Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

350 yeter mi ona emin olamadım şu an :110:
Yeter ya yetsin olmazsa :)

İyi cnm saol biraz kardesime de kizgin once bosanacam diye dava acti sonrada kocasina donmus

Amaan zaten en çok evlatlar yoruyo anneleri :( Allah huzur versin evlerimize.

bence de ebruşum innnnnşallah:dua: en son doğru düzgün dukan yaptığımda 98 i görmüştüm :KK51:

mevlütte de coştum deme :KK70:

Çoşmadım korkma :) sonra evde bi baktım çaklıt yiyom:(

dünkü menümü de yazayım onu unutmuşum

17.01.2017 Salı Menüm

Sabah
1 paket aç-bitir hindi salam
1 kupa çay

Ara
Sade Türk kahvesi

Öğle
2 tavuk pirzola
250 gr yoğurt

Ara
Çay
Kahve

Akşam
1 kutu ton balığı
lorlu yumurta (2 yumurtadan)
kahveli süt

su: 1,8 lt
spor: yok :KK43:

Owwwwww bu ne Harika bi menü böyle, bol eksiler gör şekerim :)

Ay olamıyorum ya sanki hep kilo alıyorum yemiyorum dikkat ediyorum ama sürekli bir mide bulantısı halindeyim ya yaptım keki güzel oldu biraz şeker eksiği var dur tarifini yazayım sen yaparsan bir çay bardağı keçiboynuzu pekmezi ekle bence ben tatlandırıcı koydum ama az olmuş
2 yumurta
4 yk tatlandırıcı bşr çay bardağı pekmezle değiştir
Bir sb yulafı çektim çekilmiş hali bir sb olucak
3 yk kepekli un sen kıvama göre ayarla
1 çb Hindistan cevizi
1 çb süt
2 yk kakao ben sevmiyorum kakao ya birdaha koymam muhtemelen mideme dokunuyor
Bir avuç bitter damla çikolata karıştır ver fırına güzel oldu valla diğerlerinden iyidir

Bende yapıyodum böle ama damla çikolata falan koymuyorum tabi :) ah eski zamanlar :)

Aynada halime bakınca korkuyorum görüntüden yeni çıkan saçlar falan ooo ölmüşüm resmen kv de geliyor ki allah allah misafir akını olacak hiç Zaman olmaz artık puffff
Amaan keyfini çıkar şekerim yaa, ben severim misafiri ama öle her gün her gün nasıl olur bilmem valla :(

Canım elimden geleni yapmaya calisiyorum. Eski halime gelemesemde fazlaliklarimdan kurtulup fit bir goruntuye sahip olmak istiyorum. Aslinda goruntuden cok saglik onemli. Daha 28 yasindayim sekerim 150 civari tansiyonumda 13 14-9 15-10 arasinda degisiyor. :stop:
Bu arada gecen gun yedigim icli kofteler kizartmaydi.:KK22:

Canım kan tahlillerinden mi hesaplama yaptın?
4 yıl once aclik kan sekerim 100 cikiyordu.Dr bide insulin hormonuna bakti.insulin direncin var demisti.
5 ay öncede aclik kan sekerim 150 civarı cikti.:stop:
Spor ve saglıklı beslenme sartt!! :KK6:

Bende netten hesaplamasına baktım çıkmadı bişi ama dahiliye uzmanımız normal kış şartlarında tatlı düşkünlüğü diyip dalga geçti benlen :)

kaptanım spor balıkesir'den sonra artık 3 gün kaldı hazırlık modundayım evde :KK6: o da olacak inşallah mekik squat ve yürüyüş yapıcam:rapci:

Way, kardeşinle yürüyün bol bol negzel.

Eki Görüntüle 1941455

tantuniyi illaki çift lavaşa sarıp yemek gerekmiyor :KK70: bugünkü öğle yemeğim :KK68:

Ooo Harika, bayılırım :)

Yeter ya yetsin olmazsa :)

Amaan zaten en çok evlatlar yoruyo anneleri :KK43: Allah huzur versin evlerimize.

