Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar size birşey ifade edeceğim ptesi sabah tartıldığımda 73 kg idim utançtan burda yazamadım 2 gündür kastım kendimi menüleri falan yazmadım ama biraz dikkat ettim haftasonu aldığım 1,7 kg bu sabah itibari ile giti 100 gr da olsa eksiye geçtim inşallah cumaya daha iyi bir rakam görürüm

kızlar size birşey ifade edeceğim ptesi sabah tartıldığımda 73 kg idim utançtan burda yazamadım 2 gündür kastım kendimi menüleri falan yazmadım ama biraz dikkat ettim haftasonu aldığım 1,7 kg bu sabah itibari ile giti 100 gr da olsa eksiye geçtim inşallah cumaya daha iyi bir rakam görürüm
Tebrikler kaptanım
Yiğit düşmeyene değil,
Düştüğü yerden Kalkana denirmiş.
:KK9::KK9::KK9:

Ben hiç protein veya kh düşünerek yemiyorum aklıma ne gelirse beslenme konusunda okuyorum burda çok bilgilisiniz ama ben hiç öyle bugün şöyle olsun falan bakmadan dikkat etmeye çalışıyorum

ben 6 senedir burdayım valla öğrendiğimi buralardan öğrendim. ama beslenme konusunda çok çeşitli bilgiler ve yöntemler var zaten ama çoğunda özellikle sağlıklı olanlarda denge şart.

ya sizi dukancilar sizi, nasil yapiyorsunuz o diyeti bilmem... cok zor bana.

benim de tecrübeyle sabit devam ettirebildiğim tek diyet kendisi. bi kere tatlısı var ya diyetin :KK53:

Aynen katılıyorumHoppa
Pardon atladım msj'ına ama...
Tam da böyle bişey yazmayı planlıyordum:KK66:

Tartıda Eksi gördüğüm sürece ben de kafama göre devam etmeyi planlıyorum,
Baktım kilom durgunlaştı ya da artı gördüm o zaman daha fazla sıkarım diye düşünüyorum..

Bu arada mrb:KK25:
Eskilerdensin galiba, hoşgeldin..

tartıda gördüğün eksi önemli değil o eksiyi nasıl gördüğün önemli. kilon benim gibi fazla sarkmalar yaşarsın, cildin yaşlanır, kırışır. kilo vermek de almak kadar cildi yıkan bişey, önlemini almalısın. protein önemli, yağ ve karbonhidratta önemli ve en önemlisi de bunların dengesi. hepsinden alman gerektiği kadar almalısın.

yapabiliyor muyuz? sen kesinlikle benim yapabildiğimden iyisini yapıyorsun ben kızım 1 yaşına gelene kadar hiçbir şey yapmadım yapamadım. yapabileni de alkışlıyorum o kadar uyku düzensizliği ve o kadar çocuğa odaklı bir yaşamda kendin için bişeyler düşünmek bile zordu benim için ki ben de duygusal açlık denen şey hat safhadadır. bu duygusal açlık krizlerini de engelleyebildiğimi bildiğim diyeti yapıyorum. keşke dengeli beslenme ve kalori sınırlaması ile kilo verme yöntemini sürdürebilsem bana göre en doğru ve en sağlıklı yöntem o ama yapamıyorum :KK43:

neyse ben senin menülerini yorumlamaktan vazgeçtim :KK48: çünkü bu konuda fikirlerimiz farklı son sözümü demiş olayım bu konuda bu şekilde: menülerin güzel özellikle emziren biri için tatlıdan bu kadar kaçabilmek bu kadar sınırlı yiyebilmek harika bişey. hatrım için accuk proteini belkim arttırırsın :KK22: her ne yaparsan yap istikrar her zaman zayıflatır :KK5:

bu su işi :))
Dukanda kabızlık zaten oluyor.Su içmezsen kötü olursun.
Akşama kadar en az 1.5 lt bitir kuzum

Kahvaltı neden yok
Kahvaltı haricinde muhteşem bi menü
Bu menülerle gündene kadar eksi görüyorsun.

O kadar yoğun bir gündü ki unutmuşum ebruşum yaaa 1,8'e çıkardım neyse ki :KK30:

kahvaltı edemedim canım hem işe geç kalıyorum hem de hiç canım istemiyordu o gün bişey yemek :KK43: boğazım acıyordu :hasta:

günlük tartılmıyorum ben canım artık valla bana hiç yaramıyor cuma günü tartılıcam. artık seyire geçtiğim için ön görülen haftada 1-1,5 kilo ama ben bu hafta kardeşimle 3 gün beyaz sp yaptığım için belki 2 veririm diye umud ediyorum:KK51:

Menüm;
Uyanınca 400ml ılık limonlu su

09:00
3 yk kuru meyveli yulaf+1 tk keten tohumu+1 bardak süt
1 haşlanmıs yumurta
Marul

400 ml elma sirkeli su

13:30
4 yk etli yumurta
5 yk yogurt
Marul

18:00
6 yk pırasa

2,5 L su
2 türk kahvesi

Spor az oldu!!
300 ip
15 dk zumba

senin menülerini ben çok beğeniyorum canım yaa :KK51: çok güzel dayanıyorsun çok dengeli hharika menülerin var ne güzel spor da az da olsa var ben de o da yok :KK43: tebrik ediyorum seni:KK9:

iyi toparlamışsın kaptanım maşallah:super: sen menü paylaşmıyor musun kaptanım ya hiç görmüyorum sanki kaptanlık forsunu mu kullanıyon yoksa :KK8:

