- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #226.941
Bugun ki menum
Sabah 2 yumurta
Kalanı yok
Üç litre su ve bolca nescafe
Sabah 2 yumurta
Kalanı yok
Üç litre su ve bolca nescafe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm şifa orucu yapacaksanız tam yap ilk gün sadece sebze meyve yiyosun pişmemiş olacak sonra akşam bağırsak temizliyosunAç değilim ve aksine tok dinç ve enerjigim![]()
Ben ilk başta diyet yaparken hep yağ tuz un sıfırlamıştım şeker falan herşeyimi ayrı yapıyordum çok çabuk aldım tekrar dikkat et Can'ım yavaş yavaş vermeye bak ben şimdi yaptığım yemeklerden yiyorum ama kararınca bayağıdır 63 kiloydum kırıldı sonunda :)Bugun ki menum
Sabah 2 yumurta
Kalanı yok
Üç litre su ve bolca nescafe![]()
Niyet unutmuştum bak yarın niyet le başlayayım saat başı şu iceyimCnm şifa orucu yapacaksanız tam yap ilk gün sadece sebze meyve yiyosun pişmemiş olacak sonra akşam bağırsak temizliyosun
Sonra niyet edip kaç gün yapabilecekken saat başı sıvı aliyosun
Evet ama çok zor olur sonra bayılırsin falan en azından sivi al aslında şok diğerlerinde en etkilisi lahana diyeti biz takımda bayag yaptık onuSebze yiyemem mümkün değil sevmiyorum.meyve olabilir ilk günü ben yumurtayla yapayım dedim.buda bol e olsun.
Zoeycim şimdiye kadar yavas da versem geri aldım bide bunu deneyeceğim.en fazla sonuç aynı olur
Medusacim çok araştırdım farklı tipleri var hatta şu icilmeyen modeli bile var.
Proteinle aram daha iyiyse dükan yapabilirsin aslında iyi sonuc veriyorSebze yiyemem mümkün değil sevmiyorum.meyve olabilir ilk günü ben yumurtayla yapayım dedim.buda bol e olsun.
Zoeycim şimdiye kadar yavas da versem geri aldım bide bunu deneyeceğim.en fazla sonuç aynı olur
Medusacim çok araştırdım farklı tipleri var hatta şu icilmeyen modeli bile var.
Dukanda yaptım 10 gün dayanabildim dukan yaptığımda aşırı aç oluyorum devamlı gözüm başım donuyo halsiz bitkin oluyorum.on gün sonra bırakmıştım.ilk günler ishal ağrı sancı sonraları aşırı kabızlık beni mahvetmisti.bu bana çok iyi geldi gibi halsizlik baş dönmesi bitkinlik yok.geçen hafta dr gittim tüm degerlerime herşeye baktirdim sık sık da baktiricam ters giden bi şeyler olursa devam ettirmicem.bunuda bir deneyelim bakalım.aslında ben pek programlanmayi sevmiyorum jendimi nasıl iyi hissediyorsam ne şekilde rahat sam ole yapiyorumProteinle aram daha iyiyse dükan yapabilirsin aslında iyi sonuc veriyor
Dukanda Evet kabızlık çok oluyo bende meyve yasağı yüzünden bırakmıştım sonra kendimce bi program yaptım onu uyguluyordum geçen haftada ona araverdim hep bi listeye bağlı olmak sıkıyor dogrusuDukanda yaptım 10 gün dayanabildim dukan yaptığımda aşırı aç oluyorum devamlı gözüm başım donuyo halsiz bitkin oluyorum.on gün sonra bırakmıştım.ilk günler ishal ağrı sancı sonraları aşırı kabızlık beni mahvetmisti.bu bana çok iyi geldi gibi halsizlik baş dönmesi bitkinlik yok.geçen hafta dr gittim tüm degerlerime herşeye baktirdim sık sık da baktiricam ters giden bi şeyler olursa devam ettirmicem.bunuda bir deneyelim bakalım.aslında ben pek programlanmayi sevmiyorum jendimi nasıl iyi hissediyorsam ne şekilde rahat sam ole yapiyorum
Kız bu nasil menu aman yarabbiBugun ki menum
Sabah 2 yumurta
Kalanı yok
Üç litre su ve bolca nescafe![]()
Tebrikler canim.ne üzerine doktora yapıyorsun canimKızlar sunumumu basarıyla atlattım. Artik gelecek doneme donduracagim doktorayi ama tabi doguma kadar çalışmaya devam...
Kız bu nasil menu aman yarabbi
Gerci sifa orucu yapiyormussun ama ben gene de bi şok oldum :)
Bilisim sistemlerinde yapiyorum canimTebrikler canim.ne üzerine doktora yapıyorsun canim
Ya aslında bu organ dinlendirmede diyebuluruken ufak açlık bitkinlik yok zaten absürd bi durum olursa devam ettirmicem kesinlikle.şimdilik çok iyiyim.
Akşam üç kaşık bulgur pilavı üç kaşık türlü yarım kase cacık yazmamışım pardonSelam kızlar menü mü yazayım
Sabah:
Çok az peynir
3 tane yeşil zeytin
Bir yumurta
Domates salatalık
Bir silin kepek ekmek
Şekersiz çay
Ara :
Bir kuru incir
4 çiğ badem
2. Ara:
Üç kaşık yoğurt
Bir küçük cennet hurması karıştırıp yedim
Bir küçük kepekli bisküvi
Spor:
40 dk eliptik
650 mekik tüm karın bölgesi
250bacak hareketleri
3 lt su hiç halim kalmadı bir de kahve içerim muhtemelen
wendy
ebrusonmez nerelerdesiniz
Nasıl gidiyor wendy sp günlerin benimki spden çok sebze protein di bugün![]()