Çoşmadım korkma :) sonra evde bi baktım çaklıt yiyom:KK43:

Owwwwww bu ne Harika bi menü böyle, bol eksiler gör şekerim :)

Bende yapıyodum böle ama damla çikolata falan koymuyorum tabi :) ah eski zamanlar :)

Amaan keyfini çıkar şekerim yaa, ben severim misafiri ama öle her gün her gün nasıl olur bilmem valla :KK43:

Bende netten hesaplamasına baktım çıkmadı bişi ama dahiliye uzmanımız normal kış şartlarında tatlı düşkünlüğü diyip dalga geçti benlen :)

Way, kardeşinle yürüyün bol bol negzel.

Ooo Harika, bayılırım :)
Bi de asli olsa Mersinde yemistim et tantuni

Menüm;
Uyanınca 400 ml ılık su

10:00
2 yk baharatlı lor
8 zeytin
Kk kadar ekmek ve cay

12:30
2 servis kasıgı kadar patatesli köfte
2 yk soganlı kıyma ve salata

18:00
1 kücük lahmacun
1 yk patatesli köfte
Yogurt ve salata

2 türk kahvesi
2 L su

30 dk yürüyüş

Anneler bir akıl verin ya kızım günde bşr biberon mama içiyor başka içiremiyoeum deli olucam zayıfladı ya 5 gündür böyle dişleri çıkıyor ondan diyorum ama kaç gün oldu of allahım ya :KK61:

Anneler bir akıl verin ya kızım günde bşr biberon mama içiyor başka içiremiyoeum deli olucam zayıfladı ya 5 gündür böyle dişleri çıkıyor ondan diyorum ama kaç gün oldu of allahım ya :KK61:
Anne sutu almiyormu ki ne mamasi yediriyosun agri kesici falan veriyorsan onun etkisi gecmeden yedirsen mi ki benim oglum 18 aylik hic emziremedim 11 ayliga kadar mama yedi ama normal yemegi sutten daha cok seviyo sutu zoraki iciriyorum

Ben hiç mama vermedim cnm bilemiyorum şimdi ama ek gıdayla takviye yapabilirsin yoğurt meyve filan

Anne sutu almiyormu ki ne mamasi yediriyosun agri kesici falan veriyorsan onun etkisi gecmeden yedirsen mi ki benim oglum 18 aylik hic emziremedim 11 ayliga kadar mama yedi ama normal yemegi sutten daha cok seviyo sutu zoraki iciriyorum
Kızım hiç emmedi 4.5 ay sağıp verdim sonra artık hem zor geldi hemde ve mmediğinden artık azaldı öyle sütüm vardı ki ilk bşr hafta gelmedi sma ondan mama verince tutmadı dişleri çıkıyor ondan diyorum ama kaç gün oldu sabah 7 de bir biberon içti başka yok kahvaltısını etti akşam yemek de yedi süt içmiyor ya deli olucam

Yapıyorum ama zayıfladı mama içmesi gerekiyor daha küçük ek gıda ne alabilir ki çok Can'ım sıkkın ya bir haftadır uyku uyumuyorum uyanır mama ister diye bekliyorum yok içmiyor
Canım dişin verdiği huzursuzluk ve iştahsızlıktır Yüksek ihtimalle
Geçici birşeydir yani
Üzme kendini
Zaten kendi derdi var
Senin stresin de yansır ona

Yapıyorum ama zayıfladı mama içmesi gerekiyor daha küçük ek gıda ne alabilir ki çok Can'ım sıkkın ya bir haftadır uyku uyumuyorum uyanır mama ister diye bekliyorum yok içmiyor
Kac aylikti ki benim oglumda dis cikarirken mamayi istemiyordu hem ishal falanda olmustu disler patlayinca duzeldi biberon rahatsiz ediyordur belki disini illa mama yedireceksen biraz kati yapip kasikla ver olmaz mi bende kasikla falan mamalar vermistim

Back
X