Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ydaları Nelerdir?
  • Vücutta oluşan yağları çözer ve yeniden oluşmasını engeller
  • Tokluk hissi vererek kilo vermede yardımcıdır.
  • Mide rahatsızlıklarına iyi gelir.
  • Metabolizmayı hızlandırması sebebiyle kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Açlık otu doğal müshil olarak da bilinen bir bitkidir.
  • Tansiyonu düzenleyici etkisi vardır özellikle yüksek tansiyonu olan hastalara önerilmektedir.
  • Böbrek kumu döken hastalar için dökmeyi kolaylaştırıcı bir bitkidir.
  • Bağırsak parazitlerini önleyici etkisi vardır.
Açlık Otunun Zararı Var Mı?
Açlık otunun bazı hastalarda ishale yol açtığı görülmüştür. Bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Ancak metabolizmayı ve bağırsakları çok hızlı çalıştırması nedeniyle fazla tüketilmemesi gerekir. İshal olmak istemeyen kişilerin bu otu çok fazla tüketmemesi tavsiye edilmektedir.

Hazırlayacağınız bu çay sayesinde hiç bir kimyasal maddeye maruz kalmadan tamamen doğal yöntemlerle kilo verebilirsiniz. Kilo vermenin yanında bir çok yararı olduğu da aşikar.
Boyle açıklayayım dedim :)

Vaaay çok iyi duruyor, emzirirkende içilebiliyorsa bende deneyeyim, sen memnun musun canım? Yani faydası oluyor mu?

Kızlar bu da benim bugünkü adımım. Ama dün gece yaptığım eliptiğin de bir kısmı dahil sanıyorum :KK54:

Eklentiler

• IMG_4830.webp
    IMG_4830.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 31
Vaaay çok iyi duruyor, emzirirkende içilebiliyorsa bende deneyeyim, sen memnun musun canım? Yani faydası oluyor mu?
Emzirirken içilir mi bilmiyorum ben diyet yaparken fena kabız oluyorum ondan geceleri 1 bardak iciyorum sabah karın ağrısıyla tuvalete koşuyorum ama bence içme emzirirken :(

Bende jillian yapıyordum ama bana da ağır geldi canım, artık kilodan mı hanlıktan mı bilmiyorum ama Leslie ile yürümek daha kolayıma geliyor.
ben hergun spor yaptığımı sanıyordum jillian yapana kadar. jilliandan sonrada direnç lastiği ile kol çalışıyordum ondan da olabilir her yerim ağrıdı. leslie abla candır. 75e kadar leslie abla sonra jillian bacı ile takılırım diyorum :KK70::KK70::KK70:

Kahvaltı:
4 sigara böreği
40-45 gr kadar peynir
Patates kızartması (10-12 adet falan)
Zeytin
Şekersiz 2 kupa çay

Ara:
Şekersiz kahve
Muzlu pasta (3 çatal falan alıp bıraktım, arkadaşım kahvaltıya davet etmişti, senin için yaptım deyince kıramadım)

Öğle:
120 gr ton balığı

Ara:
Şekersiz sütlü filtre kahve
4 cicibebe

Akşam:
Yarım kadınbudu
2 mücver
2 zeytinyağı yaprak sarması
10-12 tane Halep köftesi (bulgurdan yapılan acı ve mini mini köfteler)
1 bardak ayran

Spor:
Burn body fat 2 mile
40 dk eliptik bisiklet

Su: 2,5 litreyi geçtim.

Ben bugün erken yatar kızlar, hepinize kocaman kocaman öpücükler, sevgiler :KK36::KK36::KK36:

ben hergun spor yaptığımı sanıyordum jillian yapana kadar. jilliandan sonrada direnç lastiği ile kol çalışıyordum ondan da olabilir her yerim ağrıdı. leslie abla candır. 75e kadar leslie abla sonra jillian bacı ile takılırım diyorum :KK70::KK70::KK70:
Ay evet ya o nedir öyle hopla zıpla, yat şınav çek falan :-)
Yok anacım pek şu sıralar benlik değil anladım ama belki bende senin gibi biraz kilo verir ve kondisyonum artarsa denerim yine. :cool:

Artık iyice çabuk yorulmaya başladım. Eve geldim yemekten sonra sızıp kalmışım resmen. Anca uyandım simdi de uyumaya devam edicem. Bu ara okulda yogun geciyor gunlerim. Şu mart ayı biteydi sağ salim, iyiydi...
ALLAH yardımcın olsun. son gunler gercekten zor geciyor. birde doktorlar bosu bosuna demiyor normal calisma 32. haftay kdar. sonrasi rapor diye. cunku 32den sonra birden ağırlayabiliyorsun. ben kızımda çalışabilir raporu aldim ve 2 hafta sonra raporu iptal ettirdik. dayanacak guc kalmamisti.
Kahvaltı:
4 sigara böreği
40-45 gr kadar peynir
Zeytin
Şekersiz 2 kupa çay

Ara:
Şekersiz kahve
Muzlu pasta (3 çatal falan alıp bıraktım, arkadaşım kahvaltıya davet etmişti, senin için yaptım deyince kıramadım)

