- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #233.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın ama bi de oraaya vereyim para yemeye param kalmasınAy ben o salonlara tonla para verdim 3-4gun yazılıp bıraktım evde yapılan benim fikrimce en iyisi duş da kendi dusun temiz temiz :)
annemle babam her gün yapıyor insanı daha dinç tutuyormuş zararı yok bir şey kaybetmezzsin ve suda bekleyen ceviz acayip lezzetli oluyor taze ceviz gibiBunu deneyen var mı kızlar?
Yemek istediğin şeyi düşün ona kaç para vereceğini yiyince kaç kalori alacağını düşün ve parasını kumbarana athaklısın ama bi de oraaya vereyim para yemeye param kalmasın![]()
Kilo verdirmeye etkisi yok yaniannemle babam her gün yapıyor insanı daha dinç tutuyormuş zararı yok bir şey kaybetmezzsin ve suda bekleyen ceviz acayip lezzetli oluyor taze ceviz gibi
Günaydın nöbetin iyi geçmiştir umarım.:)Suraciga bi günaydın bırakayim belki ihtiyacı olan vardır :)
Basiniz sagolsun.iyi geceler kızlar
başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim dostlar sağolsun
evime döndüm akşam hava soğuyunca kalmaktan vazgeçtik
saçma sapan beslendim yarın telafi edeceğim,yinede abur cubur çikolata ıvır zıvır yemedim kar kardır![]()
Valla güzelim o senin spora zaman ayırmanla alakalı birşey. ben 30 yaşıma kadar çok fit, spor yapan biriydim. o spor salonu 12de kapanıyordu ve ben işten saat kaçta çıkarsam çıkayım spora gidiyordum. oğlum küçüktü. akşam 8de uyurdu. bende genelde 8,30-9 gibi geldiğimden dolayı pek farketmezdi yokluğumu. sonra sonra oğlan büyüdü beni bekler oldu. işten çıktığım gibi eve koşar oldum. 2 kere yıllık üyeliğimi yaktım. parası ödendiği halde üstünden yıllar geçtiği için kayıtlar karıştı vs. neyse sen üyelik yapsan da, 6 aylık 1 yıllık ödesende başka şeylere vakit ayırıp onu ihmal edersen ediyorsun. 2 senedir yüzmeye gitmeyi planlıyorum ama sadece plan. yüzme havuzu evimizin dibi. akşan 10a kadar da açık. ama eve gelip yemek vs. kızla ilgilen derken o zaman diliminde yüzmeye vakit bulamadığım için gitmiyorum. önce kendini programlaman lazım. bunu vazife edineceksin. arkadaşın, sevgilin vs. kim o zamana göz dikerde çağırırsa yok ben gelemem diyerek spora gideceksin. 1 kere ihmal edersen devamı gelir. bunu girmek zorunda olduğun bir ders yada gitmek zorunda olduğun bir iş gibi düşüneceksin. zamanla alışkanlık oluyor. çevren de alışıyor. o zamanı sana bırakıyorlar.ya ben düşündüm de kendi başıma evde pek bi spor yapamıyorum hep bahaneler üretiyorum bi spor salonlarıyla görüşeyim saatleri bana uyan var mı zumba ya da pilates istiyorum fitness salonları var ama hocalar hep bacak çalıstırıyor iyice kaslandım daha önce üç ay gittim fayda görmedim pek. ben pilatesle acayip inceliyorum ama artvinde var mı işte sıkıntı o. burun ameliyatımın üstünden tam 2 ay geçti artık yavaştan spora ağırlık verebilirim diyorum kızlar siz ne diyorsunuz???
bir yere yazılsam bence zorunlu hissederim
Aksine acayip kötü geçti cnmGünaydın nöbetin iyi geçmiştir umarım.:)
Evet bir duguncu daha :) kaptanlarimiz geldiğinde seninle ilgileneceklerdir :)merhaba günaydın kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum wendigo sanırım adını yanlış yazmadıysam o davet etmişti beni. dün akşamdan sonra kesinlikle azimlendim karar verdim tekrar kilo vermeliyim.
bundan 4 sene önce kendi çabamla yaklaşık 3ayda 20 kilo verdim, 74 den 54 e düştüm 1 yıl içinde 4 kiloyu geri alıp 58 oldum 3 yıldırda o kilodaydım taa ki nişanım olduktan sonra kendimi boşlayıp kilo almaya başlayana kadar. şuan 62.300 üm.
temmuz ayı sonunda düğünüm var nasipse ve 54 kiloya kadar inmek istiyorum ama ilk hedefim 58. umarım birbirmize yardımcı olabiliriz![]()
Gayet guzel bir menü devamı gelir inşallah :)günaydın canlar
dünkü menüm
sabah 7.30
maydonoz suyu
1 kuru kayısı
2 kaşık yogurt
1 kk peynir
domates yeşillik
yarım dilim ekmek
ara 10.00
bir küçük elma
2 kasık yogurt
öğlen 13.00
2 kabak dolması
yogurt
1 dilim ekmek
ara 16.00
2 hurma
2 kasık yogurt
aksam 19.00
1 kepce yayla corbası
taze fasulye yemegi
yogurt salata
40 dk yürüyüş yaptm ama baya ter attım. su 2 lt
Bunu deneyen var mı kızlar?97den 95e düşerken yaptım. kahvaltı yapamayan biri olduğum için kahvaltı yerinede koydum biraz. haftada 1kg kadar veriyordum. ama tek başına bunu sebep gösteremem. etkisini şöyle biliyorum. sabah içilen su metabolizmayı hareketlendiriyor. kahvaltıyıda geç yapıyorsan cevizde ilk ara öğün gibi oluyor. yapabiliyorsan yap. bence sağlıklı birşey.
direkt olarak etkisi yok. ama yardımı var. hiçbirşey direkt kilo verdirmiyor canım. spor olmayınca diyet bir işe yaramıyor. yada diyet olmayınca spor. bitki çayı gibi düşün bunu. su ve ceviz ikiside harika nimetler. :)Kilo verdirmeye etkisi yok yani![]()
Günaydın :)Suraciga bi günaydın bırakayim belki ihtiyacı olan vardır :)