Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 2 dilim ekmek peynir sucuklu yumurta 4 zeytin tahin bal 1 tk

Ara 2 çiğ köfte marul yarım bardak ayran

Akşam 2 kaşık makarna tavuklu salata

Ara 1 elma 1 fincan salep bu da artık son kaçamaklarım oldu yarın başlıyorum

Su 2.5
Pazarteside spora başlıcam artık daha iyiyim
@toplight @morordek medusa38 medusa38
Kaçamak var ama abartılı değil..Kötü sayılmaz.En azından artı getirmez.Afiyet olsun

Amin canim cidden bi garipler. 2017 yilinda hala deftere yazip randevu veriyorlar kacinci yuzyildayiz allasen diyesim geliyor bazen :KK48:

Didos kolay gelsin yaa bulanti kötü oluyor, bende fazla olmadi Allahtan insallah senin de nispeten hafif gecer

Sagol canim, benimki haftama gore biraz fazla mi buyuk diyorum da ondan yani :KK48:

Durdurmaya calisiyorum kendimi mecbur, yoksa valla işim zor dedigin gibi
Benim karnım da küçüktü bence büyüktü ama ölçtüklerinde küçük gözüktü bir sorun varsa suni sancı verip doğurtacaz dediler çok tuhaf burası ya

Evet on aydır yaptıracam hala korkuyorum
Ben iki hafta oldu yaptirali pazartesi alacam sonucu o taktiklari sayesinde islem yaparken surekli rahatsizlik hissi olmuyo smearin alindigida hissedilmiyo bence daha fazla beklemeden yaptir ben de birde biyopsi alindi o bile igne batmasi gibi birseyDi

Bende menü yazayım ama kaçamaklar oldu kuzenimdeydim çok şaşırdı beni görünce bir ay oldu görüşmeyeli ama çok zayıflamışsın dedi çok Mutlu oldum
Sabah:
Bir yumurta
Az peynir
İki zeytin
Domates
Salatalık
Bir dilim kepek ekmek
Şekersiz çay

Ara yapamadım kızımla hazırlanıp çıkmak yeterince zor

Akşam:
İki küçük dolma bir tane yaprak sarma
Üç dilim patates
Bir but fırında bunlar
Salata
Kaçamak olarak da üç küçük kuru pasta yedim çayla bir de lokum su ancak bir litre içtim ama bir buçuk şişe açtım onu bitireceğim şimdi yeşil çay içip mekik falan yapacam bacakları arttırmayı düşünüyorum midem kötü oldu az yemeye alışmışım galiba :KK76::KK76:

Ben iki hafta oldu yaptirali pazartesi alacam sonucu o taktiklari sayesinde islem yaparken surekli rahatsizlik hissi olmuyo smearin alindigida hissedilmiyo bence daha fazla beklemeden yaptir ben de birde biyopsi alindi o bile igne batmasi gibi birseyDi
Geçmiş olsun Can'ım ay bilmiyorum ya midem bulanıyor hele ki kadın doğum uzmanı görmek istemiyorum çok korktum. Ben doğumda :((

Güzel bi menü olmadı ama devamlılık sağlamak adına yazayım dedim.
Kahvaltı:
1 haş yumurta
2 çatal kıymalı yumurta
1 tatlı k. reçel
2 lokma ekmek
1 tulumba
Öğle:
1 portakal
1 çay k. ballı zencefil
1 aspirin maden suyu ve yarım limon karışımı
3 kaşık yoğurt
Akşam:
3 kaşık makarna
3 kaşık sulu köfte
limonlu roka
Çeyrek dilim köy ekmeği

Yazmayı unuttuğum bir-iki kaçamak kalmışş.
1 kaymaklı lokum.
1 ufak ceviz
2 antep fıstığı
5 adet dut kurusu
Sanırım bu kadar:oops:
Lokum ve tulumba olmasaydi iyiydi cnm bizim kilomuza bu yediklerimiz fazla grliyo

servey servey öle selam yazıp kaçmak yok :) valla menü de istiyorum senden bak hiç sallamıosun bizi :KK43: takım ayaklanmasın diyorsan da kaçamakların adı kaçamak olarak kalsın orda, sorarsalar söyleme :)
Haklısın arkadasımmm tamam baslıyorummm bu pazartesıden ıtıbaren kacamak yazar gecerım o zamannn
Bu arada bu hafta dr gıdıp ınsulın dırencımı olcturcem
Kolestrolum 300 cıktı ona canım sıkıldıı

Bende ilk dogumumda oyle olmustum hep oyle olacak saniyordum ama ikinci dogum cok rahat oldu fazla agrimda olmadi bu arada benim ikiside sezeryan
Normal doğum yaptım ben zor değildi sesi doktor ikinci daha kolay olur dedi dikişim falan yok 18 saat sancı çektim ama böyle dayanılmayacak derecede 4 saat çektim anlatanlara bakınca çok kolay olmuş benimki bacaklarımdan geldi sancı ona dayanamadım sadece

Back
X