Ben hiç protein veya kh düşünerek yemiyorum aklıma ne gelirse beslenme konusunda okuyorum burda çok bilgilisiniz ama ben hiç öyle bugün şöyle olsun falan bakmadan dikkat etmeye çalışıyorum
ben 6 senedir burdayım valla öğrendiğimi buralardan öğrendim. ama beslenme konusunda çok çeşitli bilgiler ve yöntemler var zaten ama çoğunda özellikle sağlıklı olanlarda denge şart.
ya sizi dukancilar sizi, nasil yapiyorsunuz o diyeti bilmem... cok zor bana.
benim de tecrübeyle sabit devam ettirebildiğim tek diyet kendisi. bi kere tatlısı var ya diyetin
Aynen katılıyorum

Pardon atladım msj'ına ama...
Tam da böyle bişey yazmayı planlıyordum
Tartıda Eksi gördüğüm sürece ben de kafama göre devam etmeyi planlıyorum,
Baktım kilom durgunlaştı ya da artı gördüm o zaman daha fazla sıkarım diye düşünüyorum..
Bu arada mrb

Eskilerdensin galiba, hoşgeldin..
tartıda gördüğün eksi önemli değil o eksiyi nasıl gördüğün önemli. kilon benim gibi fazla sarkmalar yaşarsın, cildin yaşlanır, kırışır. kilo vermek de almak kadar cildi yıkan bişey, önlemini almalısın. protein önemli, yağ ve karbonhidratta önemli ve en önemlisi de bunların dengesi. hepsinden alman gerektiği kadar almalısın.
yapabiliyor muyuz? sen kesinlikle benim yapabildiğimden iyisini yapıyorsun ben kızım 1 yaşına gelene kadar hiçbir şey yapmadım yapamadım. yapabileni de alkışlıyorum o kadar uyku düzensizliği ve o kadar çocuğa odaklı bir yaşamda kendin için bişeyler düşünmek bile zordu benim için ki ben de duygusal açlık denen şey hat safhadadır. bu duygusal açlık krizlerini de engelleyebildiğimi bildiğim diyeti yapıyorum. keşke dengeli beslenme ve kalori sınırlaması ile kilo verme yöntemini sürdürebilsem bana göre en doğru ve en sağlıklı yöntem o ama yapamıyorum
neyse ben senin menülerini yorumlamaktan vazgeçtim

çünkü bu konuda fikirlerimiz farklı son sözümü demiş olayım bu konuda bu şekilde: menülerin güzel özellikle emziren biri için tatlıdan bu kadar kaçabilmek bu kadar sınırlı yiyebilmek harika bişey. hatrım için accuk proteini belkim arttırırsın

her ne yaparsan yap istikrar her zaman zayıflatır
bu su işi :))
Dukanda kabızlık zaten oluyor.Su içmezsen kötü olursun.
Akşama kadar en az 1.5 lt bitir kuzum
Kahvaltı neden yok
Kahvaltı haricinde muhteşem bi menü
Bu menülerle gündene kadar eksi görüyorsun.
O kadar yoğun bir gündü ki unutmuşum ebruşum yaaa 1,8'e çıkardım neyse ki
kahvaltı edemedim canım hem işe geç kalıyorum hem de hiç canım istemiyordu o gün bişey yemek

boğazım acıyordu
günlük tartılmıyorum ben canım artık valla bana hiç yaramıyor cuma günü tartılıcam. artık seyire geçtiğim için ön görülen haftada 1-1,5 kilo ama ben bu hafta kardeşimle 3 gün beyaz sp yaptığım için belki 2 veririm diye umud ediyorum
Menüm;
Uyanınca 400ml ılık limonlu su
09:00
3 yk kuru meyveli yulaf+1 tk keten tohumu+1 bardak süt
1 haşlanmıs yumurta
Marul
400 ml elma sirkeli su
13:30
4 yk etli yumurta
5 yk yogurt
Marul
18:00
6 yk pırasa
2,5 L su
2 türk kahvesi
Spor az oldu!!
300 ip
15 dk zumba
senin menülerini ben çok beğeniyorum canım yaa

çok güzel dayanıyorsun çok dengeli hharika menülerin var ne güzel spor da az da olsa var ben de o da yok

tebrik ediyorum seni