Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarr
dünkü menüm gelsin hemen

sabah
meyveli kefirle chia içinde 1 muz vardı yarısını yedim
şekersiz sütlü kahve

öğle
tavuk suyu çorbası 1 kepçe , pırasa yemeği 1 tabak , biraz salata ve 2 dilim turp

ara kalan kefirli chia

akşam yok

yürüyüş 60 dk
su 1 litre az oldu :KK43:

toplight toplight morordek morordek

kızlar dün akşam biraz chia lı hurmalı süt içmiştim o şişlik yaptı heralde biraz şişlik hissediyorum ama tartıdaki rakam yüzümü güldürdü en azından bu şekilde giderse cumaya çok fazla değil ama güzel bir sonuç görebilirim bi de wc ye çıksaydım bu sabahki sonucum daha da mutlu hissedecektim
bu akşam nefes egzersizine gidecektim salona ama ankara kar altında arabayı çıkaramam herhalde bilmiyorum eğer salona gidemezsem en kötü leslie 2-3 mil yaparım akşam

Günaydın hanımlarrr, ebruşş geçmiş olsunn, 8 mil yaptın kuzum kolay mı? dinlen bugün. deli kız :KK48:

Yok o sayılır sen su 0.5 deyince :)

iyi sevindim kuzucumm, boşuna mı içtim diyodum :KK19:

2 mil leslie gelsin ozaman :)

bugün senin için leslie 2 mil + jilian yapçam o zaman matildacım :KK15:

Teşekkür ederim cnm haftasonu kaçamakların artıları silinip eskiye düşmem lazım bakalım başaracakmıyım

ben başaracağına eminim matildacım, çok güzel gidiosun maşallah.

listede olmasanda bizimlesin 2 hafta sonra ona gore kilo alma canim hemn gir listeye bu hafta listede eksikligini hissedicez takimca :KK43:

tamam canım korkma bugün eksi gördüm düne göre, haftaya giricem inşallah.

Bu arada kızlar aman aman chia bende acayipp şişkinlik yaptı. süte yoğurta katınca yaramadı. Dozunu mu ayarlayamadım desem bi kaç kere farklı farklı denedım. En son 5yk yogurt içine 1yk kadar koydum o da ıyı gelmedı
Bi keresinde omlete katmıstım.2yumurtaya 1tatlı kasıgı kadar o fena degıldı belkı oyle tuketırım 2paket aldım duruyo valla.
Neyse sonra yine denerim ama haftaya spora başlarsam denerim anca yoksa cinnah turizmin sayın yolcuları bi süre uzak duricimm ben chiada :KK12:

ay kesin bende de yapar şişkinlik, nerde olumsuz bişi var beni bulur kesin :KK48:

Menüleri gördüm genelde güzel menüler wendy wendy haric dayanamayıp yemis pastadan :p

ördekcim valla dayanamama durumu yok, açıklamıştım kızlara, yemiosunuz almayın dedi kv'dem, öle pastasız kuru kuru olmasın dedim bende, adetimizdir illa bi pasta keseriz de. ondan bilerek yedim, hani dayanamamak gibi düşünmeyelim :olamaz: ama artı getirmedi valla, sabah düne göre eksideydim :KK48::KK48:

servey servey kız pasta yiyince sana da bişi olmamıştı dimi? dur çaktırmayalım takım ayaklanacak :KK14:

Günaydın...
O kadar kötüyüm ki tuşlara basmak bile zor geliyor.

kuzuuuuummm, dinlen bugün...

kızlar dün akşam biraz chia lı hurmalı süt içmiştim o şişlik yaptı heralde biraz şişlik hissediyorum ama tartıdaki rakam yüzümü güldürdü en azından bu şekilde giderse cumaya çok fazla değil ama güzel bir sonuç görebilirim bi de wc ye çıksaydım bu sabahki sonucum daha da mutlu hissedecektim
bu akşam nefes egzersizine gidecektim salona ama ankara kar altında arabayı çıkaramam herhalde bilmiyorum eğer salona gidemezsem en kötü leslie 2-3 mil yaparım akşam

ankarada kar var mı kaptanım?? yarına kayseriye de gelir desenize.. günaydınlar, nefes egzersizini kaçırmasanız iyi ama, çok bi popüler bu ara.

Günaydın...
O kadar kötüyüm ki tuşlara basmak bile zor geliyor.
Tutulmus kalmıs Ebrusum tabi o kadar spora hangi bunye dayanır :KK48:
ördekcim valla dayanamama durumu yok, açıklamıştım kızlara, yemiosunuz almayın dedi kv'dem, öle pastasız kuru kuru olmasın dedim bende, adetimizdir illa bi pasta keseriz de. ondan bilerek yedim, hani dayanamamak gibi düşünmeyelim :olamaz: ama artı getirmedi valla, sabah düne göre eksideydim :KK48::KK48:
Evet okumustum canım zaten şaka yaptım dayanamamıs diye :KK48:
Dur bakalım yarın da artı gelmezsen iyi o zaman, demek ki bünye yakmıs pastayı :KK48:

@Pdr93 sinemcim nerelerdesin?? ne var ne yok?

