• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba ben de bu takıma katıldım teşekkur ederim.calışıyorum yalnız yaşıyorum.3-4 sene önceye kadar 65 kiloydum.dışardan söyle makarna abur cubur derken 2 senede 26 kilo aldım.şaka gibi.şimdi 7 kilo verdim ve bende yarışmaya katılmaya karar verdim.şu an evde tartım yok ama hastanede calışıyorum gider gitmez tartılıp net kilomu yazarım.şuan 84 kusur kiloyum.herkese başarılar

matilda34 matilda34 yine koptun güzelim. Biraz toparlaya bildin mi? Şimdi nasılsın?

medusa38 medusa38 sen nasılsın canım?? Şifa orucuna bu hafta mı başlayacaktın?

@0zlem sen nasılsın canım. Kilo durumunda değişiklik var mı??

@wendigo yine uğramadın rakibem.. Yoksa 59 oldun da bana süpriz mi yapcan??

toplight toplight kaptanım kolunuz nasıl oldu??

morordek morordek kilon sabitmiş ne güzel gidiyorsun..

@gulsayszey sende durumlar nasıl?

servey servey kilo bildirimini merakla bekliyorum.

@TopaLsoLucaNn uğramıyorsun bu ara bi sıkıntı yok değil mi??

@fattofit85 sende şifa orucuna başlayacam demiştin.Nasıl gidiyor??
Canım haftasonundan artı cıkardım hep hem de 1,5-2 kg cıvarı ama pazarı cok erken kapatınca aksam 5 de dengeledım şükürr inş cunaya hedef tamamdır spor yaptıgım için her hafta 600 gr vermek hedefımm

merhaba ben de bu takıma katıldım teşekkur ederim.calışıyorum yalnız yaşıyorum.3-4 sene önceye kadar 65 kiloydum.dışardan söyle makarna abur cubur derken 2 senede 26 kilo aldım.şaka gibi.şimdi 7 kilo verdim ve bende yarışmaya katılmaya karar verdim.şu an evde tartım yok ama hastanede calışıyorum gider gitmez tartılıp net kilomu yazarım.şuan 84 kusur kiloyum.herkese başarılar
Hoşgeldiiin :)
Öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor.
Ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, araştırma görevlisiyim. Hedef kilon nedir onu da yazar mısın? Başlangıç kilonu da yarın sabah aç karnına tartılırsan o şekilde tam net olarak kaydedelim ;)

Hoşgeldin canım. İlk sayfadaki kuralları kabul etmen lazım.Kaptanımızda yazmış zaten :))

Kaçamağım var ama akşam toparladım. Erkende kapadım dükkanı :))
Eşim benim için hazırlamıştı hayır diyemedim.
Kahvaltı:
1 patatesten kızartma
1 haş yumurta
5 zeytin
Öğle:
1 haş yumurta -2 zeytin
Akşam:
Bonfile salata
Aralarda 1 litre sulandırılmış yeşil çay içtim.

Yeni arkadaslar hosgeldiniz bende bebek uyutuyorum bir musait olamadim yenilere tanitayim biraz kendimi eylul ayinda takima gelmistim 90 kg olarak 51 kg da gecen haftalarda mezun oldum.38 yasindayim iki oglum var atanamayan tarih ogretmeniyim pek alisamasanda kaptan yardimcilarindan biriyim. Koruma asamasinda hala buralardayim ve bu bahara gecis doneminde pek basarili oldugum soylenemz :-)
Canım benim maşallah çok güzel vermişsin boyun kaç merak ettim :)
Bende 38 yaşındayım

İyi akşamlar kızlar ben bugün araniza katıldım paylaştıklarınızi okuyorum ve not alıyorum

Bugünkü menumu paylasayim

Sabah 10 da
Peynir + zeytin 2 ince dilim ekmek
Bir bardak meyve suyu

Öyle 1 de
Bir fincan 2 si birarada neskafe

Saat 4 de
Kayisili form çayı bir fincan

Akşam yemeği 7 de
Mercimek çorbası
Balık salata
Az az yedim ekmeksiz

Ve gün içinde 2 buçuk lt ılık su
Ve yarım saat leslie yapacağım

İyi akşamlar kızlar ben bugün araniza katıldım paylaştıklarınızi okuyorum ve not alıyorum

Bugünkü menumu paylasayim

Sabah 10 da
Peynir + zeytin 2 ince dilim ekmek
Bir bardak meyve suyu

Öyle 1 de
Bir fincan 2 si birarada neskafe

Saat 4 de
Kayisili form çayı bir fincan

Akşam yemeği 7 de
Mercimek çorbası
Balık salata
Az az yedim ekmeksiz

Ve gün içinde 2 buçuk lt ılık su
Ve yarım saat leslie yapacağım
Bence ilk gune gore gayet güzel bi menu canım ;)

İyi akşamlar, bugünkü menüm :kk77:

Kahvaltı: 1 porsiyon yarım yağlı sütle nesfit kırmızı meyveler

Ara: ıhlamur ve yarım yağlı sütlü filtre kahve x 2

Öğle: 1 kase köz kırmızı biber çorbası
140 gr ton balığı ve 2 etimek

Ara: maden suyu x 2

Akşam: 150 gr et döner
1 turp, 1 havuç, birkaç çeri domates
Yarım tam buğday lavaş

Gece de Rezene vb birşeyler içerim, 1 kase de yoğurt yiyebilirim.
Herhalde 1,5 lt su içmişimdir.

43 dk ekiptik bisiklet kullandım, çocuklarda erken uyursa Jillian yapmayı düşünüyorum.

Kızlar hep merak etmişimdir. Bu günlük su miktarına içtiğimiz çaylar kahveler falan dahil oluyor mu?

Teşekkürler canım benim
Bu arada allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Tesekkur ederim canım insallah :KK200:
İyi akşamlar, bugünkü menüm :kk77:

Kahvaltı: 1 porsiyon yarım yağlı sütle nesfit kırmızı meyveler

Ara: ıhlamur ve yarım yağlı sütlü filtre kahve x 2

Öğle: 1 kase köz kırmızı biber çorbası
140 gr ton balığı ve 2 etimek

Ara: maden suyu x 2

Akşam: 150 gr et döner
1 turp, 1 havuç, birkaç çeri domates
Yarım tam buğday lavaş

Gece de Rezene vb birşeyler içerim, 1 kase de yoğurt yiyebilirim.
Herhalde 1,5 lt su içmişimdir.

43 dk ekiptik bisiklet kullandım, çocuklarda erken uyursa Jillian yapmayı düşünüyorum.

Kızlar hep merak etmişimdir. Bu günlük su miktarına içtiğimiz çaylar kahveler falan dahil oluyor mu?
Ben senin menunu de begendim canım, zamanla ogle ve akşamki karbonhidratlari (lavas etimek falan) kaldırabilirsin. Miktarı cok degil su anda.
Su miktarina cay kahveyi dahil etmiyoruz :)

İyi akşamlar herkese, bende aranıza katılmak ve kilo vermek istiyorum. Çok çok iistiyorum :)
Efenim ben 36 yaşında, iki çocuk annesi (biri hala ane sütü alıyor), maalesef 86 kilo, aynada kendini görünce şok geçiren biriyim. :olamaz:
Veee Karar defterinizi; Okudum, kabul ettim. :)
Hoşgeldin cnm bende 36 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var

Back
X