Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen öyle canım, inanılmaz bi motivasyon düşüklüğüm var, diyet yapamıyorum bildiğin ya, koptum o havadan ki 5'li rakamlara en yaklaştığım dönemim aslında :KK42: izindeyim ya ben 9. takımla yarışı etkilemem diye stres yapmadıydım yoksa perşembe kekleri yiyen @azaydidem ben izinli olmasam yemezdim yoksa. aslında izne ayrılmak kötü bişi biliyodum ama ara vermek istemiştim yoksa çok kasıyodum kendimi :olamaz: şimdi iznimi kullanıyorum diyelim olur mu? kızma bana :KK61:
Bende izne aytıldığımda almıştım birsürü sonra listeye döncem diye uğraştım canım vendicim sen biz yarından itibaren yumruk yapalım gel senle ben 65 i göreyim sende 59 u gör sonra listeye gir haftaya bitir artık şu işi gel gitler daha çok demotive ediyor inanki
Bu arada 3 mil de cezan olsun:)

22.12.2016 Menüm

Sabah 08.30
1/2 az kaşarlı yağsız tost
sade nescafe

Öğlen 13.30
1 tam tahıllı simit (simit sarayı) (270 cal imiş)
200 gr naneli yoğurt

Akşam 18.40
1 havuç
1 küçük patates kadar kereviz
3 yk yoğurt
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti

Ara
15-20 adet yer fıstığı :kızgın: 20.00
1 yeşil elma 20.40

dün kendimi hiç hafif hissetmedim bu sabah da öyle.. biraz akşam yediklerimin suçluluğu olsa gerek. öğlen yediğim tam tahıllı simit de uygun değil yaptığım diyete ama onda pek suçluluk hissetmedim nedenseo_O zaten eti form kraker yicektim yoğurtla portakal suyu vardı öğlen yemeğimde ama portakalım olmadığı için onu kullanamadım. arkadaş da simit sarayına gitmiş bana tahıllı simitten almış netten kalorisine baktım önce yarısını yicektim o zaman tam eti formla aynı olacaktı kalorisi ama yedim hepsini :KK43: ve sonuç 115'i görememek!! sanırım en büyük ceza bu :KK34:
E bende 30 dk eliptik cezası vereyim sana:)

Bende izne aytıldığımda almıştım birsürü sonra listeye döncem diye uğraştım canım vendicim sen biz yarından itibaren yumruk yapalım gel senle ben 65 i göreyim sende 59 u gör sonra listeye gir haftaya bitir artık şu işi gel gitler daha çok demotive ediyor inanki
Bu arada 3 mil de cezan olsun:)

3 mil az olur matildacım, 2 * 3 mil ver bari, dün tatlı falan yedim bayaa ben :KK42:

yarın başlıyoruz diyosan ben gidim bi alışveriş yapim yaa, buzdolabım yeni geldi, bişiler alim de dukanı adam gibi yapim, lafta dukana döndüm resmen :( akşama kadar süper akşam zıvanadan çıkmadan tavuk sotemi falan yapıp yiyim bari.

yarın başlıyoruz diyosan ben gidim bi alışveriş yapim yaa, buzdolabım yeni geldi, bişiler alim de dukanı adam gibi yapim, lafta dukana döndüm resmen :KK43: akşama kadar süper akşam zıvanadan çıkmadan tavuk sotemi falan yapıp yiyim bari.
Ben bu akşam sebze yicem
Yarından itibaren adam akıllı yapalım şu yumruğu bende cuma tartıya çıktığımda 65i ucundan da olsa görcem sende 59 u tamam mı

yarın başlıyoruz diyosan ben gidim bi alışveriş yapim yaa, buzdolabım yeni geldi, bişiler alim de dukanı adam gibi yapim, lafta dukana döndüm resmen :KK43: akşama kadar süper akşam zıvanadan çıkmadan tavuk sotemi falan yapıp yiyim bari.
Bu arada bu bir anlaşma sayılır anlaşmayı bozanı bozmayan topik topik gezip sözünü tutmadı diye rezil eder anlaştık mı:)

Hayatım sen 3 mili yap bugün de dikkatli beslen yarın protein yap hemen toparlarsın zaten geriye bakma şimdi bugünden sonra napabiliriz ona bakalım

tamam canım, bugün az koşturmacalı, yapamasam da borcum borç :)

Ben bu akşam sebze yicem
Yarından itibaren adam akıllı yapalım şu yumruğu bende cuma tartıya çıktığımda 65i ucundan da olsa görcem sende 59 u tamam mı

tamam canım, zaten 59,2 ile mezun oluyom ben, 57'leri görsem hep o arada takılmaya çalışırım da pöff.

Bu arada bu bir anlaşma sayılır anlaşmayı bozanı bozmayan topik topik gezip sözünü tutmadı diye rezil eder anlaştık mı:)

anaaam :rolleyes::rolleyes: pekala :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tamam canım, zaten 59,2 ile mezun oluyom ben, 57'leri görsem hep o arada takılmaya çalışırım da pöff.

59 olursan 57 ye çekersin belki hedefi :)
Borcu yazdım ozaman tahtaya :)
Ooo kabul ettin yani gazamız mübarek olsun madem :)

59 olursan 57 ye çekersin belki hedefi :)
Borcu yazdım ozaman tahtaya :)
Ooo kabul ettin yani gazamız mübarek olsun madem :)
Vayyy çok heycanlı
Takipteyim.

Back
X