- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #225.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım okudum bende haftada 2 gün diyor ben öyle yapcam dün yaptım bide perşembe günü yaparımNormalde 2 gün diyor haftada ölçüyü yarıya indirip 4 gün yapsakta olur
Tamam canim yazarim haberleri :)olmuştur olmuştur annesi, bize de haber ver :) gelinimizde hamişmiş, 5 haftalık, inşallah hayırla gelsin minnakım da :)
Biliyorum canim ben sadece hatirlatma amacli yazdimcanım ben aynı gün yazamıyorum malesef evde internetim yok ertesi gün yazıyorum hep
Kiyamam yaa korkma
ayy ne guzel yazmışın iyi olan kazansınbaşta dediğim gibi canım grupların iki hırslı takımıyız biz iyi olan kazansınbizede gelin börek pasta ikram ederiz aman ölmiyecekmiyiz yiyin gitsin :)
yok yaww dun silkelendim ve kendime geldimOoo takimlar yarisyorr hee ben sizi tuyorum
Hadii bakim citirlarim bu hafta kacamaksiz guzel menuler verin bende takip edeyim sizi
Kaptanim sende kacamak yapma ama![]()
toplight
Döndük valla cnm inş güzel bişi çıkar bu hafta yarışı kazanırızGunaydın kızlar
Sanırım bu yarısma takıma iyi gelmis, menüler yazılmıs, sporlar yapılmıs. Dukan'a başlayanlar da var, e daha ne olsun di mi :))
Neeee Jillian miiii? Kuzum sen aştın kendini yaa tebrik ederim
Büşra kaptanımızın da dedigi gibi diskalifiyeye dogru emin adımlarla yürüyor bence.
Ben bu hafta edecegim canım. Cok detaylı inceleyemedigim zamanlar da olur ama menü yazmayana ceza :)
Mahşerin 3 atlısı geri dönüyor desene
Canım sen yediklerinin isimlerini yazmadan "kaçamak" şeklinde de yazabilirsin. Bu hafta yarıstayız ya malum, açık açık yazma olayına hic girmeyelim :)
Sanada Günaydın cnmGünaydınn takımımm :)
yaa azıcık yapabildimm, olsun ama başladım ya, her yerim ağrıyogünaydınlar bu arada
![]()
![]()
İnşallah sağlıklı haberlerini al cnmBu arada saat 11'de doktor randevumuz varDetaylı bakacak doktor, organlarına falan. Haftaya da başka bir doktora gidecegiz ikinci bi göz olsun diye. Dua edin güzel haberlerle geleyim kızlar
![]()
İnşallah cnmolmuştur olmuştur annesi, bize de haber ver :) gelinimizde hamişmiş, 5 haftalık, inşallah hayırla gelsin minnakım da :)
Sanada Günaydın kaptanım hayırlısı olsun 6 ları gör inşallahgunaydinlarrrr
ayy ne guzel yazmışın iyi olan kazansın
yok yaww dun silkelendim ve kendime geldim
Günaydın Ebruş :)Günaydın güzeller..
tamam canım o zaman menü yazmayanları ordeğim kontrol eder sende menüşlere yorum yapar eline sopayı alırsınDöndük valla cnm inş güzel bişi çıkar bu hafta yarışı kazanırız
Menü kontrol işinde gönüllüyüm ondan sordum aklınızda bulunsun kaptanım :)
ayy matilda cım inşallahSanada Günaydın kaptanım hayırlısı olsun 6 ları gör inşallah
evet kuzum sıkı denetim olması iyi ama yoksa salıyoruz biz kendimiziKiyamam yaa korkma
Ben senin sabah yazacagini tahmin ettim, buyuk ihtimalebrusonmez de gelince yazar menusunu ama bir suredir yazmayanlar da o yuzden herkesi topluca yazdim oyle altina da girince yazin dedim zaten
![]()
Tamam o zaman kaptanım da demis zaten sen menulerin içeriğini kontrol edebilirsin, kacamak falan varsa bas cezayi korkma :) ben de menu yazip yazmayanlari kontrol ederimDöndük valla cnm inş güzel bişi çıkar bu hafta yarışı kazanırız
Menü kontrol işinde gönüllüyüm ondan sordum aklınızda bulunsun kaptanım :)