Öğle:
120 gr ton balığı

Ara:
4 cicibebe

Akşam:
Yarım kadınbudu
2 mücver
1 bardak ayran

Spor:
Burn body fat 2 mile
40 dk eliptik bisiklet

Ben bugün erken yatar kızlar, hepinize kocaman kocaman öpücükler, sevgiler :KK36::KK36::KK36:
menüyü gorunce afiyet seker olsun löp löp et olsun diyesim geldi. neyse et olmasin ama afiyet olsun :KK70:

bugün yedi mart artvinin kurtuluşu avm açılısı vardı kendime izin verdim bir seferlik

sabah:
haş bir yumurta
bir haş patates
iki üç cherry domates

ara: orta türk kahvesi

akşam:
bir küçük boy pizza
bi küçük bardak fanta

ara : bir şekersiz türk kahvesi
2 litre su

Kahvaltı:
4 sigara böreği
40-45 gr kadar peynir
Zeytin
Şekersiz 2 kupa çay

Ara:
Şekersiz kahve

Öğle:
120 gr ton balığı

Ara:
4 cicibebe

Akşam:
Yarım kadınbudu
2 mücver
1 bardak ayran

Spor:
Burn body fat 2 mile
40 dk eliptik bisiklet

Masallah yani menu hic diyet menusune benzemiyor :KK12: Hiç begenmedim, olmamış. Carsamba ve perşembe cok sıkı tutmalısın..
bugün yedi mart artvinin kurtuluşu avm açılısı vardı kendime izin verdim bir seferlik

sabah:
haş bir yumurta
bir haş patates
iki üç cherry domates

ara: orta türk kahvesi

akşam:
bir küçük boy pizza
bi küçük bardak fanta

ara : bir şekersiz türk kahvesi
2 litre su
Oh oh bir șen menü de burda, o pizzayı yakacak bir spor olsaydı bari...
Arkadaslar kendinize gelin lutfen yaa :duduk:

ALLAH yardımcın olsun. son gunler gercekten zor geciyor. birde doktorlar bosu bosuna demiyor normal calisma 32. haftay kdar. sonrasi rapor diye. cunku 32den sonra birden ağırlayabiliyorsun. ben kızımda çalışabilir raporu aldim ve 2 hafta sonra raporu iptal ettirdik. dayanacak guc kalmamisti.
Sağol canım aslında bence de 32 cok mantıklı ama bu sefer de doğum sonrasına izin kalmıyor maalesef. O yuzden cogu kişi 37'ye kadar çalışmayı tercih etmek durumunda kalıyor. Ben de öyle yapma niyetindeyim ama bakalım buyuk ihtimal nisan ayında artık gitmem okula. Bizim işimiz gereği pek ofis saatlerine dikkat etmiyorlar Allah'tan. Haftada 1 gün gitmesem de oluyor okulda işim yoksa. Surekli mesai yapmak zorunda kalsam belki de çıkardım bu hafta izne.

Gunaydin hanimlar.. Gece sizmisim spordan sonra da ben yattiktan sonra yazilanlari gorunce gozum acildi simdi birden..
Gune sert bi uyariyla baslayip kötü kaptan olayim ben bari :stop:
Canlar gun icinde yaptiginiz o diyet disi beslenmeleri kendinize ceza verip yakmaya calismaniz da bi gelisme saglikli beslenme disiplini altinda ama menulerin totalinde emin olun günü kurtarmis olmuyosunuz bence-tek kalem minik bi cisslardan bahsetmiyorum-
2gun masallah deyince cumaya dogru sapitiyo menuler. Lutfen biraz daha dikkatli olun.
Dost aci soyler havalar isiniyo cikar tisortler yakinda sonra vay heryerimiz portluyo diye aglamayin. Kendinize ödül ÖĞÜNÜ lutfen ödül günü koymayin, bu da sadece cuma olsun.
Artik hafta ortasi boyle bol kacamakli menuler gorursem daha farkli yaklasicam sonra darilmayalim birbirimize..
Amaçlar birlikte guzelliklere imza atmak hedeflerimize daha istikrarlı sarilalim hep birlikte,hepinizi cok seviyorum,
Gune baslamadan sesim ulasir size umarim

Sağol canım aslında bence de 32 cok mantıklı ama bu sefer de doğum sonrasına izin kalmıyor maalesef. O yuzden cogu kişi 37'ye kadar çalışmayı tercih etmek durumunda kalıyor. Ben de öyle yapma niyetindeyim ama bakalım buyuk ihtimal nisan ayında artık gitmem okula. Bizim işimiz gereği pek ofis saatlerine dikkat etmiyorlar Allah'tan. Haftada 1 gün gitmesem de oluyor okulda işim yoksa. Surekli mesai yapmak zorunda kalsam belki de çıkardım bu hafta izne.
çalışan kadın anne olmak istediğinde maalesef hep aynı zorluklarla karşılaşıyor. dediğin gibi bebeğine 1 hafta bile fazla bakabilmek uğruna o eziyete katlanmak istiyor. benim gebelik tansiyonum varmış. kendi doktorum lütfedip tansiyon almadığı için bilmiyorduk. doktor 20gün tatile gidince ben son günler diye telaş yaptım. kontrole de arkadaşımın doktoruna gittim. bana kızdı ve hastaneye yatırdı. tansiyonum 15/10du. bizim rapor ondan bozuldu yani. ALLAH sana dayanma gücü versin. sağlık versin. Umut'cuğu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşALLAH :)

Back
X