B bsram09 büşracım sen nerelerdesin? ara sıra da olsa girip bişiler yazıyodun o da yok artık. gidicisin haberin olsun :sinirli:

servey servey canım ne güzel işler başarmışsın sen, dışarda o kadar yoğunsun ki maşallah canım sana. okula da yardım göndermişsiniz ne güzel, keşke böyle bi toparlayıcı bizde de olsa.. neler toplarız da vakit yok işte.. eşlli kaffaltı olayı da pek bi zor anacım, iyi becermişsin valla. Elacığımında 5. ayını öperek kutla yerime :KK15:

T tatlitambak tambakcım nerelerdesin?? sesin çıkmaz oldu seninde, giricek misin listeye?

@Pdr93 sinemcim nerelerdesin?? ne var ne yok?

B bsram09 büşracım sen nerelerdesin? ara sıra da olsa girip bişiler yazıyodun o da yok artık. gidicisin haberin olsun :sinirli:

servey servey canım ne güzel işler başarmışsın sen, dışarda o kadar yoğunsun ki maşallah canım sana. okula da yardım göndermişsiniz ne güzel, keşke böyle bi toparlayıcı bizde de olsa.. neler toplarız da vakit yok işte.. eşlli kaffaltı olayı da pek bi zor anacım, iyi becermişsin valla. Elacığımında 5. ayını öperek kutla yerime :KK15:

T tatlitambak tambakcım nerelerdesin?? sesin çıkmaz oldu seninde, giricek misin listeye?
Heh agzına saglık arada yoklamayı başkası alsın da bana kızıp durmasınlar :KK48:

Evet okumustum canım zaten şaka yapmıstım dayanamamıs diye :KK48:
Dur bakalım yarın da artı gelmezsen iyi o zaman, demek ki bünye yakmıs pastayı :KK48:

bugün yine kaldığım yerden devam ediyorum kuzucum, dün çok üşüdüm, ondan yaktım heralde :) bugün lahana gibiyim, kat be kat giyindim, ne bulduysam :)

Heh agzına saglık arada yoklamayı başkası alsın da bana kızıp durmasınlar :KK48:

ördekime kızdırtmam, kim kızıyomuş bakim :63: matilda da cezaları veriyo, hamişimize yardımda bulunuyoruz aklın kalmasın.

Kar çok mu ankarada?? kayseride sadece soğuğu var, -12 derece falan oluyo sabahları, oraya yağdıysa bize de geliyodur, azıcık yumuşar mikrobu kırılır havanın, hastayız ailecek :hasta:

Çabuk Zayıflamak İçin Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler
  • Gün içinde 3 büyük öğün yerine acıktıkça yediğiniz küçük 6-7 öğün daha uzun süre tok kalmanızı sağlayacaktır.
  • Kahvaltıda yumurta gibi protein yönünden zengin ve B12 içeren besinler yemek enerji verir ve uzun süre tok tutar.
  • Gece yatmadan en az 2 saat önce bir şeyler yemeyi bırakın ve yemekten hemen sonra TV karşısında uzanmayın.
  • Günde 8 saat uyumanız önemli. Eksik uyumanız enerjinizin azalmasına ve daha çabuk acıkmanıza yol açar.
  • Kilo vermeye yardımcı en eski yöntemlerden biri sabah kalkar kalkmaz bir dilim limon ve bir çay kaşığı bal karıştırılmış ılık bir bardak su içmektir. Bu toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
  • Günde 8 bardak (2-3 litre) su içmeyi unutmayın. Su metabolizmanızı hızlandırarak daha çok kalori yakmanızı sağlar.
  • Daha hareketli olun, arabanızı biraz uzağa park edip eve ya da işe yürüyün, gideceğiniz yerden bir önceki durakta inin ve gideceğiniz yere kadar yürüyün, alışveriş merkezlerinde yürüyen merdivenler yerine normal merdivenleri tercih edin.
  • Sizi motive edecek bir arkadaşınızla yürüyüşe çıkın ve bu yürüyüşleri aksatmamaya çalışın.
  • Porsiyonlarınızı küçültün, daha küçük tabaklar kullanın ve tabağınıza daha az yemek alın.
  • Daha yavaş yemek yiyin ve yiyeceklerinizi daha fazla çiğneyin.
  • Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmeniz için bağırsaklarınızın düzenli çalışıyor olması da oldukça önemlidir. Eğer bağırsaklarınız iyi çalışmıyorsa ve uzun süredir devam eden bir problem varsa bir uzmana danışıp onun önerilerini almanızda fayda vardır.
  • Çeşitli kaynaklarda karşınıza çıkabilecek şok diyetleri uygulamayın.
  • Her ne kadar zor olsa da stresi azaltmaya çalışın. Sürekli stres altında olmak iştahınızı arttırır ve vücudun daha fazla yağ depolamasına sebep olur.
  • Gün boyu yediklerinizi bir yere not edin. Çünkü yazmak gözden kaçan detayları fark etmenizi ve günde kaç kalori tükettiğinizi görmenizi sağlar.
  • Televizyon ve bilgisayar karşısında atıştırmaktan kaçının.