Evet bak artik 2 koldan kontrol edecegiz menuleri ona goreevet kuzum sıkı denetim olması iyi ama yoksa salıyoruz biz kendimizitelefonumun interneti var ama neden bilmiyorum bizim evde çok az çekiyor bazen telefon bile çekmiyor arayan ulaşamıyor
yılbaşına mezun olmam lazıımm sıkı denetime ihtiyacım varrTamam o zaman kaptanım da demis zaten sen menulerin içeriğini kontrol edebilirsin, kacamak falan varsa bas cezayi korkma :) ben de menu yazip yazmayanlari kontrol ederim
Evet bak artik 2 koldan kontrol edecegiz menuleri ona gore
Olsun sen ertesi sabah da olsa yaz menulerini![]()
Süpersin yaaDaha gece pilates yapacam cnm yapınca yazarım bi 100 mekik daha çekerim o zaman erisin gobek
Bir iki güne geçer umarım.yok tatlim dun eliptik ve bacak hareetleri zorlamis hamlamisin sipalar zaten haftasonu anca gider haftaici ders var bende simdi utandim accik hareket edeyim ama egilip digrulamiyom
Canım akşam iyi toparlamışsın.Bugünkü menümü yazayım;
Sabah; yarım simit
Öğle; tarçinlı yoğurt, minik kurabiye
Akşam; 3 yumurtalı baharatlı omlet, zerdeçallı tarçınlı zencefilli yoğurt
İçeçekler; şekersiz nescafe ve şekersiz Türk kahvesi
Su; 1,5 lt
Spor; Leslie 3 mile (40dk) + yarım jillian (15dk)
toplight
morordek @medusa38
ebrusonmez
Kaptanım spor yapmışınız teşekkür ederim..kizlar bende rezil menumu yazayim
sabah
1dlilm bazlama
2-3 catal kavurma yagsizlarindan
1catal peynir
ogle 1elma
1/2dilim kek dilim bile kucuktu 2lokma
2 lokma penirli 2lokma patatesli gozleme (ogleyin guya yemeyecektim arkadaslar zorla tadina baktirdi
ara
8-10cig fistik
aksam 1kase corba
2-3 catal fasulye
salata
ara
firinlanmis balkabagi 4adet buyuklugu okey zari kadar
su 1,5lt
spor leslie 1 mil
ebrusonmez sporu inan sen liste tutuyon diye yaptim
menum rezil karbo dolu yarin daha iyi gelecem soz
Ayy yerim sizi yaaaBuraya yazmazsam daha da sapıtıom ben kaptanım şahsen, utandığımdan yemiomuşum meğer
Bende sporu ebruşun hatrına yaptım valla, bacaklar tutmuyo şimdi, jillian da betüşün dediği gibi debelendim durdum![]()
Yaa hepiniz süpersiniz.Teşekkür ederim...Spor: Aslında sınavım var ama kaptanım da yazmıs sırf Ebruşumebrusonmez liste başlattı diye kalkıp 1mile leslie de ben yapıcam.
Bi de plank yapıyorum bikaç gündür 30sn lik setler halinde
morordek
toplight
Vayy rekor sende miebrusonmez canim benide listeye ekle bgun pazara gttim 2 saat yurumusumdur birazdan da 3mill leslie yaparim
![]()
Bende yaptım öretmenimm.Yoğurt kuru yapıldı efendim![]()
5.takım güzelleri selamben 9.takımın azimli iradeli her hafta kilo vermeye doymamış mezuniyetine 1kilo kalmış üyesi dilek:)bu hafta sizle yarışıyoruz, güzel bi yarış olacağına eminim grupların hırslı iki takımıyız çünkü, 1.biz olsakda 2.sizin olacağınıza eminim:)
Selam selam hoşgeldin
Biz 1.ciligi alalım 2.cilik sizin olsun![]()
Tatlı rekabetler başlamışş.. Tek kaybeden kilolar olsun...Hosgeldin canim ama cok güldurdun beni bence brinci belli 2. De artik siz olursunuz ne yapalim![]()
![]()
Vayyy süpermişş..Tam 14 kilo gtti canisi
Haaahhaa iyimiş..Mahşerin 3 atlısı geri dönüyor desene![]()
Evet ördeğim akşam girecektim ama olmadı.19 Aralık menü yazmayanlar:
ebrusonmez
toz-pembe
@Pdr93
@bsram09
Girince mutlaka yazın hanımlar, bu hafta ekstra dikkat ediyoruz
Güzel haberlerini bekliyorum.İyidir inşallah yavru ördekcik..Bu arada saat 11'de doktor randevumuz varDetaylı bakacak doktor, organlarına falan. Haftaya da başka bir doktora gidecegiz ikinci bi göz olsun diye. Dua edin güzel haberlerle geleyim kızlar
![]()