- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #233.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü Menüm
Sabah
08.00 2 kuru kayısı, 1 bardak sıcak su, 1 çay kaşığı zeytin yagi
10.30
1 yumurtadan omlet
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 şekersiz çay
Ara
12.30 Yeşilçay
Ara
2 sade kahve, 2 ceviz, 10 kuru üzüm
Akşam
18.30
2 haşlanmış yumurta
1 kase salata
3 cerry domates
Birazdan form çayı içeceğim
Su 2.5 litre
Spor 1 mil leslie, Jillian level 1, 1 saat yürüyüş (hava süperdi, bahar gelmiş artık)
Bu cuma sonuç harika olacak inşallah wc.nin azizliğine ugramazsam
Porsiyonları büyük tutmadan baklagillere yöneltebilirsin canım.Kızlar et, tavuk, balık pek sevmiyorum. Sabah akşam yumurta da tiksindirmeye başladı. Ne yicem ben
Biliyorum onu bir ara almıstım onada alısmak iyi degil diyorlar bagırsakları tembellestiryormus ki benimkiler zaten tembel daha ne kadar tembellescek dimi?Tatlim dogadanin kayisi çayı var o çok iyi bir de açlık otu var aktardan alabilirsin akşam iç sabaha mutlaka tüm sorunun çözülür :)
Aaa gerçekten mi? Tam tersi biliyordum ben.Canım muz daha çok kabız yapar ya![]()
Valla şimdilik kullanıyorum ben yoksa diyete başlayınca hiç tuvalete çıkamıyorum haftrca hedefime ulaşınca yavaş yavaş birakicamBiliyorum onu bir ara almıstım onada alısmak iyi degil diyorlar bagırsakları tembellestiryormus ki benimkiler zaten tembel daha ne kadar tembellescek dimi?
![]()
Malesef ki öyle cnmAaa gerçekten mi? Tam tersi biliyordum ben.
Malesef ki öyle cnm![]()
Onlarda öyle bir fayda görmedim amaPeki bu activia lar var hani, iyi gelebilir mi? Bir ara eşim kullanıyordu. O memnun kalmıştı.0zlem
Çok yoğun gectı canım donemedımmm ama denk gelırız bır daha mutlakaasabah yersin 1dilim benden izin sana görüşemedik bursada
Cuma kac kiloydun?Günaydın sanırım bana spor yaramıyor 87.9 geldim![]()
88dim cnmGunaydınn
Cuma kac kiloydun?
Yanlış birşeyler var ya mutsuz oldum benBende Cuma 76 kiloydum. Simdi 75.9![]()
Günaydınnn :)Günaydınlarrr :)