Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olmuştur olmuştur annesi, bize de haber ver :) gelinimizde hamişmiş, 5 haftalık, inşallah hayırla gelsin minnakım da :)
Tamam canim yazarim haberleri :)
Gelininiz de insallah saglikla kucagina alir bebisini :KK46:
canım ben aynı gün yazamıyorum malesef evde internetim yok ertesi gün yazıyorum hep
Biliyorum canim ben sadece hatirlatma amacli yazdim ;)

günaydın kızlar

dünkü menümü yazayım hemen

sabah 1 küçük şişe sade kefir
şekersiz sütsüz kahve

öğle tavuk döner ve yulaf kepekli 3 kaşık yoğurt
ara 2 fincan yeşilçay
1 bardak ayran

akşam zencefil,zerdaçal ve tarçınlı yoğurt
ara mistik çay

toplight toplight morordek morordek
morordek morordek korkudan hızlıca yazdım menümü :KK45:
yürüyüşü eklememişim
60 dk yürüyüş yaptım
2 lt kadar su

morordek morordek korkudan hızlıca yazdım menümü :KK45:
yürüyüşü eklememişim
60 dk yürüyüş yaptım
2 lt kadar su
Kiyamam yaa korkma :-)
Ben senin sabah yazacagini tahmin ettim, buyuk ihtimal ebrusonmez ebrusonmez de gelince yazar menusunu ama bir suredir yazmayanlar da o yuzden herkesi topluca yazdim oyle altina da girince yazin dedim zaten:-)

gunaydinlarrrr
başta dediğim gibi canım grupların iki hırslı takımıyız biz iyi olan kazansın:KK66: bizede gelin börek pasta ikram ederiz aman ölmiyecekmiyiz yiyin gitsin :)
ayy ne guzel yazmışın iyi olan kazansın

Ooo takimlar yarisyorr hee ben sizi tuyorum En Büyük TÜRKİYE
Hadii bakim citirlarim bu hafta kacamaksiz guzel menuler verin bende takip edeyim sizi:süslü:
Kaptanim sende kacamak yapma ama :tokat: toplight toplight
yok yaww dun silkelendim ve kendime geldim

Gunaydın kızlar
Sanırım bu yarısma takıma iyi gelmis, menüler yazılmıs, sporlar yapılmıs. Dukan'a başlayanlar da var, e daha ne olsun di mi :))

Neeee Jillian miiii? Kuzum sen aştın kendini yaa tebrik ederim :KK66:

Büşra kaptanımızın da dedigi gibi diskalifiyeye dogru emin adımlarla yürüyor bence.

Ben bu hafta edecegim canım. Cok detaylı inceleyemedigim zamanlar da olur ama menü yazmayana ceza :)

Mahşerin 3 atlısı geri dönüyor desene :-)

Canım sen yediklerinin isimlerini yazmadan "kaçamak" şeklinde de yazabilirsin. Bu hafta yarıstayız ya malum, açık açık yazma olayına hic girmeyelim :)
Döndük valla cnm inş güzel bişi çıkar bu hafta yarışı kazanırız
Menü kontrol işinde gönüllüyüm ondan sordum aklınızda bulunsun kaptanım :)

Günaydınn takımımm :)

yaa azıcık yapabildimm, olsun ama başladım ya, her yerim ağrıyo :KK43: günaydınlar bu arada :KK15:

:KK73: :KK73::KK73:
Sanada Günaydın cnm
Bu arada saat 11'de doktor randevumuz var :KK46: Detaylı bakacak doktor, organlarına falan. Haftaya da başka bir doktora gidecegiz ikinci bi göz olsun diye. Dua edin güzel haberlerle geleyim kızlar :dua:
İnşallah sağlıklı haberlerini al cnm

tamam canım o zaman menü yazmayanları ordeğim kontrol eder sende menüşlere yorum yapar eline sopayı alırsın
Sanada Günaydın kaptanım hayırlısı olsun 6 ları gör inşallah
ayy matilda cım inşallah
sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım yeşil çayımı hazırladım limonlu tarçınlı 1 demlik gün boyunca içecem bakalım hayırlısı olsun hatta az önce işyerinde 30 sumo squat 10 ardan bel göbek hareketleri yaptım o kadar yani

Kiyamam yaa korkma :-)
Ben senin sabah yazacagini tahmin ettim, buyuk ihtimal ebrusonmez ebrusonmez de gelince yazar menusunu ama bir suredir yazmayanlar da o yuzden herkesi topluca yazdim oyle altina da girince yazin dedim zaten:-)
evet kuzum sıkı denetim olması iyi ama yoksa salıyoruz biz kendimizi :KK45:telefonumun interneti var ama neden bilmiyorum bizim evde çok az çekiyor bazen telefon bile çekmiyor arayan ulaşamıyor

Tamam o zaman kaptanım da demis zaten sen menulerin içeriğini kontrol edebilirsin, kacamak falan varsa bas cezayi korkma :) ben de menu yazip yazmayanlari kontrol ederim ;)
evet kuzum sıkı denetim olması iyi ama yoksa salıyoruz biz kendimizi :KK45:telefonumun interneti var ama neden bilmiyorum bizim evde çok az çekiyor bazen telefon bile çekmiyor arayan ulaşamıyor
Evet bak artik 2 koldan kontrol edecegiz menuleri ona gore :p
Olsun sen ertesi sabah da olsa yaz menulerini ;)

