam da baya naz yaptı bana geneli böyle erkeklerin
benide alın aranıza![]()
Kilo vermiş gibi hissediyor musun??başladın mı kuzum sende süpersin inşallah cumaya güzel sonuçlar getiririz takımımıza :))
sağol canım aynen ya dün bide izin almış eve gitmiş akşam da baya naz yaptı bana geneli böyle erkeklerin
benide alın aranıza![]()
Saol Canım tartilmiyorum iki gündür hastanenedeyim şimdi kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar kolposkopi yaptiracam randevu aldım Regl olduğum için smear yaptiramadim haftaya bitince gidip onuda yaptiracam ayrıca tiroid içinde kan verdim Asil sonuçlar smear ve diğerini yaptirinca belli olacak bakalimmedusa38 59'ları gördün mü??
Bu hafta 50'li rakamlarda kilo bildiren 3 kişi olucaz..
Sevgili rakibem wendy sen ve ben![]()
Haber ver lütfen.Saol Canım tartilmiyorum iki gündür hastanenedeyim şimdi kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar kolposkopi yaptiracam randevu aldım Regl olduğum için smear yaptiramadim haftaya bitince gidip onuda yaptiracam ayrıca tiroid içinde kan verdim Asil sonuçlar smear ve diğerini yaptirinca belli olacak bakalim
inşallah canımbaşladın mı kuzum sende süpersin inşallah cumaya güzel sonuçlar getiririz takımımıza :))
sensiz olmaz :)benide alın aranıza![]()
Sağol fıstığımm.
Ben eminim sende çok güzel vereceksin..
Ben hurmalarımı bikaç saat önceden çizip suya koyuyorum. wc sorunu için yapılması gerekiyormuş.
inşallaaaah, allahım duy sesini ebruşumun, ayşecim kesin geldi de darısı bana :)medusa38 59'ları gördün mü??
Bu hafta 50'li rakamlarda kilo bildiren 3 kişi olucaz..
Sevgili rakibem wendy sen ve ben![]()
Saol Canım tartilmiyorum iki gündür hastanenedeyim şimdi kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar kolposkopi yaptiracam randevu aldım Regl olduğum için smear yaptiramadim haftaya bitince gidip onuda yaptiracam ayrıca tiroid içinde kan verdim Asil sonuçlar smear ve diğerini yaptirinca belli olacak bakalim
Kolposkopi kâğıtta yazan o rahimden cnm ama daha suresi var 22 aralık randevuminşallaaaah, allahım duy sesini ebruşumun, ayşecim kesin geldi de darısı bana :)
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kuzucum, kolonoskopi mi yapılacak? anlamadım.
Haber veririm cnm da smear ancak haftaya kolposkopi 22 aralıktaHaber ver lütfen.
Bişeycik yoktur inşallah
Kolposkopi kâğıtta yazan o rahimden cnm ama daha suresi var 22 aralık randevum
Hahaha çok doğru özetledin.
bir de ben yemek yiyince çok rahatsız ve mutsuz oluyorum sonrasında sanki kilo almışım gibi geliyor. hep pişman oluyorum aç kalsam o kadar mutluyum ama bu seferde halsiz düşüyorum. İnşallah başarabilirim arada geliyor bana işte.hadii yaa kaptanım süper gitmiş 3 günde
belkide nasılsa gitti kilolar deyip salıyoruz kendimizi ondan mı oluyor ki sıkılma durumu
cumaya kadar tartılmasam mı ki
devam etmem lazım bu hurma işine hoşuma gitti çünkü acıkmıyorum hiç
eşin haklı canım çok kafaya takma anlıyorum seni bende senin gibi oluyorum bazen bunalıyorum sanki kilo veremicekmişim gibi geliyor
biz robot değiliz bazen yememiz gerekebiliyor benimde eşim bazen yemeğe götürüyor beni yada araba aldık onu kutladık kayınvalideme doğumgünü süprizi yaptım ailelerimizi yemeğe çağırdım falan şimdi öyle bi durumda yok ben diyetteyim yemem demek olmuyor hayatımızdaki insanları akrabalarımızı yada misafirlerimizi kıramıyoruz bi tek senin başına gelmiyor bu herkeste böyle bence.. önemli olan dengelemek bugün akşam yemek zorunda kaldıysan ertesi günü hafif geçirebilirsin yada bugün akşam yemek zorunda kalacağını biliyorsan öğlen yemeyebilir yada çok hafif geçirebilirsin böyle tedbirler almalıyız hepimiz için geçerli .. kendini üzme ne öyle ağlamak falan önce kendini sev kendine güven aradaki aksaklıkları kafana takma telefi edebilirsin sana güveniyoruz![]()
ya o değil iş yerindeki arkadaşlar sinir ediyor beni her seferinde kilo mu aldın diyorlar. bide yeni evlendim ya sürekli bebek mi var diyip duruyorlar canım sıkılıyor iyice. kış halihle kat kat giyiniyoruz zaten. Kazadan sonra vücudum şişiyor aniden yzüğüm sıkıyor o derece. Ama sonra bir bakmışsın inivermiş. Hiç çözemedim ben kendimi.Psikolojimiz iyi olacak ki kilo verebilelim, takma kafana büşracım, kış olunca böyle oluyo işte yazın daha iyi veriyoduk ne güzel.
ah ah 57 olduğum vakitler keşke bırakmasaydım ama zaten kazadan ötürü oldu ne olduysa 1 haftada 6-7 kilo etkisi oldu üzerimde ben o kiloyu veremiyorum işte. Aldığım bilezikler geçmedi elimden 4 numara büyüdü numarası.İnşallah canım sende gel birlikte çıtır olalım.Ben 2 senedir buradayım gerçi zamanı çoktan gelmişti![]()
bir de ben yemek yiyince çok rahatsız ve mutsuz oluyorum sonrasında sanki kilo almışım gibi geliyor. hep pişman oluyorum aç kalsam o kadar mutluyum ama bu seferde halsiz düşüyorum. İnşallah başarabilirim arada geliyor bana işte.![]()
ya o değil iş yerindeki arkadaşlar sinir ediyor beni her seferinde kilo mu aldın diyorlar. bide yeni evlendim ya sürekli bebek mi var diyip duruyorlar canım sıkılıyor iyice. kış halihle kat kat giyiniyoruz zaten. Kazadan sonra vücudum şişiyor aniden yzüğüm sıkıyor o derece. Ama sonra bir bakmışsın inivermiş. Hiç çözemedim ben kendimi.