paylaşım alanında paylaşmış bi arkadaş, bi kez okuyalım zaten yapıyoruz çoğunu ama.

fat secret diye bi program indirdim bende, yediğim içtiğim herşeyi kaydediyorum ona. çok güzel oluyo, zaten buraya menü yazmakta insanı frenleyen bişi, spor ve suyu da aksatmıyoruz. benim tek sorun çalışmayan bağırsaklar :(

ördekime kızdırtmam, kim kızıyomuş bakim :63: matilda da cezaları veriyo, hamişimize yardımda bulunuyoruz aklın kalmasın.

Kar çok mu ankarada?? kayseride sadece soğuğu var, -12 derece falan oluyo sabahları, oraya yağdıysa bize de geliyodur, azıcık yumuşar mikrobu kırılır havanın, hastayız ailecek :hasta:
Yardımlarınız icin cook sagolun canlarım :KK200:

Dün gece yagdı kar, cok aşırı fazla degil, yolları krize sokmadı yani. Dün burası da cok soguktu zaten, resmen donduk. Bugun ben de evdeyim, karı görünce korkup cıkamıyorum :KK48:
Cok gecmis olsun bu arada, hastalık zor :/

ankarada kar var mı kaptanım?? yarına kayseriye de gelir desenize.. günaydınlar, nefes egzersizini kaçırmasanız iyi ama, çok bi popüler bu ara.
yok çok fazla ama hava yumuşadı ana caddeler açık ama sorun arayollarda bizim evin olduğu yer ara sokak bi de yokuş falan var o yüzden tedirginim eğer ayaza çekerse buz kalkmaz bahara kadar ankaradan aslında eve 2,5 km spor salonu yürüyerek gitsem diyecem ama dönüşte sıkıntı olur evin önünde 2 araba varkende taksiye para vermek bana dokunuyıor bilmiyom ne yapacağım günün sonuna doğru belli olur

yaa dün perişandı wendigom yaaa bugün sabah hatta eşimin işi vardı ufaklıkla durağa yürüyerek gitti,kyaklaşık 400 m ama dik bir yokuş servisi kaçıracağız diye nasıl çıktıysak rampayı nefesimiz bi süre düzelmedi sabah sabah sporla başlamış olduk

Yardımlarınız icin cook sagolun canlarım :KK200:

Dün gece yagdı kar, cok aşırı fazla degil, yolları krize sokmadı yani. Dün burası da cok soguktu zaten, resmen donduk. Bugun ben de evdeyim, karı görünce korkup cıkamıyorum :KK48:
Cok gecmis olsun bu arada, hastalık zor :/
Günaydınlar biz keremle yollardayiz kursa gidiyoruz az biraz tutmuş kar wendy wendy yakında gelir oraya da merak etme yakindir

Bizim evin önünde de var öyle büyük bir yokuşta o yolu hiç kullanmıyorum eşim diyor o yolu 2-3 kez çıkıp insen başka spora gerek yok :-)
yok çok fazla ama hava yumuşadı ana caddeler açık ama sorun arayollarda bizim evin olduğu yer ara sokak bi de yokuş falan var o yüzden tedirginim eğer ayaza çekerse buz kalkmaz bahara kadar ankaradan aslında eve 2,5 km spor salonu yürüyerek gitsem diyecem ama dönüşte sıkıntı olur evin önünde 2 araba varkende taksiye para vermek bana dokunuyıor bilmiyom ne yapacağım günün sonuna doğru belli olur

yaa dün perişandı wendigom yaaa bugün sabah hatta eşimin işi vardı ufaklıkla durağa yürüyerek gitti,kyaklaşık 400 m ama dik bir yokuş servisi kaçıracağız diye nasıl çıktıysak rampayı nefesimiz bi süre düzelmedi sabah sabah sporla başlamış olduk

Bizim evin önünde de var öyle büyük bir yokuşta o yolu hiç kullanmıyorum eşim diyor o yolu 2-3 kez çıkıp insen başka spora gerek yok :-)

Back
X