Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım demiştim sana derece gelir diye, 3. Olmuşsun tebrik ediyorum :) 0zlem 0zlem

Ben yanlılş anlamışım ya Özlem üçüncü olmuşş. :KK48:
0zlem 0zlem tebrikler canım.

Takım olarak 4. olmusuz kızlar, hepinizi tebrik ediyorum. Umarım bu sekilde devam ederiz.
0zlem 0zlem cim seni de bireyseldeki 3.lüğünden dolayı ayrıca tebrik ediyorum :KK9:
Tesekkür ederim kızlar..:KK9:

insaallah haftaya Cuma dereceye gireriz..:KK68:

Anca gördüm canimcim ya
Evet o benim de dikkatimi cekti başlangıç kilosu 74.5, bir hafta önce 73.5'tan 70'e düşmüş. 3 hafta 1 kilo son 1 hafta 3.5 kilo mi vermis ben de anlayamadim. Ya da aradaki haftalarda bildirim yapmadığı icin mi hem gec girdi listeye acaba? Bilemedim :KK64:

Benim kemikler simdiden ayrılıyor ve ağrıyor insallah açılma da yeterince olur da kolaycacik dogururum :)

Ay o Ebru Şallı tum kilolu hamilelerin nefret sebebi olabilir bence. Tabi pankreasindan beslicek hic kilo almadi kadin nerdeyse, cocugun da bi yerden beslenmesi lazim :KK70:
Ben tontik halimle mutluyum :anneadayı:
Evet Can'ım Ağrı'lar bende de erken başlamıştı kemiklerim ayrılıyor sanki diyordum sürekli kolay da doğurdum inşallah sende kolaycacık doğurursun miniği kız mı erkek mi bu arada hiç sormadım

Selam kızlar ben iğrenç bşr sabaha uyandım kv ve kp ile biraz tartıştım eski meselelerden dolayı bayağı uzun bir olay eşimle de arkasından tartıştık defolup git lafından o kadar sıkıldım ki artık gitmeye karar verdim avukat tanıdığınız var mı acaba konu da açtım ama bura kanunlarını bilen birisine ihtiyacım var gerçekten tükendim artık diyete gerek yok zaten yiyemiyorum sıkıntıdan bişey yüzüm öyle kurumuş çökmüş ki kemiklerimin hepsi belli zayıflık değil bildiğin sıkıntı çöküşü çok mutsuzum sığınacak bir yere gerçekten çok ihtiyacım var mutsuz olduğum bir yerde hep aynı sabaha uyanıyorum sürekli keşke sabah olmasa diyorum her gece ağlamaktan artık bitkin düştüm buraya yazmak istemiyordum ama gerçekten çok bunaldım artık

Selam kızlar ben iğrenç bşr sabaha uyandım kv ve kp ile biraz tartıştım eski meselelerden dolayı bayağı uzun bir olay eşimle de arkasından tartıştık defolup git lafından o kadar sıkıldım ki artık gitmeye karar verdim avukat tanıdığınız var mı acaba konu da açtım ama bura kanunlarını bilen birisine ihtiyacım var gerçekten tükendim artık diyete gerek yok zaten yiyemiyorum sıkıntıdan bişey yüzüm öyle kurumuş çökmüş ki kemiklerimin hepsi belli zayıflık değil bildiğin sıkıntı çöküşü çok mutsuzum sığınacak bir yere gerçekten çok ihtiyacım var mutsuz olduğum bir yerde hep aynı sabaha uyanıyorum sürekli keşke sabah olmasa diyorum her gece ağlamaktan artık bitkin düştüm buraya yazmak istemiyordum ama gerçekten çok bunaldım artık

Kuzum biraz toparladın sanmıştım ben, iyiyiz falan diyodun :( nasıl mutlu olacaksan kızın ve sen öyle yap kuzucum, Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Evet Can'ım Ağrı'lar bende de erken başlamıştı kemiklerim ayrılıyor sanki diyordum sürekli kolay da doğurdum inşallah sende kolaycacık doğurursun miniği kız mı erkek mi bu arada hiç sormadım
Erkek canım. İnsallah dedigin gibi kolay bi dogum yasarım.
Bu arada üzüldüm yasadıklarına da, insallah hakkınızda hayırlısı olur :(

Kuzum biraz toparladın sanmıştım ben, iyiyiz falan diyodun :KK43: nasıl mutlu olacaksan kızın ve sen öyle yap kuzucum, Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Değilim Can'ım sadece kendimi kandırıyorum ben hepsi bu hergün ağlıyorum kendime kızıyorum kendi ellerimle hayatımı mahvettim okudum ettim sadece sevdiğim için herşeyi bıraktım geldim şimdi ise elim kolum bağlı çaresizim işte hayatımı ben harap ettim

