Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyyyyyyyyy ne vefalıymışsın kız sen bensiz doğurmıcaktın demek..:KK200::anneadayı::KK15:döndüm şükür özledim valla hepinizi..
ağırlaşmışsındır artık yoksa hala taş gibimisin varya hani şu internet yıldızları kadınlarda sadece azcık göbek var heryer kas öyleyim deme sakın..:KK70:
Tabi kız öyle bırakıp gittin bi anda dedim organigimden dogum taktikleri almadan gitmem doguma falan :D Öyle vefalıyım iste yaa :KK200:
Göbek göge dogru yukseliyor bence :) Bak dur profilimde foto var, seni de görebilenlere ekleyeyim de bak son halime :) Gerci 2 hafta falan oldu onu yukleyeli, cogu var azı yok yani :D

Tabi kız öyle bırakıp gittin bi anda dedim organigimden dogum taktikleri almadan gitmem doguma falan :KK70: Öyle vefalıyım iste yaa :KK200:
Göbek göge dogru yukseliyor bence :) Bak dur profilimde foto var, seni de görebilenlere ekleyeyim de bak son halime :) Gerci 2 hafta falan oldu onu yukleyeli, cogu var azı yok yani :KK70:
anam ben ikisinide sezaryan oldum normal doğum değilki benimkiler taktik vereyim oy oyyyy takımımızın erkeği geliyo az kaldı desene inşallah sağlıkla..:KK46:

anam ben ikisinide sezaryan oldum normal doğum değilki benimkiler taktik vereyim oy oyyyy takımımızın erkeği geliyo az kaldı desene inşallah sağlıkla..:KK46:
Olsun her türlü destege açığım ben :)
Geliyor tabi Umutcuk, gümbür gümbür geliyor valla, her akşam cosuyor içeride, cıkarın beni der gibi :D

Kızlar merhaba, yollardayım kongre için Dalaman'a doğru gidiyorum bakalım :) bi kaç gün beni idare ediverin, kilo konusunda şu ara tartıyı yicem resmen, çok tatlış gösteriyo :) otelde de protein ağırlıklı beslenirsem haftaya girerim belki listeye belli mi olur :) önemli şeylerde beni mutlaka etiketleyin gözümden kaçmasın :)

Olsun her türlü destege açığım ben :)
Geliyor tabi Umutcuk, gümbür gümbür geliyor valla, her akşam cosuyor içeride, cıkarın beni der gibi :KK70:
adı belli oldumu umut mu ayy zor olur son haftalar allah kolaylık versin canım ..
eskilerden pek kimse yok gibi en son haftaki listeye baktım bir kaç kişi kalmış herkes nerelerde sevgili laz ortim inatettimolacak inatettimolacak kısaca özet geç bakalım sen bana

Kızlar merhaba, yollardayım kongre için Dalaman'a doğru gidiyorum bakalım :) bi kaç gün beni idare ediverin, kilo konusunda şu ara tartıyı yicem resmen, çok tatlış gösteriyo :) otelde de protein ağırlıklı beslenirsem haftaya girerim belki listeye belli mi olur :) önemli şeylerde beni mutlaka etiketleyin gözümden kaçmasın :)
ben geldim dahada önemli bir şe yok :KK70::KK70::KK70: adını öğrenmeden gitmicem:KK70::KK70::KK70:

Tamamdır canım benim denemiyim ozaman çok teşekkür ederim..
Arkadaşlar doğru söylüyorsunuz sağlık en başta leslie ile devam edeceğim inşallah
:KK19::KK19::KK5:
Kız sana nooldu :( niye ban yedi hatunumuz??
ben geldim dahada önemli bir şe yok :KK70::KK70::KK70: adını öğrenmeden gitmicem:KK70::KK70::KK70:

Aaa nilgünüm gelmiş, hoşgeldin kuzum :) adımı söyledim, eski etiketlerine bak :)

Hadi iyi yolculuklar
Ben inanıyorum bu sefer gireceksin listeye, Dalaman sana iyi gelecek :KK48:
adı belli oldumu umut mu ayy zor olur son haftalar allah kolaylık versin canım ..
eskilerden pek kimse yok gibi en son haftaki listeye baktım bir kaç kişi kalmış herkes nerelerde sevgili laz ortim inatettimolacak inatettimolacak kısaca özet geç bakalım sen bana
Evet canım adı Umut olsun dedik :) Simdiden agırlastım bence, son haftaları düsünemiyorum :olamaz:
Eskilerden ebrusonmez ebrusonmez var, hatta onu gecen hafta mezun ettik yaa :) Sen gittiginde kimler vardı başka hatırlamıyorum ki :) Yeni üyeler cogunlukta :)

aman tanrım kimler gelmiş kız daha dün inatettimolacak inatettimolacak a seni sordum var mı nilgünün numarası diye nasılsın tatlım çok özlettin merak ettirdin kendini
Yapistim yakasina,musallat oldum dün tuttum getirdim kaptanim :D
Kiz yuzmeye gidicem simdi aksama ozet gecerim ben sana ;)

Hadi iyi yolculuklar
Ben inanıyorum bu sefer gireceksin listeye, Dalaman sana iyi gelecek :KK48:

Evet canım adı Umut olsun dedik :) Simdiden agırlastım bence, son haftaları düsünemiyorum :olamaz:
Eskilerden ebrusonmez ebrusonmez var, hatta onu gecen hafta mezun ettik yaa :) Sen gittiginde kimler vardı başka hatırlamıyorum ki :) Yeni üyeler cogunlukta :)
Adı ile doğup adı ile uzun uzun iyi bir hayat yaşasın inşallah çok güzel bir isim bulmuşsun..
Ay ebru bile mezun olduysa öleyim ben bir o bir bendim demirbaş tuyyy yazıklar olsun bana..:D

çok şükür işte ne kadar iyi olunursa o kadar iyi diyelim iyi olalım ..döndüm şükür kavuşturana sen nasılsın kaptanım oğlanlar nasıl eşin nasıl?
iyiyiz tatlım allaha şükür seni özlemek dışında hepimiz iyiyiz
ben söyleyeyim dayanamadı wendy wendy gecen hafta ismini söyledi vesile kocaman yazayımda gözden kaçmasın

Back
X