Menü
Sabah 1 yumurta lor
Ara sütlü kahve
Akşam hindi sote yoğurt zero

Su 2.5
Spor 20 dk yürüyüş 30 dk bisiklet 50 mekik

anaaam tüm gün bu mu matildacım?? yaaaa bende o günlere geri dönmek istiyorum ama vücudum hiç diyet modunda değil nalet :( tüm gün bişi yemesem açlık hissetmiyodum ne güzel yaa, yaz gelsin iştahım gider o zaman benim :KK42:

Kızlar kalori hesabı yapan var mı fit kek deneyi yapıyorum eğer güzel olursa tarif yazayım bakalım pişiyor şimdi attım fırına ama :kk77:

ben merak ettim zoeycim :)

Menü mü de yazayım bu arada
Sabah:
3yk yulaf bir sb süt pişirdim bşr avuç kuru üzüm bir buçuk ceviz çeyrek elma bşr tatlı kaşığı tarçın ekledim yedim

Öğlen:
Bir kase ezogelin çorbası iki kepçeydi küçük ama

Ara:
Bir Yeşilçay

Ara:
Yarım portakal

Akşam
5 yk kuru fasulye sususz
Bir yk pirinç pilavı
Biraz karışık turşu çok az yedim
2.5 litre içtim ama daha içiyorum
Spor da 400 mekik
50 bacak çekip bırakma
100 squat
100 iç bacak hareketi
50 topuk dokunma yaptım sırt üstü yatıp yapılıyor
50 iç bacak başka bir hareket
50 de masa pozisyonunda bacak çekip bırakma yaptım
100 kol çalıştım her kol için 50
200 de çember

yaa şu sporlar var ya, maşallah, bi gün yapayım ertesi güne gülemiyorum hatta nefes bile alamıyorum, ne güzel bişi aslında dimi, hiç kendime bakmıyorum bu ara, tam vakti yaza bomba olcaksın canım :)

oo harikasınız kaptanım :)

Tebrikler kaptanım
Yiğit düşmeyene değil,
Düştüğü yerden Kalkana denirmiş.
:KK9::KK9::KK9:

hahah, inan acaip gaza geldim şu an, bayıldım bu söze :)

Kaptanım sende menülerini yazsanda o 1700 nası gitmiş görsek belki bizede bi ışık olurdu :)
Merabalar herkese:KK54:
Hareketli, az kalorili, eksili bir gün olsun inşallah:21:
Merhaba cnm inşallah

benim de tecrübeyle sabit devam ettirebildiğim tek diyet kendisi. bi kere tatlısı var ya diyetin :KK53:

bende çok seviyom ama tatlı kısmına girmicem artık, tatlandırıcıdan soğudum iyice, yerine 2 kare bitter atcam ağzıma daha iyi :olamaz:

iyi toparlamışsın kaptanım maşallah:super: sen menü paylaşmıyor musun kaptanım ya hiç görmüyorum sanki kaptanlık forsunu mu kullanıyon yoksa :KK8:

:KK48::KK48::KK48:

Kızımın dengeler toptan değiştiği için daha bişey yapamadım uyursa yapıcam bişeyler ayağımda sallamaktan zaten bacaklarım kas yaptı aman cuma geliyorlar iki gün de temizlik yapıcam geldiklerinde de evde adım atacak yer olmuyor zaten bakalım artık yürüyüş planım var kızıma bakar sabah ben de giderim diyorum ama ben ne zaman yeltensem kendi gidiyor zaten kızımı bırakmak istemiyorum ben şimdi de anne diyor kendisine anne dedirtirse bu güne kadar hiç kavgamız olmadı ama çok kızarım ondan kızımıyalnız bırakamam :))

hahah zoeycim benimki de anne diyodu sonra bi baktım anane diyo anneyi bıraktı :) boşver sevsin kızın, tamamen kendin hakim olmaya çalışma, kendine de vakit ayır.

anaaam tüm gün bu mu matildacım?? yaaaa bende o günlere geri dönmek istiyorum ama vücudum hiç diyet modunda değil nalet :KK43: tüm gün bişi yemesem açlık hissetmiyodum ne güzel yaa, yaz gelsin iştahım gider o zaman benim :KK42:
Noldu kaçamak mı yaptın sen yine olmadımı sp wendicim çok umutsuz görüyorum seni hani yarış vardı noldu dün menüde yazmadın demi hadi toparlanma bakalım 2 gün kascaksın ayrıca yaza fit olcaz yazında mı diyet yapcan aa kızıyorum artık sana 5 ayda 2 kilo verilmez mi :)

merhaba canım, hastalıklardan kurtuldunuz mu? ben başımı kaldıramıyorum resmen yaa, sinüsler dolu ağrı yapıyo :KK43:
Kurtulduk çok şükür biliyosundur belki ama suya biraz karbonat ve tuz karıştırıp burnuna ver cnm sinüsleri temizliyor çok geçmiş olsun biranönce toparlarsın umarım

Back
X