Tamam o zaman kaptanım da demis zaten sen menulerin içeriğini kontrol edebilirsin, kacamak falan varsa bas cezayi korkma :) ben de menu yazip yazmayanlari kontrol ederim :KK66:

Evet bak artik 2 koldan kontrol edecegiz menuleri ona gore :p
Olsun sen ertesi sabah da olsa yaz menulerini :KK66:
yılbaşına mezun olmam lazıımm sıkı denetime ihtiyacım varr :KK45:
başkan ve başkan yardımcılarına sesleniyorumm cezalara açığımm :KK45:

Daha gece pilates yapacam cnm yapınca yazarım bi 100 mekik daha çekerim o zaman erisin gobek
Süpersin yaa:KK9::KK9:
yok tatlim dun eliptik ve bacak hareetleri zorlamis hamlamisin sipalar zaten haftasonu anca gider haftaici ders var bende simdi utandim accik hareket edeyim ama egilip digrulamiyom
Bir iki güne geçer umarım.
Bugünkü menümü yazayım;

Sabah; yarım simit

Öğle; tarçinlı yoğurt, minik kurabiye

Akşam; 3 yumurtalı baharatlı omlet, zerdeçallı tarçınlı zencefilli yoğurt

İçeçekler; şekersiz nescafe ve şekersiz Türk kahvesi
Su; 1,5 lt
Spor; Leslie 3 mile (40dk) + yarım jillian (15dk)

toplight toplight morordek morordek @medusa38 ebrusonmez ebrusonmez
Canım akşam iyi toparlamışsın.
kizlar bende rezil menumu yazayim
sabah
1dlilm bazlama
2-3 catal kavurma yagsizlarindan
1catal peynir
ogle 1elma
1/2dilim kek dilim bile kucuktu 2lokma
2 lokma penirli 2lokma patatesli gozleme (ogleyin guya yemeyecektim arkadaslar zorla tadina baktirdi
ara
8-10cig fistik
aksam 1kase corba
2-3 catal fasulye
salata
ara
firinlanmis balkabagi 4adet buyuklugu okey zari kadar
su 1,5lt
spor leslie 1 mil
ebrusonmez ebrusonmez sporu inan sen liste tutuyon diye yaptim
menum rezil karbo dolu yarin daha iyi gelecem soz
Kaptanım spor yapmışınız teşekkür ederim..

Buraya yazmazsam daha da sapıtıom ben kaptanım şahsen, utandığımdan yemiomuşum meğer :KK48:

Bende sporu ebruşun hatrına yaptım valla, bacaklar tutmuyo şimdi, jillian da betüşün dediği gibi debelendim durdum :KK70:
Ayy yerim sizi yaaa:KK37:
Spor: Aslında sınavım var ama kaptanım da yazmıs sırf Ebruşum ebrusonmez ebrusonmez liste başlattı diye kalkıp 1mile leslie de ben yapıcam.
Bi de plank yapıyorum bikaç gündür 30sn lik setler halinde
morordek morordek toplight toplight
Yaa hepiniz süpersiniz.Teşekkür ederim...
ebrusonmez ebrusonmez canim benide listeye ekle bgun pazara gttim 2 saat yurumusumdur birazdan da 3mill leslie yaparim :KK66:
Vayy rekor sende mi :KK45:
Yoğurt kuru yapıldı efendim :-):kusmuk:
Bende yaptım öretmenimm.:KK48:
5.takım güzelleri selam :KK66: ben 9.takımın azimli iradeli her hafta kilo vermeye doymamış mezuniyetine 1kilo kalmış üyesi dilek:)bu hafta sizle yarışıyoruz, güzel bi yarış olacağına eminim grupların hırslı iki takımıyız çünkü, 1.biz olsakda 2.sizin olacağınıza eminim:)

Selam selam hoşgeldin
Biz 1.ciligi alalım 2.cilik sizin olsun :-)

Hosgeldin canim ama cok güldurdun beni bence brinci belli 2. De artik siz olursunuz ne yapalim :KK70: :KK70:
Tatlı rekabetler başlamışş.. Tek kaybeden kilolar olsun... :KK36:
Tam 14 kilo gtti canisi
Vayyy süpermişş..
Mahşerin 3 atlısı geri dönüyor desene :-)
Haaahhaa iyimiş..:KK8:
19 Aralık menü yazmayanlar:
ebrusonmez ebrusonmez
toz-pembe toz-pembe
@Pdr93
@bsram09

Girince mutlaka yazın hanımlar, bu hafta ekstra dikkat ediyoruz
Evet ördeğim akşam girecektim ama olmadı.
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
Öğle:
2 yumurta
1 kk kadar beyaz peynir
Akşam:
1 kase yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın koydum..
1 kase kadar yağsız kavurma ( haşlamada denebilir.)
2 bardak ayran
Buraya kadar saf pro olmuştu ama
yarım ayva
yarım elma

Bu arada saat 11'de doktor randevumuz var :KK46: Detaylı bakacak doktor, organlarına falan. Haftaya da başka bir doktora gidecegiz ikinci bi göz olsun diye. Dua edin güzel haberlerle geleyim kızlar :dua:
Güzel haberlerini bekliyorum.İyidir inşallah yavru ördekcik.. :KK37:

Back
X