- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.541
Takım olarak 4. olmusuz kızlar, hepinizi tebrik ediyorum. Umarım bu sekilde devam ederiz.
0zlem
cim seni de bireyseldeki 3.lüğünden dolayı ayrıca tebrik ediyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım demiştim sana derece gelir diye, 3. Olmuşsun tebrik ediyorum :)0zlem
Tesekkür ederim kızlar..Takım olarak 4. olmusuz kızlar, hepinizi tebrik ediyorum. Umarım bu sekilde devam ederiz.
0zlem cim seni de bireyseldeki 3.lüğünden dolayı ayrıca tebrik ediyorum
![]()
Evet Can'ım Ağrı'lar bende de erken başlamıştı kemiklerim ayrılıyor sanki diyordum sürekli kolay da doğurdum inşallah sende kolaycacık doğurursun miniği kız mı erkek mi bu arada hiç sormadımAnca gördüm canimcim ya
Evet o benim de dikkatimi cekti başlangıç kilosu 74.5, bir hafta önce 73.5'tan 70'e düşmüş. 3 hafta 1 kilo son 1 hafta 3.5 kilo mi vermis ben de anlayamadim. Ya da aradaki haftalarda bildirim yapmadığı icin mi hem gec girdi listeye acaba? Bilemedim
Benim kemikler simdiden ayrılıyor ve ağrıyor insallah açılma da yeterince olur da kolaycacik dogururum :)
Ay o Ebru Şallı tum kilolu hamilelerin nefret sebebi olabilir bence. Tabi pankreasindan beslicek hic kilo almadi kadin nerdeyse, cocugun da bi yerden beslenmesi lazim
Ben tontik halimle mutluyum![]()
Selam kızlar ben iğrenç bşr sabaha uyandım kv ve kp ile biraz tartıştım eski meselelerden dolayı bayağı uzun bir olay eşimle de arkasından tartıştık defolup git lafından o kadar sıkıldım ki artık gitmeye karar verdim avukat tanıdığınız var mı acaba konu da açtım ama bura kanunlarını bilen birisine ihtiyacım var gerçekten tükendim artık diyete gerek yok zaten yiyemiyorum sıkıntıdan bişey yüzüm öyle kurumuş çökmüş ki kemiklerimin hepsi belli zayıflık değil bildiğin sıkıntı çöküşü çok mutsuzum sığınacak bir yere gerçekten çok ihtiyacım var mutsuz olduğum bir yerde hep aynı sabaha uyanıyorum sürekli keşke sabah olmasa diyorum her gece ağlamaktan artık bitkin düştüm buraya yazmak istemiyordum ama gerçekten çok bunaldım artık
Erkek canım. İnsallah dedigin gibi kolay bi dogum yasarım.Evet Can'ım Ağrı'lar bende de erken başlamıştı kemiklerim ayrılıyor sanki diyordum sürekli kolay da doğurdum inşallah sende kolaycacık doğurursun miniği kız mı erkek mi bu arada hiç sormadım
Değilim Can'ım sadece kendimi kandırıyorum ben hepsi bu hergün ağlıyorum kendime kızıyorum kendi ellerimle hayatımı mahvettim okudum ettim sadece sevdiğim için herşeyi bıraktım geldim şimdi ise elim kolum bağlı çaresizim işte hayatımı ben harap ettimKuzum biraz toparladın sanmıştım ben, iyiyiz falan diyodunnasıl mutlu olacaksan kızın ve sen öyle yap kuzucum, Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Amin inşallah Can'ımErkek canım. İnsallah dedigin gibi kolay bi dogum yasarım.
Bu arada üzüldüm yasadıklarına da, insallah hakkınızda hayırlısı olur![]()
Tebrikler cnmTesekkür ederim kızlar..
insaallah haftaya Cuma dereceye gireriz..![]()
Ah cnm ya Kıyamam gurbette bide ne zor.annenler veya bi akraba yok mu destek olabilecekSelam kızlar ben iğrenç bşr sabaha uyandım kv ve kp ile biraz tartıştım eski meselelerden dolayı bayağı uzun bir olay eşimle de arkasından tartıştık defolup git lafından o kadar sıkıldım ki artık gitmeye karar verdim avukat tanıdığınız var mı acaba konu da açtım ama bura kanunlarını bilen birisine ihtiyacım var gerçekten tükendim artık diyete gerek yok zaten yiyemiyorum sıkıntıdan bişey yüzüm öyle kurumuş çökmüş ki kemiklerimin hepsi belli zayıflık değil bildiğin sıkıntı çöküşü çok mutsuzum sığınacak bir yere gerçekten çok ihtiyacım var mutsuz olduğum bir yerde hep aynı sabaha uyanıyorum sürekli keşke sabah olmasa diyorum her gece ağlamaktan artık bitkin düştüm buraya yazmak istemiyordum ama gerçekten çok bunaldım artık
Evet ama yine sen düzeltebilirsin hiç bişi için geç değil kendini mutsuzluğa mahkum etme cnmDeğilim Can'ım sadece kendimi kandırıyorum ben hepsi bu hergün ağlıyorum kendime kızıyorum kendi ellerimle hayatımı mahvettim okudum ettim sadece sevdiğim için herşeyi bıraktım geldim şimdi ise elim kolum bağlı çaresizim işte hayatımı ben harap ettim
Öyle yapacağım Can'ım kızımla güzel bir hayat kuracağım kendimeEvet ama yine sen düzeltebilirsin hiç bişi için geç değil kendini mutsuzluğa mahkum etme cnm
