- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #233.361
hahah yine kendi kendime konuşuyorum ee ne demişler can çıkar huy çıkmaz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi kız öyle bırakıp gittin bi anda dedim organigimden dogum taktikleri almadan gitmem doguma falanayyyyyyyyyyy ne vefalıymışsın kız sen bensiz doğurmıcaktın demek..döndüm şükür özledim valla hepinizi..
ağırlaşmışsındır artık yoksa hala taş gibimisin varya hani şu internet yıldızları kadınlarda sadece azcık göbek var heryer kas öyleyim deme sakın..![]()
anam ben ikisinide sezaryan oldum normal doğum değilki benimkiler taktik vereyim oy oyyyy takımımızın erkeği geliyo az kaldı desene inşallah sağlıkla..Tabi kız öyle bırakıp gittin bi anda dedim organigimden dogum taktikleri almadan gitmem doguma falanÖyle vefalıyım iste yaa
Göbek göge dogru yukseliyor bence :) Bak dur profilimde foto var, seni de görebilenlere ekleyeyim de bak son halime :) Gerci 2 hafta falan oldu onu yukleyeli, cogu var azı yok yani![]()
Olsun her türlü destege açığım ben :)anam ben ikisinide sezaryan oldum normal doğum değilki benimkiler taktik vereyim oy oyyyy takımımızın erkeği geliyo az kaldı desene inşallah sağlıkla..![]()
adı belli oldumu umut mu ayy zor olur son haftalar allah kolaylık versin canım ..Olsun her türlü destege açığım ben :)
Geliyor tabi Umutcuk, gümbür gümbür geliyor valla, her akşam cosuyor içeride, cıkarın beni der gibi![]()
ben geldim dahada önemli bir şe yokKızlar merhaba, yollardayım kongre için Dalaman'a doğru gidiyorum bakalım :) bi kaç gün beni idare ediverin, kilo konusunda şu ara tartıyı yicem resmen, çok tatlış gösteriyo :) otelde de protein ağırlıklı beslenirsem haftaya girerim belki listeye belli mi olur :) önemli şeylerde beni mutlaka etiketleyin gözümden kaçmasın :)
Kız sana noolduTamamdır canım benim denemiyim ozaman çok teşekkür ederim..
Arkadaşlar doğru söylüyorsunuz sağlık en başta leslie ile devam edeceğim inşallah
![]()
ben geldim dahada önemli bir şe yokadını öğrenmeden gitmicem
![]()
Aaa hiç heyacan bırakmadın şimdi ...Kız sana noolduniye ban yedi hatunumuz??
Aaa nilgünüm gelmiş, hoşgeldin kuzum :) adımı söyledim, eski etiketlerine bak :)
Hadi iyi yolculuklarKızlar merhaba, yollardayım kongre için Dalaman'a doğru gidiyorum bakalım :) bi kaç gün beni idare ediverin, kilo konusunda şu ara tartıyı yicem resmen, çok tatlış gösteriyo :) otelde de protein ağırlıklı beslenirsem haftaya girerim belki listeye belli mi olur :) önemli şeylerde beni mutlaka etiketleyin gözümden kaçmasın :)
Evet canım adı Umut olsun dedik :) Simdiden agırlastım bence, son haftaları düsünemiyorumadı belli oldumu umut mu ayy zor olur son haftalar allah kolaylık versin canım ..
eskilerden pek kimse yok gibi en son haftaki listeye baktım bir kaç kişi kalmış herkes nerelerde sevgili laz ortiminatettimolacak kısaca özet geç bakalım sen bana
Yapistim yakasina,musallat oldum dün tuttum getirdim kaptanimaman tanrım kimler gelmiş kız daha düninatettimolacak a seni sordum var mı nilgünün numarası diye nasılsın tatlım çok özlettin merak ettirdin kendini
Kiz yuzmeye gidicem simdi aksama ozet gecerim ben sanaadı belli oldumu umut mu ayy zor olur son haftalar allah kolaylık versin canım ..
eskilerden pek kimse yok gibi en son haftaki listeye baktım bir kaç kişi kalmış herkes nerelerde sevgili laz ortiminatettimolacak kısaca özet geç bakalım sen bana
Adı ile doğup adı ile uzun uzun iyi bir hayat yaşasın inşallah çok güzel bir isim bulmuşsun..Hadi iyi yolculuklar
Ben inanıyorum bu sefer gireceksin listeye, Dalaman sana iyi gelecek
Evet canım adı Umut olsun dedik :) Simdiden agırlastım bence, son haftaları düsünemiyorum
Eskilerdenebrusonmez var, hatta onu gecen hafta mezun ettik yaa :) Sen gittiginde kimler vardı başka hatırlamıyorum ki :) Yeni üyeler cogunlukta :)
Çok çok tebrik ederim muhteşemsin ya1 saat 13 dakikalık interval yürüyüş ve azda olsa koşu an itibariyle bitmistir ve 20000 adımlık hedefe ulasılmıstır sevgili takım arkadaslarım..
Bacaklarım yanıyor sanki..![]()
iyiyiz tatlım allaha şükür seni özlemek dışında hepimiz iyiyizçok şükür işte ne kadar iyi olunursa o kadar iyi diyelim iyi olalım ..döndüm şükür kavuşturana sen nasılsın kaptanım oğlanlar nasıl eşin nasıl?
ben söyleyeyim dayanamadıben geldim dahada önemli bir şe yokadını öğrenmeden gitmicem
![]()
De get hadi bende gonca gulumu kandırdım eliptik bisiklet alıcam..Yapistim yakasina,musallat oldum dün tuttum getirdim kaptanim![]()
Kiz yuzmeye gidicem simdi aksama ozet gecerim ben sana![]()
Hahaha nesi varmış soylemiyodu güzel değil diye ay çok sevdim kızzz vesile işlerini ayarlada kapışalım...iyiyiz tatlım allaha şükür seni özlemek dışında hepimiz iyiyiz
ben söyleyeyim dayanamadıwendy gecen hafta ismini söyledi vesile kocaman yazayımda gözden kaçmasın
sen nasılsın ebru bakalım mezun olmuşsun ....kıskandımÇok çok tebrik ederim muhteşemsin ya
Anamm kimler gelmiş..Bacım daha doğurmadın mı sen...![]()