Tesekkür ederim kızlar..:KK9:

insaallah haftaya Cuma dereceye gireriz..:KK68:
Tebrikler cnm
Ah cnm ya Kıyamam gurbette bide ne zor.annenler veya bi akraba yok mu destek olabilecek

Değilim Can'ım sadece kendimi kandırıyorum ben hepsi bu hergün ağlıyorum kendime kızıyorum kendi ellerimle hayatımı mahvettim okudum ettim sadece sevdiğim için herşeyi bıraktım geldim şimdi ise elim kolum bağlı çaresizim işte hayatımı ben harap ettim
Evet ama yine sen düzeltebilirsin hiç bişi için geç değil kendini mutsuzluğa mahkum etme cnm

Olsun canım, hiç bir şey için geç değil, mutsuzluğa mahkum etme kendini ve kızını.

Canım üzme kendini..Herşeyin bir yolu bulunur. Eğer mutlu değilsen bebeğinide alır güzel bir hayat kurarsın kendine. Ama bu kadar yıpratma yazık..

Bu arada yüzemeye başlıcam diyodun.. Ben de konustum bugun bı tesısle. ıstedıgım saatın seansları doluymus yarın gıdıp bı konusucam.
Sabahtan berı mayo bone filan bakıyom.. Öğreneyım yuzmeyı artık dimi.. Ne kadan da ayıp hem denizin kızı ol hem eşşek kadar ol,yıl olmuş 2017 ben dayanmışım 26ya:olamaz: hala yüzme bilmiyom.. :KK12: hemen öğrenmem lazım :rolleyes:
Aaa sendemi bilmiyon tüü bize :KK4:
Benm mayom hazir bone ve gozluk alcam kışın ortasinda nerden bulcam onuda bilmiyom :-) 16 subatta basliyom ben bogulmadan ogrensem bari:KK70:
Kız tosuncuk doğurmuşun sen :KK70: 1yaş kıyafetlerınden başladın herhalde giydirmeye.. maşallah paşaya :nazar::KK45:
1 yas degilde hastane cikisi falan olmadiydi 3 aylik tulumlardan basladiydik:KK48:
Süt ve pekmezi degil de muzu duymustum :KK48: Ben ilk zamanlarda bunu bilmeden habire muz yiyodum, cok da severim zaten :KK72:
Kız sen normal dogum mu yaptın peki? Ben normal dogum istiyorum 4.5 kilo cocugu nasıl dogurcam normal dogumla :KK48: Bence cok yemeyeyim o dediklerini :KK48:
Normal dogum olsun diye bekledik her aksam 1km yol yurudum ama gelmedi :110:
40+1 de sezeryan oldum mecburen gelmeyince :KK46:6 kilo normal doguranlarda varda onemli olan cati :KK70:

Kızlar pilatese başlamayı da düşündüğüm için işin piri ebru şallıyı araştırayım dedimm.. Kadın az önce gözlerimin önünde sırt üstü yatıyoken kaval kemiğini alnına değdirdiiiiii :eek::eek::KK35::KK35:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kizim onlar bizm gibi patatis çuvalimi heryerlerine degerler tebi kurugabçık onlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu da ekşiden mikemmmeel bi alıntıdır :KK70: :KK70:

------- ppfffffffff nefesaaaağll veeğeerr... nefesaaaaaaağll veeeeeeğeerr -----------
- evet hanımlar şimdi de özellikle hamilelikte yapılması gereken bir hareket geliyor.. göbeğimizi kalçamıza değdiriyoruz.
- ebru hanım bu nasıl mümkün olucak; yani başarabilicek miyiz? yani tabi siz koskoca ykm'nin.. kim bilir ne ürünler vardır bu sez..
- eğer istersek olur hanımlar; ben mesela şu an üçüz taşıyorum ikisi pankreasımdan biri golgi cisimciğimden besleniyor. üstelik oldukça sağlıklı ve şimdiden sporc...
-- nefes aaaağğğll veeeeeeeerr --- nefesaaaaaalll vheeeeeeeeeğrrrrr----------- ccc nefesaaaalll ccc --- lan???---
- çek çek çek çek iiiice içeri çekiyoruz karnımızıııııı.. taa ki kalçamıza içerden değene kadar çekiyoruz eveet çok güzeeeell.. nefesaaaa...
- haaa ben de sandım ki.. evet çekiy...
- şimdi hanımlar özellikle ayak serçe parmağında selülit ve varis olanlar için geliştird...
----- nefes aaaaaaallll vheeeeeeeeeeeeğrrrrr -------

Su an yerde gülmekten kıvranarak yazıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ördekcim morordek morordek bak sen hamilesin sana lazım bunlar :KK70: kadın pankreasıyla beslemiş yavrusunu :KK70: :KK70:
Al gülüm ver gülüm platesin en zor tarafi nefes aaaaa veeee :KK70:hic beceremem beynim patlicak gibi kipkirmiziii oluurum hep :-)

Back
X