Değilim Can'ım sadece kendimi kandırıyorum ben hepsi bu hergün ağlıyorum kendime kızıyorum kendi ellerimle hayatımı mahvettim okudum ettim sadece sevdiğim için herşeyi bıraktım geldim şimdi ise elim kolum bağlı çaresizim işte hayatımı ben harap ettim
Oh yarasın gitsin fazlalıklar :)Bugün 1,5 saat kadar koşturdum yürüyüş yaptım, kalksam 3 mil Leslie mi yapsam bi de :) spor yaptıkça enerji patlaması hissediyorum :)
İnş cnm bir kadının isteyip yapamayacağı hiç birşey yoktur biz anneyiz yeni hayatlar dünyaya getirip onları yetiştiren bizleriz allahın izniyle herşey yoluna girerÖyle yapacağım Can'ım kızımla güzel bir hayat kuracağım kendime
Canım üzme kendini..Herşeyin bir yolu bulunur. Eğer mutlu değilsen bebeğinide alır güzel bir hayat kurarsın kendine. Ama bu kadar yıpratma yazık..Selam kızlar ben iğrenç bşr sabaha uyandım kv ve kp ile biraz tartıştım eski meselelerden dolayı bayağı uzun bir olay eşimle de arkasından tartıştık defolup git lafından o kadar sıkıldım ki artık gitmeye karar verdim avukat tanıdığınız var mı acaba konu da açtım ama bura kanunlarını bilen birisine ihtiyacım var gerçekten tükendim artık diyete gerek yok zaten yiyemiyorum sıkıntıdan bişey yüzüm öyle kurumuş çökmüş ki kemiklerimin hepsi belli zayıflık değil bildiğin sıkıntı çöküşü çok mutsuzum sığınacak bir yere gerçekten çok ihtiyacım var mutsuz olduğum bir yerde hep aynı sabaha uyanıyorum sürekli keşke sabah olmasa diyorum her gece ağlamaktan artık bitkin düştüm buraya yazmak istemiyordum ama gerçekten çok bunaldım artık
Canım sen bilincli ve azimli bir bayansın herşeyin üstesinden gelebilirsin. Sakin kafayla düşününce en dogru kararı vereceksindir. Hayırlısı olsun..Öyle yapacağım Can'ım kızımla güzel bir hayat kuracağım kendime
Aaa sendemi bilmiyon tüü bizeBu arada yüzemeye başlıcam diyodun.. Ben de konustum bugun bı tesısle. ıstedıgım saatın seansları doluymus yarın gıdıp bı konusucam.
Sabahtan berı mayo bone filan bakıyom.. Öğreneyım yuzmeyı artık dimi.. Ne kadan da ayıp hem denizin kızı ol hem eşşek kadar ol,yıl olmuş 2017 ben dayanmışım 26yahala yüzme bilmiyom..
hemen öğrenmem lazım
![]()
1 yas degilde hastane cikisi falan olmadiydi 3 aylik tulumlardan basladiydikKız tosuncuk doğurmuşun sen1yaş kıyafetlerınden başladın herhalde giydirmeye.. maşallah paşaya
![]()
Normal dogum olsun diye bekledik her aksam 1km yol yurudum ama gelmediSüt ve pekmezi degil de muzu duymustumBen ilk zamanlarda bunu bilmeden habire muz yiyodum, cok da severim zaten
Kız sen normal dogum mu yaptın peki? Ben normal dogum istiyorum 4.5 kilo cocugu nasıl dogurcam normal dogumlaBence cok yemeyeyim o dediklerini
![]()
Evet canm tontisti cok ben 15 kilo aldiydim canmMaşallah canım.Tontişmiş. Ne güzel beslemişsin yaa..
Sen kaç kg aldın hamilelikte.
Kizim onlar bizm gibi patatis çuvalimi heryerlerine degerler tebi kurugabçık onlarKızlar pilatese başlamayı da düşündüğüm için işin piri ebru şallıyı araştırayım dedimm.. Kadın az önce gözlerimin önünde sırt üstü yatıyoken kaval kemiğini alnına değdirdiiiiii
![]()
Al gülüm ver gülüm platesin en zor tarafi nefes aaaaa veeeeBu da ekşiden mikemmmeel bi alıntıdır![]()
------- ppfffffffff nefesaaaağll veeğeerr... nefesaaaaaaağll veeeeeeğeerr -----------
- evet hanımlar şimdi de özellikle hamilelikte yapılması gereken bir hareket geliyor.. göbeğimizi kalçamıza değdiriyoruz.
- ebru hanım bu nasıl mümkün olucak; yani başarabilicek miyiz? yani tabi siz koskoca ykm'nin.. kim bilir ne ürünler vardır bu sez..
- eğer istersek olur hanımlar; ben mesela şu an üçüz taşıyorum ikisi pankreasımdan biri golgi cisimciğimden besleniyor. üstelik oldukça sağlıklı ve şimdiden sporc...
-- nefes aaaağğğll veeeeeeeerr --- nefesaaaaaalll vheeeeeeeeeğrrrrr----------- ccc nefesaaaalll ccc --- lan???---
- çek çek çek çek iiiice içeri çekiyoruz karnımızıııııı.. taa ki kalçamıza içerden değene kadar çekiyoruz eveet çok güzeeeell.. nefesaaaa...
- haaa ben de sandım ki.. evet çekiy...
- şimdi hanımlar özellikle ayak serçe parmağında selülit ve varis olanlar için geliştird...
----- nefes aaaaaaallll vheeeeeeeeeeeeğrrrrr -------
Su an yerde gülmekten kıvranarak yazıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Ördekcimmorordek bak sen hamilesin sana lazım bunlar
kadın pankreasıyla beslemiş yavrusunu
![]()
![]()